Şimdi Ara

Vodafone Red Sinema Saçmalığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Vodafone Red kullanan var mı bir arkadaştan ricam açıkcası bana hitap eden paket 1000 dk 1000 sms 6 GB 60TL olan tarifesi uygun fakat ayda 2-3 kere sinemaya gittiğim için 1+1 kampanyası işime gelir lakin açıklamalar kısmında okuyorum , benim istediğim paket kullanıcıları bu haktan ayda 1 kere yararlanabiliyor ibaresini görüyorum bu doğru mudur? 1 den fazla deneyen veya alabilen var mıdır?

• Okitov kullanıcısına yanıt
    http://www.vodafone.com.tr/Red/red-sinema-kampanyasi.php

En altta kampanya koşulları kısmında:
    İkinci paragraf:

Kampanyadan Vodafone Red tarifelerindeki bütün aktif üyeler yararlanabilir. Kampanyadan bir kullanıcı 1 gün içinde 1 defa faydalanabilir. Red XS, Red S, Red M, Red XSmall, Red Small, Red Medium, Red Classic, Red Classic Extra, Red 2015 ve Red Mini tarifelerindeki aboneler 1 ay içinde en fazla 1 defa; Red L, Red Large, Red 7, Red Elite, Red Extra, Red Elite Extra, Red, Red Elite Plus, Cep Avantaj Heryöne, Red Mini Kontratlı, Red Maksi, Red+ ve Cep Avantaj Her Yöne Ekstra tarifelerindeki aboneler 1 ay içinde en fazla 2 defa faydalanabilecektir. Kampanyaya katılım azami bilet adedi ile sınırlıdır.

Sizin bahsettiğiniz tarife RED2016, RED S tarifesi içeriğine giriyor ve yukarıdaki açıklamaya göre evet ayda 1 kez alabiliyorsunuz. Red L kullanıyor olsaydınız 2 defa alabilecektiniz yine o açıklamaya göre.

Ancak sanırım bu açıklama yeni değişmiş gibi geldi bana, daha önceden hiç kullanmadım bu sinema avantaj olayını ama bu şekilde bir ibare hatırlamıyorum. Sanırım Kampanyadan bir kullanıcı 1 gün içinde 1 defa faydalanabilir cümlesinden sonraki kısım yeni eklenmiş gibi.

Zaten bir tutarsızlık da var: HEm kampanyadan bir kullanıcı 1 gün içinde 1 defa faydalanabilir diyor, hem de ayda 1 kez sınırlama var. Bu sınırlama varken zaten günde ikinci kez ya da daha ertesi gün başka hak kullanamıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Zaten bir tutarsızlık da var: HEm kampanyadan bir kullanıcı 1 gün içinde 1 defa faydalanabilir diyor, hem de ayda 1 kez sınırlama var. Bu sınırlama varken zaten günde ikinci kez ya da daha ertesi gün başka hak kullanamıyorsunuz

kesinlikle hocam benimde aklımda sanki daha önce sınırsız gibiydi kalmış yada daha fazla yararlanabiliyoruz. Freezone tarifesine bile baktım ayda 2 kez sınırlama getirmişler. Aynı tarife Turkcell Platinum da 75 TL hiç değilse ayda 4 kere ile sınırlamışlar , o daha mantıklı gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 6 Ocak 2016; 21:43:10 >
  • Okitov kullanıcısına yanıt
    BEn zaten 1 aydır RED tarifesi kullanıyorum. Bu sinema olayını geçen gün oğlumla kızımı sinemaya götürürken kullandım 1 kez. Hiç daha fazla kullanmadıgımdan ve daha önceden kullanmadıgımdan dolayı bilmiyorum detayı açıkcası. Ama çok sinemaya giden biri olmadıgımdan çocuklardan dolayı, ayda 1 kez de yeterli açıkcası şimdilik bana.
  • kamu akıl küpü tarifeden redin en küçük paketine 4 gb ile geçirmek için aradılar vodafonedan. sinema kampanyalarımız vs diye övmeye çalışıyor redi. dedim sinema kampanyasu güzel ama devretme özellii olan tarifem varken sırf sinema için geçilmez.ayda bir defa muhabbetinide unutmuşum zaten o sırada.müşteri hizmetleride hiç lafını etmez böyle şeylerin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Red Durma Özelliği
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.