Şimdi Ara

Vodafone Self Servis Simdi Android'lerde! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

online işlemlerde kalan sms hakkı gözükmüyor mesela en basitinden.

Kusura bakma bu mesajını yeni gördüm.Sms paketin var ve bu görünmüyor mu ? Online işlemlerden Paketlerim > mesaj paketlerim > açılan sayfadan kontratsız mesaj paketlerine tıklayınca sahip olduğunuz paket ve kalan miktarı görünür.Bende burdan takip edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 26 Temmuz 2012; 1:39:43 >
  • İOS daki program, paket bakiyelerine bakmak istendiğinde kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Tam 1 ay sonra nihayet çıkmış

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

online işlemlerde kalan sms hakkı gözükmüyor mesela en basitinden.

Kusura bakma bu mesajını yeni gördüm.Sms paketin var ve bu görünmüyor mu ? Online işlemlerden Paketlerim > mesaj paketlerim > açılan sayfadan kontratsız mesaj paketlerine tıklayınca sahip olduğunuz paket ve kalan miktarı görünür.Bende burdan takip edebiliyorum.

genç avantaj abonesiyim. tarifede her yöne 5000 sms hakkım var ve bu sms bilgisi online işlemlerde gözükmüyor. sadece dakikalar gözüküyor.

• bana uyumlu değil diyor, apk verebilcek var mı
  • Az önce indirdim marketten. İOS dakinden çok daha iyi. Üstelik takılı numarayı otomatik tanıyor.
  • Note etrafında hafif boşluklar oluyor
  • Vodafone 945 için uyumlu olmadığı için Play Store da görünmüyor. Oysa kendi telefonları!
  •  Vodafone Self Servis Simdi Android'lerde!

bosluklar kotu olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç Avantaj tarifesi çalışmaz, Hesabını Bilen Tarife'leri çalışmaz, sık sık hata verir vs...

Avea ve Turkcell'in uygulamasına yaklaşamaz bile....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Az önce indirdim marketten. İOS dakinden çok daha iyi. Üstelik takılı numarayı otomatik tanıyor.

Bende tanımadı nedense. Bir de Cepnet pakedinde kalan kullanım değilde toplum kullanılan tutarı gösterse daha güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Vodafone Self Servis Simdi Android'lerde!

bosluklar kotu olmus

x10 mini ekranına tam sığıyor
  • İOS ta paket ve bakiyeleri göstermiyor artık.. Ahh vodafone ahh daha yılbaşına kadar seni çekicem :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: admLive

İOS ta paket ve bakiyeleri göstermiyor artık.. Ahh vodafone ahh daha yılbaşına kadar seni çekicem :(

Daha öncede görmek istediğinde programdan atıyordu. Vodafone dan beklenen şeyler bunlar.
  • Android cepkazan tarifesi
    sorunlu,paketlerim kalan bakiye acilmiyor
    ama avea,turkcell gibi telefon numarasi sifre girulmeden acilmasi guzel dusunulmus bide duzgun calissa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 27 Temmuz 2012; 20:05:45 >
  • apk verebilecek olan var mı?

• o kadar kullanan var biri, çıkıpta apk vermiyor nasıl iş..
  • Beyler telefon uyumsuz diyor apk verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.