Şimdi Ara

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
31
Favori
118.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınırsız iletişime telegram gelir mi? WhatsApp artık kan kaybediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay sonra taahhüt bitiyor redli 20 plus paketini kullanıyorum 4-5 yıldır aboneliğim var red paketini kullanıyorum yıllardır 105 liraya kullanıyorum fakat turkcelle geçme düşümcem var Platinum Plus 25 paketini numara taşımada 80 tl’ye düşürüyor öneririzmisiniz
  • yu8suf kullanıcısına yanıt

Durum böyle devam ederse yaz ayların da gelebilir bence.

• R-Kartal kullanıcısına yanıt

Bölgeniz de hangi operatör iyi ise ona geçiş yapın, şayet Türk Telekom iyi ise Türk Telekom Prime da Sınırsız Sosyal Medyalı tarifesini önerebilirim, 40 GB + Sınırsız Youtube 109 TL.

Tarifenin ayrıntılı bilgilerine buradan ulaşabilirsin

• Konu sahibi arkadasin affina siginarak forumdaşlarin faydalanmasi adina hat tasiyacak sadece 1 kisiye red 35 tarifesini 129tl yerine kocailem sifresi kullandirip 88tlye verebilirim arkadaslar. İcerigini biliyorsunuzdur. 40gb + youtube + insta + facebook + twitter falan hersey sinirsiz.

• Mevcut vodafoneluya sınırsız instagram+5-6 gb internet veren makul bir paket var mı

• iletişim pass'a telegram'ı da dahil etmeleri gerekiyor ki bir anlamı olsun.

• gios G kullanıcısına yanıt
    İstek ve talepleri beyler en hızlı tiwitterden yapın bence en hızlı oralar sonuc veriyor
  • Merhaba red 25 tarifesini numarama taşıma ile alırsak 5de siz veriyorsunuz 30 mu oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrduran321

Merhaba red 25 tarifesini numarama taşıma ile alırsak 5de siz veriyorsunuz 30 mu oluyor acaba

Doğrudur hocam 10 gündür kullanıyor 30 gb oluyor 20 gb hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: mrduran321

Merhaba red 25 tarifesini numarama taşıma ile alırsak 5de siz veriyorsunuz 30 mu oluyor acaba
    Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

Hocam ben çok memnunum tabi sinirsiz paket

• Matherson kullanıcısına yanıt
    nekadar para oduyorsunuz ben tt prime 20 gb tarifesini kullaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: phasan

nekadar para oduyorsunuz ben tt prime 20 gb tarifesini kullaniyorum

Bende ttnet 30 gb 60 ödüyorum 20 fazla verdim sinirsiz 70 tl 3 ay sonra 79 tl

Ben bu tarifeye 56 tl oduyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: phasan

Ben bu tarifeye 56 tl oduyorumhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/prime-eksper-20gb-tarifesi.aspx

Bence pahalı benim mesela internetim bizde dahi sinirsiz paketim var tabi vodafon sizin bölgede iyise geçin yoksa pişman eder sizi

Maalesef yeni tarifeye geçtiğim icin geçemiyorum
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni yapmış olmanız sıkıntı degil ilk ay cayma olmaz
  • Vodafone kadar ciddiyetsiz bir kurum görmedim online işlemlerde 10 ocakta 3 adet sipariş verdim halen tedarik aşamasında bugünde kargo olur 1 ay sonrada kargo olur diyor müşteri temsilcileri iptal edin diyorum iptal bedeli faturanıza yansır ödedikten sonra faturanızdan yada hesabınıza iade edilir diyor şaka gibi
  • Selam

Turkcell'den buraya geçiş yapsam. Fakat internet hızından vs memnun kalmazsam cayma bedelsiz vs çıkış yapabiliyor muyuz? Yoksa taahhütsüz fiyat 89 liradan mı girmek lazım?

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

• quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Selam

Turkcell'den buraya geçiş yapsam. Fakat internet hızından vs memnun kalmazsam cayma bedelsiz vs çıkış yapabiliyor muyuz? Yoksa taahhütsüz fiyat 89 liradan mı girmek lazım?

Ben taahütlü girdim 10 gündür kullanıyorum şuan cayma bedeli 31 tl diyor yanlız olmazsam ilk 3 ay cayma bedeli yok

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.