Şimdi Ara

Vodafone Personeller Arası Farklı Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Note 4 almak için dün Kars - Faikbey Cad. Üzerinde bulunan Vodafone Shop'a gittim. Hattım 2. ayına yeni girdiği için vodafone web sitesinde bulunan aşağıdaki bilgiden dolayı 12aylık kısmını kredi kartından geri kalan 12 kısmını ise faturama yansıttırmak istiyordum.

"Son 12 aydır faturalı Vodafone abonesi olan, son 12 ayda “dondurulmuş” veya “iptal” statüsüne girmemiş olan, son 6 aylık ödenmiş toplam faturalarının (son 6 aydaki faturaların toplam adedi 5 ,6 ya da 7 olabilir) tutarı en az 150 TL olan, son 6 ay içerisinde kısıtlanmış ise faturalarını kısıtlanma tarihinden sonraki 5 gün içerisinde ödemiş olan aboneler kredi kartsız kampanyaya katılabileceklerdir. Kampanya kapsamında Vodafone Cep Merkezleri’nden yapılacak satışlarda Vodafone tarafından belirlenmiş olan kurallara uymayan aboneler belirlenmiş 12 aylık bedeli kredi kartlarıyla ödeyeceklerdir; abonelerin kendisine ya da aboneyle aynı soyada sahip bir yakınına ait olması gereken kredi kartlarından çekilen bu tutarlar 12 ay süresince eşit olarak faturalarından düşecektir. Numara Taşıma ile gelen aboneler ve yeni aktivasyon yapan aboneler kampanyadan yalnızca kredi ile yararlanabilecektir. Hattın bağlı olduğu abonelerin başka bir uygun hattının olmaması durumunda abone en az 6 ay sonra kredi kartlı kampanyaya dahil edilebilir. "

Shop çalışanı ise aşağıdaki bilgiyi veriyor.
    "Müşteri hizmetleri hiç birşey bilmez ancak konuşup dururlar. Hiç birşeyden anlamayan insanları koymuşlar telefon başına konuşturuyorlar. Gelsinler benim yaptığımı yapsınlarda göreyim onları. Siz 6 aylık abone olmadığınız için ürünü alamazsınız. Yeni abonelik açtırırsanız alabilirsiniz."

Vodafone Forumunda net bir bilgi alamıyorum. Sadece en üstteki bilgiyi kopyalayıp duruyorlar. Alabilirsin yada alamazsın demiyorlar. Açık açık diyorum ki ya EVET alabilirsin diyiniz, yada HAYIR alamazsınız diyin diyorum ama hiç birşey diyemiyorlar.

Şimdi geldi mesaj : Vodafone'lu olduğundan bugüne 90 günlük bir süre içerisinde KKB puanın yetiyor ise cihaz kampanyasına kredi kartın ile giriş sağlayabilirsin.

Bugün vodafone müşteri hizmetlerini aradığımda ise aşağıdaki bilgiyi aldım.
    "Efendim ürünü tabiki alabilirsiniz. Ancak faturanıza yansıması için en az 6 aylık abone olmanız gerekmektedir. 6 aylık abone olmadığınız için ürün tutarının ilk 12 aylık kısmını Kredi Kartınız ile ödeyip geri kalan 12 ay'ı ise faturanıza yansıtarak alabilirsiniz. Sonuçta kredi kartınız var ve cihaz şartları bölümünde de bu açıkça belirtilmiş. Eğer Vodafone Shop ile ilgili bir sıkıntı çıkar ise 0850 542 5000 numarayı arayıp doğrudan genel müdürlükten de söylediğim bilgiyi teğet edebilirsiniz."

Benim kafam allak bullak oldu. Shop ayrı kafadan, form ayrı kafadan, müşteri hizmetleri ayrı kafadan konuşuyor. Kardeşim ben telefonu almak istiyorum ama almamam için büyük çaba sarf ediyorlar Yemin ederim delireceğim. Vodafone'da böyle saçma bir muhabbete şahit olan kaç kişi var acaba? Yada bunlar birbirlerinden habersiz mi onuda anlamıyorum. Yemin ederim bunların hepsi 'lık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 27 Kasım 2014; 21:25:05 >

• Vodafone böyledir. Herkes kafasına göre takılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musteri hizmetlerinin dedigi dogru ama iste topu gole ceviren shop calisani olunca boyle sacmaliklar oluyor ne yazik ki baska bayi ile halledebilirsin isini,kaldi ki 12 aylik tutarla her operatorden cihaz alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopc kkb puanın 1460 ve üzeri ise cihazı alabiliyorsun. yeni hat almana gerek yok.

hattın aktivasyon taihinden sonra 90 gün geçmemiş olsun... bu kadar..kesin ve net bilgi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.