Şimdi Ara

vodafone red ile oto yıkama ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
14.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avantaj cepte uygulamasından alınıyor kod, otovinn şubelerinde ücretsiz yıkama hakkı veriliyor
    http://www.otovinn.com

bir ay içinde 1 kere kullanım hakkı var, yoksa beleş dağıtırdım burdan hergun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Şubat 2016; 0:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süper bir fırsat ama ben göremedim avantaj cepte uygulamasında ?

Edit: vodafone nin sitesinde buldum sadece business ve kurumsal üyelere özelmiş. yani kampanya TIRTTT.

Red Business üyelerine Otovınn noktalarında dış yıkama ücretsiz!

81 ilde 250 Otovınn noktasında Red Business’lılar alacakları şifreleri ile ayda 1 kez ücretsiz dış yıkama yaptırabileceklerdir.

Size en yakın Otovınn noktasını öğrenmek için tıklayınız.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Red Business aboneleri OTOVINN yazıp 6666’ya SMS göndererek ya da Avantaj Cepte uygulamasının Red Business kampanyaları bölümünde kampanya detay sayfasında “Fırsatı Kullan” tuşuna tıklayarak şifrenizi alabilirsiniz.

http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/RedKurumsal/otovinn-kampanyasi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganays -- 26 Şubat 2016; 0:28:04 >

• Denemek için pazar gidecem inşallah salla baş yapmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Denemek için pazar gidecem inşallah salla baş yapmazlar.

Hocam haftasonu geçersiz diyorlar, hafta içi geçerli dediler. Bende dün yıkattım aracı; temiz bir şekilde yıkadılar. Ayrıca isterseniz 10 TL daha verip iç-dışta yıkıyorlar
  • glazer kullanıcısına yanıt
    Eve yakın varmış hocam. Deneyeyim bu akşam acaba ticari araçlarda fiyat farkı varmıdır?

• fazla kodu olan veya kullanmayacak olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
    gerçekten araba çok kirli...
    iyiliğinizi karşılıksız bırakmam. sinemia gibi kodlar var elimde.takas..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 26 Şubat 2016; 15:32:26 >
  • FAZLA OLAN varsa bende talibim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanmıcak varsa verebilir mi?yanmasın kod :)
  • İç dış diye heveslenip gelmiştim ama sadece dış yıkamaymış. Olsun o da iş görür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Denemek için pazar gidecem inşallah salla baş yapmazlar.

Hocam haftasonu geçersiz diyorlar, hafta içi geçerli dediler. Bende dün yıkattım aracı; temiz bir şekilde yıkadılar. Ayrıca isterseniz 10 TL daha verip iç-dışta yıkıyorlar

Döşemeleri ekstra kaça temizlerler acaba ?

Gerçi kod alamıyorum red tarifede değilim, alıpta kullanmayacak arkadaş pm den yeşillendirebilir

• arkadaşlar kampanya bitti mi acaba?
    uygulamadan neden otovınn ikonunu kaldırmışlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

arkadaşlar kampanya bitti mi acaba?
    uygulamadan neden otovınn ikonunu kaldırmışlar?

otovınn'cıların hepsi dolandırıcı çıktı , kime gitsem ben üye değilim diyor, ataşehirdeki 3 yıkamacı da ben üye değilim dedi
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    hocam kampanyanın son durumu hakkında bilginiz var mı?
    kampanya hani 30 eylüle kadar geçerliydi, neden erken bitirdiler.
    ya da bitirdiler mi acaba?
    otovınn sitesinde kimin üye olduğu yazıyor, adam üye değilse ne yapabilir ki.
  • quote:

şimdi kontrol ettim, evet kaldırılmış, dediğimden alakalı olabilir, çoğu vınn üyesi beleş yıkatmamak için ben üye değilim dedi, onlar da şikayetle uğraşacağına , kapattılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

şimdi kontrol ettim, evet kaldırılmış, dediğimden alakalı olabilir, çoğu vınn üyesi beleş yıkatmamak için ben üye değilim dedi, onlar da şikayetle uğraşacağına , kapattılar

Uygulamadan kaldırılmış ancak 6666'ya OTOVINN yazıp mesaj atarak şifre alabilirsiniz. Biraz önce yıkattım aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Box

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Uygulamadan kaldırılmış ancak 6666'ya OTOVINN yazıp mesaj atarak şifre alabilirsiniz. Biraz önce yıkattım aracı.

hangi şube ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İstanbul Profilo avm.
  • Dostlar dün Otovınn'da aracımı Vodafone kodu için yıkatmak için gittim, yıkamacı 10TL ekstra bedel istedi. Sonra sohbet etmeye başladık. Öğrendiğime göre Vodafone yıkama başına 14,99TL yıkama ücreti ödüyormuş yıkamacılara, kaldı ki ödemeleri çok düzensizleşmiş, neredeyse Vodafone dan 6 aydır ödeme alamıyorlarmış. Eğer yıkamacılar 10TL farkla filan yıkarız derlerse hiç sesinizi çıkarmayın, verin yıkatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: volpii

Dostlar dün Otovınn'da aracımı Vodafone kodu için yıkatmak için gittim, yıkamacı 10TL ekstra bedel istedi. Sonra sohbet etmeye başladık. Öğrendiğime göre Vodafone yıkama başına 14,99TL yıkama ücreti ödüyormuş yıkamacılara, kaldı ki ödemeleri çok düzensizleşmiş, neredeyse Vodafone dan 6 aydır ödeme alamıyorlarmış. Eğer yıkamacılar 10TL farkla filan yıkarız derlerse hiç sesinizi çıkarmayın, verin yıkatın
    ne saçmalıyorsun arkadaşım, ne para vermesi. milleti salak yerine koyma

yıkamacı ya da yıkamacı tanıdığı var herhal ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.