< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam tahaaüt 2 yıl diye biliyorum teklif gelmez yani. İlk 12 ay 169 sonraki 12 ay 189 tl. Bende de evde gündüz 6 9 m bit arası gece 35 40 m bit. Sınırsız a geçmeden evvel evde gayet iyiydi. Üstelik telefondan mı sorun bilmiyorum hotspot u doğru düzgün kullanamıyorum pc de. Ya sınırlı erişim diyor bağlantı yok yada cepte hız testi yaptığımda 35 m bit almasına rağmen pc ye bağlanığım da hız 3 mibt ile yerlerde sürünüyor. Nedeni ni de bilmiyorum. Enterasan ve hoş bir durum değil açıkcası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese Merhaba 28 Ekim İtibari İle 2 nci Numaramı Türkcellden Vadofoneye Online üzerinden taşıdım. 29 Ekim Sim kartı subeden aldım 3 gün içinde açılır denildi. Herşey sınırsız 169 TL için " Gazamız Mübarek Olsun..!" Red 35 40GB, 3000DK, 250SMS Tarife ücreti ilk 3 ay ₺114/ay sonraki 12 ay ₺129/ay |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır teşekkürler. Yanımda uygulamasından iptal ettim ben yine de ek paketleri nolur nolmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
açarlarsa süperbox faciası olur millet sınırsız diye abanır açmamaları çok iyi bir karar |
s.a hocam gece ceo ya mail atmıştım biraz önce 0542 542 00 00 aradılar Genel müdürlükten arıyorum dedi Redli limitsiz geçiş için mail atmışsınız dedi Normalde uygulamadan teklif gelenler geçebiliyor ama müşteri memluniyeti için ben sizin geçişi sağlıyacağım dedi 169 olan kapalı 179 olarak yapabilirim dedim tamam dedim bugün fatura kesilsin yarın geçişi yapar sizi ararım dedi rica ettim vodafone full tv 1 yıllık hediye olarak tanımlayacak mevcut paket ile apple tv den izlenemiyordu çok iyi oldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 31 Ekim 2020; 16:1:38 > |
Tam olarak mail içeriği nasıldı bahseder mısınız vodafone hattım için atayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SINIRSIZNET -- 31 Ekim 2020; 20:9:25 > |
Mail içeriği nedir acaba hocam? Benzer şekilde atalım bizde, belki bizde geçeriz |
ceo'ya aylar öncesinden mail attım etkisi olmadı şimdi tekrar atıyorum. olumlu dönüş alan arkadaşlar içeriği direkt iletebilirseniz her şeyi denememize rağmen çıkmıyor paket. |