Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
91.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift tıklama ile ekranı açmayı stabil olmadığı için kapatmıştım. Deneme maksatlı açtım. 5.1.1 ile toparlamışlar baya. %100 değil ama %80 lerde. Ben memnun kaldım. Öncekini yaşayınca. Bu memnun etti beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonda MHL desteği var mı , yani mhl adaptör bağlayıp HDMI ile görüntü alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellious86

arkadaşlar telefonda MHL desteği var mı , yani mhl adaptör bağlayıp HDMI ile görüntü alabilir miyiz?

Ben denedim ama çalıştıramadım yani desteği yok maalesef.

• iSpeedy kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler , ben de denedim ve calismadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba telefonu yeni aldım yapmam gereken tavsiye ettiğiniz birşeyler var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fratemre

Merhaba telefonu yeni aldım yapmam gereken tavsiye ettiğiniz birşeyler var mi ?

Kırılmaz cam takmanı tavsiye ederim.
  • Kırılmaz cam taktırdim ama su şarj yüzdesinin görünmemesi rahatsız etti beni

• fratemre F kullanıcısına yanıt
    Gsam battery monitör marketten yükle hem şarj yüzdesini görürsün hemde batarya kullanımı ile ilgili istatistikleri görürsün
  • bu sim yerini cıkartamıyorum deli olucam kırıcam şimdi
  • Bende 5.1.1 sürümü var.
  • Arkadaşlar bizim telefon için su tarz sağlam kılıflar yok mu aliexpresste filanhttps://lh5.googleusercontent.com/proxy/QVsbS3Eb_95h1-1cnbqlVVQHn7sgBkl2SgGBbvhEYJOIxYmzK6Zu9rljwnwnAZpFdFzW0IIJYPfCjSVCcyTPIMrEFAIIY1lFlJlQTNmDMc1PZq-a0f-acp82BRgqlpQDAQR7AH6EAfs5JgPFfHiQKEJ8-jYZSM4L8mQ3btNoZWPGfKaEg6YNn--2SZOwiFPZCbA7CHdjfDEozgt4zUsnmRS-5wujYkDg-nEwRbg=w384-h384-nc ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Milne -- 15 Mart 2016; 14:29:33 >

• Beyler selamun aleyküm telefonun zil sesi ciddi anlamda az çıkıyor bu konuda bilginiz var mı?

• Arkadaşlar Merhaba,

Bu telefonu yeni aldım 2.el ama temiz kullanılmış, optimize ayarlarımı yaptım memnunum. Bi problemim var karşılaşan olmuştur belki, her aramada karşı taraf sesinin yankılandığını söylüyor 5-10sn sonra yankı kayboluyor, başına gelen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaq t

Arkadaşlar Merhaba,

Bu telefonu yeni aldım 2.el ama temiz kullanılmış, optimize ayarlarımı yaptım memnunum. Bi problemim var karşılaşan olmuştur belki, her aramada karşı taraf sesinin yankılandığını söylüyor 5-10sn sonra yankı kayboluyor, başına gelen var mı acaba?

Yankı bende de oluyor. Karşı taraf "kendi sesimi duyuyorum" diyince ben de 5 sn bekle geçer diyorum çözüm olarak :) şuan için sıkıntı yaşatmıyor açıkcası.
  • Arkadaslar telefonun sarji tamamen bitmis kapanmis. Sarja takiyorum ve ekrana simge gelmiyor. Acilmiyor sarj da olmuyor. Sadece sarj kablosunu takinca alttaki mavi isik yaniyor. Ne yapacagim bilmiyorum iki saattir sarj takılı. Ayni sorunu yasayan var mi? Nasil cozdunuz?

• Marsmallow ne zaman arkadaslar ??

• levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    Geleceğini sanmam bu telefonla buraya kadar çıkarsa harici rom yükleriz oda şuana kadar çıkmadı

• bugün ufak bir güncelleme aldı telefon ancak ne değişti bilemiyorum.
  • Evet 46 mb boyutunda bir guncelleme geldi.

4.5G ile ilgili olabilir.

• Telefon hakkındaki bölüme Androit güvenlik yaması düzeyi 2016.01.01 diye bi secenek geldi.nedir bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.