Aynen sana katılıyorum. Limit dolu diye kendileri bile hediye yüklemesi yapamıyor. Mart da gelirse ne ala. Yok arada kaybolursa su içeriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aynen sana katılıyorum. Limit dolu diye kendileri bile hediye yüklemesi yapamıyor. Mart da gelirse ne ala. Yok arada kaybolursa su içeriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hacı yapıştır bir tarafa. Bunlardan ne alsan kardır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, trendyol cüzdana yolladım direkt |
Yanlış yükledikler büyük ihtimal. Bize gelen giden yok. Bizimkileri size yüklemişler hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 23 Şubat 2021; 19:26:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilerek 750 limiti doldurmadım.ama yine gelen yok hocam. Yapılan yer ile ilgili m i gelmemesi. Paycell, kss gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 23 Şubat 2021; 19:30:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 23 Şubat 2021; 19:36:31 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geldi mi iade hocam peki. Teşekkürler Gelmiş. Üsttte mesajınızı gördüm O zaman sorun ne ki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 23 Şubat 2021; 19:56:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
limit dolu idi gelmiş. |
19-20-21 ocakta 3x pyc yapmıştım gelmemiş bana hiç. limitim var bu ay hiç kullanmadım, fiziki kartım yok. |