Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zopik Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.880
Cevap
170
Favori
680.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
39 oy
Giriş
  • Havalimanında o işin reklamı malum en kalitelisinden kurmuştur bazını. E ordaki insan sayısı da belli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız ben bile 100 150 megabit arası hızlar alıyorum ki bölgemde Vodafone iyi

Tahminimce Turkcell 400 500 mbps arası verir Türk Telekom 300-400 mbps arası Vodafone'da herhalde 150-250 mbps Arası verir.

fakat bir tık kötü de verse hızı Diğerlerine nazaran yine de seviyorum yani sınırsız verince tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 13 Ocak 2025; 23:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Katılıyorum Hocam Çünkü kimse kötü diye düşünüp kullanmazsa bizim alacağımız hız da artıyor çünkü. Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) 

Bir de çok fazla müşterisi olursa sınırsız vermeyi durdurabilirler belki mevcut kullananlar dışındaVodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) 

Şahsen çok fazla tarifeleri takip etmesem de en son baktığımda Turkcell 100 GB sosyal medya veriyor Fakat sınırsız sosyal medya vermiyordu

Türk Telekom da sosyal medyayı sınırsız verip tam sınırsız tarife vermiyor ( eskiden sunulan ve halihazırda bu tarifeyi kullanan müşterilere taahhütsüz olarak hala verildiğini duyduğum "pttcell beklenen tarife" hariç)

Yani gördüğüm kadarıyla kullanım oranı arttıkça verilen tarifelerdeki miktar. azalıyor gibi. O yüzden vodafone gizli kalmalı yani tercih edilmemeli çok fazla.Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 14 Ocak 2025; 0:0:57 >

• GYA kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok durdurmak falan, 5G gelince seve seve verecekler.

Artık bu yoldan dönüşü yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • Umarım 5G gelince sınırsız tarifeler herkese sunulur da rekabet olur sınırsız mobil internet sektöründe de.

Öyle bir rekabet 5G sonrası olursa şuan vodafone'dan memnun olmama rağmen diğer operatörleri özellikle de Türk Telekom'u merak ederim yani.

Mesela 700-900 arasına hız ve hotspot limitsiz tarife verirse bir düşünürüm Türk Telekom'u da ilerde

Fakat öyle bir rekabet olmazsa Vodafone'dan devamVodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) 

Bize olumlu senaryo da en erken açılışı yine Vodafone yapar diye düşünüyorum, ardından Türk Telekom, en son Turkcell...

Bence bu sıralama ile sınırsız tarifeleri vermeye başlayacaklar.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Öyle deme SAW da 4G hızı akşam saatlerinde 0.3Mbps falandı internete girilmiyordu Vodafone ile 😀

İstanbul havalimanı 5G test sahası olduğu için orada rekor denemesi yapıyorlar bir nevi, ben de 1300Mbps gibi bir şey gördüm orada.

turkcell 100 gb sosyal medya dediğine baktım 1750 TL diyor Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) 

turkcellde sınırsız bir şey yok. sadece gnc+ paketlerde sınırsız whatsapp gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 14 Ocak 2025; 1:4:52 >

• 1450tl'ye taahhütsüz olarak sınırsız internet kullanan vodafone Sınırsız Red Max kullananıcıları anlık:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=OVh0bMNSFss

Temmuz ayında taahhüdüm bitiyor Fakat bu tarife yükseltmeyi falan düşünmüyorum taahhütsüzden devamVodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) 

Taahhütsüz de devam edilebilir veya zam gelme riskine karşın taahhüt verilip devam da edilebilir, ben de muhtemelen bir süre taahhütsüz devam eder, sonra da sözleşmeyi bir sene daha uzatırım.

• Hocam özellikle limitsiz tarifeniz varsa bence her sene yeni bir taahhüt yapmamak daha mantıklı çünkü eski tarifelerin zam yapılmış taahhütsüz fiyatı bile uzun vadede yeni bir tarifenin taahhütlü fiyatından daha uygun oluyor bence

Başka operatöre geçebilme özgürlüğü de cabası

Bir de limitsiz tarife kullanıyorsanız yeni bir taahhüt karşılığında daha yüksek içerik de almıyorsunuz ki zaten. Yani 15gb hotspot limiti 50gb veya sınırsız olmuyor mesela.

Eski tarifelerin taahhütsüz fiyatları bazen yeni tarifelerin taahhütlü fiyatından daha uyguna gelebiliyor

Bunun en büyük örneği ilk çıkan limitsiz redli tarifesidir

Zamanında 169 liraya ilk çıkan yani hotspot ve hız limiti olmayan limitsiz redli tarifesini alanlar haziran 2024'ten bu yana değişmediyse şuan 470 TL'ye kullanıyorlar o tarifeyi.

Şu anki limitsiz tarifelerde ise Hem 15gb hotspot limiti var hem de 900-1000 tl civarında satılıyor.

470 tl'lik fiyat bilgisi için kaynak:

https://eksisozluk.com/limitsiz-redli--6372541?p=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 14 Ocak 2025; 2:41:21 >

• Vodafone 5g de kendini toparlarsa büyük müşteri toplayacak sınırsız tarifelerden ama daha çok var ihaleye

*Uygulama kilitlendi, teklif yerinde duruyor.

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 16 Ocak 2025; 21:52:16 >

• GYA kullanıcısına yanıt
    Nedir hocam ben bu konuda cok magdurum 2k tl oduyorum her ay 50 gb almaktan yoruldum hotspotu acip laptoptan internete giriyorum goya hattim sinirsiiz ama hot spota sinir koymuslar

1600- 1900 tl fatura geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Ocak 2025; 4:4:32 >
  • Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.