Şimdi Ara

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.199
Cevap
31
Favori
118.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni vodafondan 2 gun önce aradılar red 20 için 95tl teklifte bulundular.Biraz düşünmek istiyorum öğleden sonra ararmısınız dedım aramadılar.Şimdide aradığım zaman özel teklifmiş yapamıyoruz diyorlar.Telekomun prime 20sine geçicem galiba.
  • zorctr Z kullanıcısına yanıt
    Yani suand a red 20 110 tl size o Fi yatı nasıl verdiler bilmiyorum ama tt de 20 gb nin içerisinde pass uygulamaları olmaz bilginiz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodafone Red FsK

Yani suand a red 20 110 tl size o Fi yatı nasıl verdiler bilmiyorum ama tt de 20 gb nin içerisinde pass uygulamaları olmaz bilginiz olsun
    red 12 kullanıyorum her ay aşıyorum diye bugune özel teklif dediler aradılar red 20nın fiyatını o an bilmediğim için biraz dusuneyım öğleden sonra arayın dedim aramadılar :D
  • Yanımda uygulamasında gözüküyor olmasi lazım. Bana ne var? İn hemen altında. Şu an bende red 20 90 TL olarak gözüküyor, özel teklifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batur17 -- 24 Ekim 2018; 17:30:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorctr Z kullanıcısına yanıt
    Keşke değerlen dirseydiniz hocam nasip diyelim

• Merhaba ,

Şuan en uygun red tarifesi nedir ve aylık youtube kotadan yemeyen eklersek ne kadara geliyor . Teşekkürler . Bir de arkadaşlar en uygun teklif alanlar ne aldınız ?
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Şuanda en uygun red tarifesi 49 tl red 7 üstüne 29 tl eklerden video pass 80 tl yapar bunu almaktansa vodafone benim pasim tarifesi daha iyi red 10 bunun yanınada 3 adet pass ekleye bilirsin örneğin youtube instagram ve Spotify fiyat 85 tl

• Özel teklif red 20 , 4000 dk 1000 SMS iletişim, müzik ,sosyal pass. Video pas bir yıl. 90 TL. Bugün geçtim.

• 30 ve 50 gb lik red tarifeleri çıkmış
  • quote:

Şuanda en uygun red tarifesi 49 tl red 7 üstüne 29 tl eklerden video pass 80 tl yapar bunu almaktansa vodafone benim pasim tarifesi daha iyi red 10 bunun yanınada 3 adet pass ekleye bilirsin örneğin youtube instagram ve Spotify fiyat 85 tl
    Hocam sitede 89 lira yazıyor ben Red 10 kullanıyorum bu tarifeye geçebilir miyim

• gokhan4481 kullanıcısına yanıt
    Hocam yılınızı doldurduysanuz özel teklif isteyin müşteri hizmetlerinden

• HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam elit tarifeler çıktı

• quote:

Hocam yılınızı doldurduysanuz özel teklif isteyin müşteri hizmetlerinden
    Yeni geçtim 1 ay oldu yine de yapabilir miyim

• Arkadaslar merhaba , teklif geldi red 10 tarifesi 1000 dk 1000 sms 10 gb internet ve iletisim pass dahil 52,5 tl . Sizce nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontratim 2 gun sonra bitiyor Redli 20 Plusa gecmek istiyordum ama musteri hizmetleri de yapamadi Sanirim abone alimina kapanmis (internet sitesinde hala gorunmesine ragmen) Buna benzer yuksek internetli ve pass paketli baska paket yok mu? Ayin 1ine kadar gecmezsem kontratim tekrar yenilenecek otomatik olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: WWatcheRR

Kontratim 2 gun sonra bitiyor Redli 20 Plusa gecmek istiyordum ama musteri hizmetleri de yapamadi Sanirim abone alimina kapanmis (internet sitesinde hala gorunmesine ragmen) Buna benzer yuksek internetli ve pass paketli baska paket yok mu? Ayin 1ine kadar gecmezsem kontratim tekrar yenilenecek otomatik olarak
    Yaklaşık 10 gün önce redli 20 plus'a geçtim, ve uzuuunca süre bu tarifenin alıma açık olacağını söylemişti temsilci.

Red Elite (189 TL) ve Red Elite Plus (269 TL) tarifelerini çıkarttı, pass'ler 20 ile aynı tek fark biri 30GB, diğeri 50GB olarak yüksek paketler.
  • Aslinda o abone alimina kapali oldugunu soylemedi 3 4 kez deneyip hata aldiktan sonra bu paketin su an kapali oldugunu soyledi. Kontrat bitiminden sonraki bir tarihte bile denediginde hata aldi, gecebilecegim baska bir paket sordum Redli 15e gecebilecrgimi soyledi ama onda da hata aldi Zaten ben aramadan once online self servis/yanimda/7000 gibi kanallardan da deneyip gecemeyince son care onlari aradim

Konusmadan sonra surayi buldum:

Burada 2 ekimde o tarifenin abone alimina kapandigi yaziyor

Not: Red 10 Özel, Reli 8, Redli 12, Redli 15, Redli 15 Plus ve Redli 20 Plus tarifesi 2 Ekim 2018 itibarıyla abone alımına kapanmıştır.

Birazdan tekrar arayip sansimi deneyeyim Tesekkur ederim yanitin icin

• quote:

Merhaba video pass paketi, youtube vanced gibi reklamsiz android uygulamasi olan ama youtube altyapisini kullanan bir uygulamada da kotadan yemeden mi calisir? Bir de 720p izlenirse kotadan yer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Kasım 2018; 7:26:32 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    480 p de kullanılması gerek 720 de kendi kotanızdan yer android uygulamasında çalıştırın wep tabanlı çalıştırdığınızda internetinizden yer

• quote:

480 p de kullanılması gerek 720 de kendi kotanızdan yer android uygulamasında çalıştırın wep tabanlı çalıştırdığınızda internetinizden yer
    Peki ben telefonumda Youtube Vanced adli android uygulamasini kullaniyorum. Bu uygulama resmi youtube uygulamasinin modifiyeli versiyonu ve reklamlari engeliyor bu sayede. Ve arka planda da calmaya devam diyor. Bu yuzden kullaniyorum. Diger her yonden bu uygulama resmiyoutube uygulamasinin birebir ikizi. Baglanti filan tamamen youtube resmi baglantisi uzerinden tabii ki her seyi resmi ama uygulama modifiyeli.

Bu durumda bu uygulamadan 480p izledigim takdirde durum ne olur kotama yansir mi yoksa kotasiz mi olur? Kotamdan yemesin diye reklam izlemekle ugrasarak resmi youtube uygulamasi kullanmak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.