Şimdi Ara

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
30
Favori
119.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde ücret alınmaz ama indirim taahhütlu bı paket için alabilirler bı sorman lazım yani önce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yvz001 Y kullanıcısına yanıt
    İlki bitince ikinci bi 12 ay daha olacak işin kötüsü neyse artık havaalanı loungelarda yediğim içtiğime sayayım artık. Misliyle faydalandım çünkü bu özelliğinden. Sizler kadar ücret ödemek istediğimi söylerim artık ararlarsa birgün..

Edit: Kendime cevap yazmışım arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvz001 -- 16 Aralık 2019; 11:31:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu tarife'den daha iyisi yok 20 gb hakkım duruyor buna karşılık whats up facebok masenger spoty you tube istediğim çözünürlükte izledim kullandım.

12.ci ayda ayrılırsan ceza odemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 16 Aralık 2019; 11:40:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kampanya birimi var tabiiki ama nasıl ulaşılır bilemiyorum, hat kapama başvurusunda geçen sene onlar beni aramıştı.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hat kapatma blöfü yapsam diyeceğim ama o işin de sonu sakat. Tarifeden memnunum çünkü. Neyse, bekleyeyim birgün ararlar illa ki :) teşekkür ederim

• O zaman arar sorarım o halde. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

• Aralığa kadar Red 15 tarifesini 45 TL'ye sattılar.

• arkadaşlar merhaba vodafone karakartal paketinde olan varsa fırsat kodunu verebilirmi teknik hatadan dolayı üyeliğim sonlanmış ay beklemem gerekiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvz001

YouTube music henüz pass dahilinde değil. Ben ilk çıktığı gün de aradım, geçen hafta da arayıp sordum. Öyle bir çalışma yapmamışlar henüz. Dikkatli kullanın.
    Bir ayı geçti kullanıyorum düşmüyor

• Çok uzun zamandır Turk Telekom kullanıyorum. Bir instagram hesabı yönettiğim için 35TL'ye kullandığım 15gb'lık paket yetmez oldu. 20 de alsam yetmeyecek muhtemelen
    Ayrıca müzik te dinliyorum spotify üzerinden. Bunları göz önüne alınca red tarifelerinden birine geçiş yapacağım.

Yalnız Türk Telekom'da bile görmediğim kadar şikayet görüyorum 4.5G hızı ile ilgili. Gerçekten bu kadar köü durumda mı?
    Önceleri iyi olduğunu hatırlıyorum çünkü. İstanbul'da ikamet ediyorum. Sık sık kampa gidiyorum lakin kampa gittiğim yerlerde Turkcell harici hiçbir operatör çekmiyor. Özellikle Sakarya, Düzce yaylalarında hak getire onu biliyorum. Bu kısmını bilerek geçiş yapacağım zira Turkcell çok düşük interneti çok fahiş fiyatla satıyor ve hiçbir paketi işimi görmüyor.

SOnuç olarak Vodafone'u sırf müzik ve instagram hesabım için kullanacağım ama 4.5G şikayetleri kafamı kurcalıyor.

Şimdi iş yerinde denedik. Vodafone 11Mbit zor veriyor. Turk Telekom 29Mbit'i gördü. 3 vodafonelu ile denedim hepsinde düşük veriyor.
    İş yerim Ümraniye'de çok merkez konumda ana cadde üstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 27 Aralık 2019; 10:23:34 >

• GedKalessin kullanıcısına yanıt
    Sevgili dostum ya kullanımın az ya da ölçüm yanlışın var. Ben her seferinde test ediyorum ve kotadan düşüyor. Arayıp sordum üstelik. Hâlâ YouTube music için herhangi bir pass özelliği yok. Sadece YouTube Music dinleyerek bir kez daha ölçüm yapar mısın rica etsem? Benim yaklaşık yarım saatlik bir dinleme sonucu 200 küsür mb internet gitti. Ara ara yapıyorum böyle ve her defasında mutlaka kotadan yiyor.

• Turktelekomda 1000 dk 15 gb aşımsız internetli paketi 41,25 tlye yenilemeyi önerdiler, vodafone daki tarifelerden de online uyumlu paketi mantıklı geldi.
    11 gb internet, twit, face, instagram aşımsız. (5 gb ı 12 ay geçerlidir yazmış orda neyi kastediyor anlamadım) ayrıca ilime özel 12 ay boyuna 2 gb hediye diye bi kampanya gördüm site de sanırım onu da yapabilirim. FSK’larda daha mantıklı bi paket bulabilir miyim sizce?
    Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

• La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    Online uymlu 11 gb tarifesine geçiş işlemleri tamamlandı
    Vodafone yanımda uygulamasını indirip kurduğunuz zaman ek paketler bölümünde tarifene tanımlanan 12ay boyunca 5 gbtı ücretsiz satın alıyorsun
    Ekstra 2 ay sınırsız whatsapp paketini de satın alıyosun
    Vodafone yanımda uygulamasıni ilk kez yuklediğin içinde sana 5 gb veriyor onuda satın alıyorsun..
    Online başvuruya özel 2 gb paket daha var..oda hattina tanımlı geliyor

Vodafone da faturalar ayın 21 inde kesiliyor
    Duran tarife gibi ayarlamak isterseniz 5 tl ucreti var..
    Vodafone yanımda uygulamasında fatura yüksek gelmesin diye uyarı sınırını ayarlıyorsun
    Faturalar -->> fatura ayarları -->> fatura uyarı servisi
    varsayılan ayar 100 tl ben 50 tlye ayarladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 13 Şubat 2020; 22:6:19 >
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Benim şehrime özel 2 gb kampanyası mevcut, bundan da faydalanabiliyor muyuz hocam?

Bu arada hattınızın güncel paket durumunu atabilir misiniz, toplamda kaç gb internetiniz oldu? 15 gb mı? (12 ay boyunca geçerli olan paketler kastediyorum)

• Toplam 22 gb internet verdi + 2 ay sınırsız whatsapp
    12 ay boyunca kullanılabilen 6gb+5gb toplam 11 gb düz internet
    Birde sınırsız face twiiter insagram diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 1 Ocak 2020; 12:18:40 >
    Baya mantıklı duruyor paket hocam, ben geçiş başvurusunu yaptım bakalım gelişim süreci ne olacak, şehre özel 2 gb paketi 12 ay boyunca 2 gb veriyormuş, kampanyadaki illere uymuyor musunuz hocam?
    Bu arada Turktelekom’dan geçiş yapıyorum, çekim gücü vodafone’dan daha kötü diyorlar sizin düşünceniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Ley del Diamante -- 1 Ocak 2020; 12:27:52 >
    Ben ankaradayım. Kampanya dışı yerdeyim.. çekim gücü iyide.. internet hızını test edemedim..
    Bir de bu uygulamalar gerçekten upload ve download dan yemiyorsa iyi.. bana söylenen canli yayin yaparsan ücretli imiş.. internetten mi yiyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 1 Ocak 2020; 13:26:30 >
    Şimdi vodafone dan arandım teyit ve onay amaçlı,

1000 dk - 13 gb - 250 sms - sınırsız instagram, twitter, facebook Telsiz k.ücreti hariç 45 tlye onayladım.

Canlı yayınlar sınırsız kullanımdan sayılmıyormuş hocam, onu nasıl ayırt ediyorlar anlamadım, belliki instagram normal akışlar farklı ipden, canlı yayınlar farklı ipden aktarım sağlanıyor, öyle ayırt ediyorlar demekki. Umarım sakata gelmeyiz :)

Şimdi size bir eleman gönderip veya vodafone bayinden 12 sayfalık sözleşme imzalatacaklar her sayfanın altına imza atacaksınız..bu tarifenin taahüdü 15 ay
    Burdan herkese söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 1 Ocak 2020; 14:34:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.