Şimdi Ara

Vodafone Net Port Yalanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Merhaba değerli forum kullanıcısı arkadaşlar.

4 yıldır Vodafone Net müşterisiyim. “16 Mbps’e kadar limitsiz, 60 GB AKN’li “ tarifeden aylık 55 TL olarak yararlanıyordum. Geçtiğimiz günlerde (29/11/2018 sabah saat 10 sularında) Vodafone Net kampanya departmanıyla telefonda görüştüm. Tarafıma 24 ay taahhüt karşılığında” 16 Mbps’e kadar limitsiz, 60 GB AKN’li” tarife (yani mevcut tarifem) aylık 49,90 TL olarak sunuldu. Bu teklifi kabul ettim ve kampanyayı anlık onayladım.
    Fakat dün faturam var ise ödemek içinwww.jetfatura.com sayfasına girdiğimde tarifemin “8 Mbps’e kadar limitsiz “ olarak tanımlandığını gördüm.

Bu hata üzerine Vodafone Net müşteri hizmetlerini aradım. Bana yapılan açıklamada ses kaydının inceleneceği ve ona göre işlem yapılacağı söylendi. Altyapı sorgulamasında ise yaşamış olduğum bölgenin 8 Mbps’e kadar desteklediği bilgisi verildi. Ses kaydı incelendikten sonra haklı olduğum ve onay verdiğim tarifenin ” 16 Mbps’e kadar limitsiz, 60 GB AKN’li” tarife (aylık 49,90 TL karşılığında) olduğu gerçeği ortaya çıktı. Fakat konu çözüme kavuşmadı. Bana yine bölgenin 8 Mbps’e kadar hızı desteklediği söylendi.

Ancak; bir arkadaşıma Vodafone Net’i aramasını rica edip altyapı sorgulaması yaptırdığımda telefondaki temsilci Gülhan Hanım tarafından (05/12/2018 saat 13:30 suları) bölgedeki altyapının 79 Mbps’e kadar desteklediği bilgisi paylaşıldı.

Bu yaşamış olduğum talihsizliğin aynısını,benzerini yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı ?

Cevap yazanlar da yazmayanlar da sağolsun ...

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.