türkiyede tüm operatörlerle çalışıyormuş. öyleyse sınırsız turkcell için iyi fiyat. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
türkiyede tüm operatörlerle çalışıyormuş. öyleyse sınırsız turkcell için iyi fiyat. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 8 Temmuz 2024; 5:54:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Artık fiyatlar böyle hocam maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mail attim sinirsizda limit var mi diye sorup. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell 40 gb i 700 tl ye veriyor artik 1000 tl limitsize uygun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok ben denemedim orada öyle yazıyor diye dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://ilocalme.co/en/p/esim-turkey-7-days-1-gb-sales Bir hafta 1gb bedavaydı aldım yükledim telekoma bağlandı sadece. ama bunun detaylarında Türkiyede tüm operatörlerle çalışır yazmıyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 23 Temmuz 2024; 14:13:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bende bir sıkıntı yok hocam. stickin halt yemesidir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
telefonun hotspot ayarlarında bir sıkıntı olabilir mi? Ben modemde kullanıyorum hattı, 100 gb oldu hala kullanıyorum tarifemiz de aynı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hattı başka telefona takıp hotspot açmayı denedin mi hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |