Şimdi Ara

Vodafone SmartTab 10 Galaxy s wifi 5 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiği gibi tablet alıcam fakat karar veremedim.Ben 5800 kullanıcısıyım telefonumdan memnunum bu yüzden tablet almaya karar verdim sınıf arkadasım galaxy s wifi 5 i önerdi bana sonra vodafonun tabletini gördüm çok büyük ekranı var evden dısarı cıkartmak için zorlanacagımı düşünüyorum ve duyduklarıma göre pek sağlam degilmis tam vodafonun tabletini alcaktım bunları duydum bende 600 tl civarında var nasıl alcaksın derseniz vodafonu 24 ay taksitle :D lütfen yardım edin acil

• Şöyle söyleyeyim Galaxy S Wifi 5.0 Kullanıyorum. V. Tab 10.1 çıktığı gün almayı düşündüm bende. Ama Allah'tan dh de inceleme yaptılarda almadım. O ekran tepkisini gördükten sonra 200 Tl olsada almam :). Tablet olarakta 7" lerede bakabilirsiniz ama taşınabilirlik çok önemli ise kesinlikle S Wifi 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamershell -- 21 Şubat 2012; 21:51:38 >
  • Peki kardeşim galaxy deki oyunlar aynımı vodafonun tabdakinde çünkü tanıtımında oyun gördüm harikaydı donanım haber yapmıstı videoyu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: de4dpc

Peki kardeşim galaxy deki oyunlar aynımı vodafonun tabdakinde çünkü tanıtımında oyun gördüm harikaydı donanım haber yapmıstı videoyu :D

Sonuçta hepsi android. %95+ sını oynarsınız oyunların. Yanlış hatırlamıyorsam videoda shadow gun vardı videoda oynarsınız galaxyde
  • Teşekkür ederim kardeşim ya benim pek bilgim yok forumlarla ilgilide acaba sana nasıl puan vericem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: de4dpc

Teşekkür ederim kardeşim ya benim pek bilgim yok forumlarla ilgilide acaba sana nasıl puan vericem :D

Rica ederim puan vb. şeylere gerek yok. Zaten öyle bir sistem yok heralde dh'de bende bilmiyorum varsada
  • peki tekrar saolun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10inclik tabletle 5inclik mp4 player farklı kulvardalar bence.en basitinden samsungta 3g destegi yokken vodafone smart tab'te var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Islander -- 21 Şubat 2012; 20:21:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

10inclik tabletle 5inclik mp4 player farklı kulvardalar bence.en basitinden samsungta 3g destegi yokken vodafone smart tab'te var.

Orası öyle ama o ekranı gördükten sonra bir halta yaramadığını anladım.

http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Vodafone-SmartTab-10-video-inceleme.htm

Buradan izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerShell

quote:

10inclik tabletle 5inclik mp4 player farklı kulvardalar bence.en basitinden samsungta 3g destegi yokken vodafone smart tab'te var.

http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Vodafone-SmartTab-10-video-inceleme.htm

izlemiştim ayrıca kullandımda vodafone shop ta beni cok rahatsız etmemişti birebir kullanımda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GamerShell

quote:

izlemiştim ayrıca kullandımda vodafone shop ta beni cok rahatsız etmemişti birebir kullanımda

Bilmiyorum ama bana çok itici geldi kişiye göre değişir tabiki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.