< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (52. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 ay sonra taahhüt bitiyor redli 20 plus paketini kullanıyorum 4-5 yıldır aboneliğim var red paketini kullanıyorum yıllardır 105 liraya kullanıyorum fakat turkcelle geçme düşümcem var Platinum Plus 25 paketini numara taşımada 80 tl’ye düşürüyor öneririzmisiniz -
Durum böyle devam ederse yaz ayların da gelebilir bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgeniz de hangi operatör iyi ise ona geçiş yapın, şayet Türk Telekom iyi ise Türk Telekom Prime da Sınırsız Sosyal Medyalı tarifesini önerebilirim, 40 GB + Sınırsız Youtube 109 TL.
Konu sahibi arkadasin affina siginarak forumdaşlarin faydalanmasi adina hat tasiyacak sadece 1 kisiye red 35 tarifesini 129tl yerine kocailem sifresi kullandirip 88tlye verebilirim arkadaslar. İcerigini biliyorsunuzdur. 40gb + youtube + insta + facebook + twitter falan hersey sinirsiz.
Mevcut vodafoneluya sınırsız instagram+5-6 gb internet veren makul bir paket var mı
-
iletişim pass'a telegram'ı da dahil etmeleri gerekiyor ki bir anlamı olsun.
İstek ve talepleri beyler en hızlı tiwitterden yapın bence en hızlı oralar sonuc veriyor -
Merhaba red 25 tarifesini numarama taşıma ile alırsak 5de siz veriyorsunuz 30 mu oluyor acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: mrduran321
Merhaba red 25 tarifesini numarama taşıma ile alırsak 5de siz veriyorsunuz 30 mu oluyor acabaDoğrudur hocam 10 gündür kullanıyor 30 gb oluyor 20 gb hediye
quote:
Orijinalden alıntı: mrduran321
Merhaba red 25 tarifesini numarama taşıma ile alırsak 5de siz veriyorsunuz 30 mu oluyor acabaHocam ben çok memnunum tabi sinirsiz paket
nekadar para oduyorsunuz ben tt prime 20 gb tarifesini kullaniyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: phasan
nekadar para oduyorsunuz ben tt prime 20 gb tarifesini kullaniyorumBende ttnet 30 gb 60 ödüyorum 20 fazla verdim sinirsiz 70 tl 3 ay sonra 79 tl
Ben bu tarifeye 56 tl oduyorum bireysel.turktelekom.com.trPrime Eksper 20GB Tarifesi > Faturalı > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/prime-eksper-20gb-tarifesi.aspx -
quote:
Orijinalden alıntı: phasan
Ben bu tarifeye 56 tl oduyorumhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/prime-eksper-20gb-tarifesi.aspxBence pahalı benim mesela internetim bizde dahi sinirsiz paketim var tabi vodafon sizin bölgede iyise geçin yoksa pişman eder sizi
Maalesef yeni tarifeye geçtiğim icin geçemiyorum -
Hocam yeni yapmış olmanız sıkıntı degil ilk ay cayma olmaz -
Vodafone kadar ciddiyetsiz bir kurum görmedim online işlemlerde 10 ocakta 3 adet sipariş verdim halen tedarik aşamasında bugünde kargo olur 1 ay sonrada kargo olur diyor müşteri temsilcileri iptal edin diyorum iptal bedeli faturanıza yansır ödedikten sonra faturanızdan yada hesabınıza iade edilir diyor şaka gibi -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X