< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SINIRSIZNET -- 24 Ekim 2020; 18:34:37 > |
hocam bu sınırsız dk lar yurtdışı aranıyor mu |
Web sitesi üzerinden şikayet yönetimi kısmını mı kastediyorsun. Orada hiç bir şey gözükmüyor. Ama telefonda açtırdığım talepler gözüküyor |
Tekrardan açtım bakalım durum ne olacak. |
bende online işlemlerden kayıt açtım arkadaş bugün 169 tl ye almış müşteri memluniyeti adına benide bu tarifeye geçirin diye yazdım inşallah numara falan sormadan geçirirler ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 25 Ekim 2020; 0:33:20 > |
Ben video paketlerini PC YE USB İLE İNTERNETİ BAĞLAYIP DOĞRUDAN TARAYICIDAN KULLANDIM. Full hd 4k ne varsa denedim İNTERNET YEMEDİ. (youtube.com) Vodafone tv paketini denedim normal tarayıcıdan İNTERNET YEDİ. Vodafone tv'yi pc ye android emülatör kurup playstoreden indirip denedim İNTERNET YEMEDİ. (Telefondan usb ile pc ye bağlantı, pc den bluestack ile emülatöre, emülatörde playstore üzerinden vodafone tv uygulamasına giriş.) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://www.cellmapper.net/map/ bu siteden bulunduğunuz lokasyondaki baz istasyonundaki hangi bantlarda çalıştığını görebilir ve o bantlara göre telefonunuzdan bant ayarı yapabilirsiniz |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bant değiştirmeyi nasıl yapiyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bi gariplik var bende hocam. annem ve abim vodafonelu. 4G'de 20-30 mbps alıyorlar bende download 2-3 mbps. elli kera aradım sinyal vb. yolladılar çözüm olmadı anlamıyorum bu işi |