Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.895
Cevap
79
Favori
216.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

an itibari ile kacaktv aracılığı ile bende işlemlere başladım. bakalım ne kadar sürecek

bu arada hocam onay için aranan telefonda ses acayip şekilde cızırtılı geliyordu anlamakta güçlük çektim. haberiniz olsun

Vodafone dan ses seda yok fakat türk telekomdan arandım. Gün içinde gelinecek dendi.

Acaba yeni bir rekor mu geliyor :)

Vodafone sadece mesaj atıyor hocam bide genel merkez arıyo kafalarına göre
    Turktelekom geldikten sonra gene mesaj geliyo vodafonedan aktifdir diye. Bakalım rekor mu olcak
    || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

Orijinalden alıntı: tyll

60 mbps 150 gb akk abonesi oldum 38 gün önce,

38 gündür bana verdikleri hız 3 ila 9 mbps,38 gündür arıza kaydı açık,her seferinde telekom ekiplerine yönlendirdiler ,sorun yok diye geri dönüyorlar.
    modemde hat değerli çok iyi ,modeme de 51119 kbps tanımlamışlar ama sorun devam ediyor,farklı cihazlarla defalarca denedim ama hız hep düşük.birkaç gün gündüz saatlerinde 40 mbps alabildim ama akşama mutlaka hız sorunu oluyor.

bina içi kablo kontrol edildi,yinede 10 mb'i geçmiyor hız.
    Müşteri hizmetleri şimdi de arızanız vodafone teknik ekiplerinde diyor.38 gün oldu diyorum,araştırılıyor diyorlar.

ttnet de iken 90 mbps kullanıyordum sorunsuz.nasıl çözülecek bu durum anlamadım,BTK ya bile yazdım ama oraya da saçma bir cevap yazıp göndermişler.

konuyla ilgili ne yapabilirim ,tavsiyesi olan var mı ?

Hocam merhaba.Hiz testlerinde her serverda mi ayni hizi aliyorsunuz?Yurt içi yurt dişi farklilik var mi?

yurtiçi istanbul ankara adana seçiyor speedtest ,genellikle hepsinde de hız 9 mbps geçmiyor.

telekomun kendi hız testi de aynı şekilde .

• Benim internet geçen hafta açılmıştı

80mpbs destekliyor demişlerdi

Ama 16 mpbs adsl2 bağlamışlardı sürekli aradım telekoma yönlendirdiler vs vs

Şimdide hattımı g.mdt moduna almışlar 11 mpbs hız var şaka gibi 😊 ne yapacağımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrite -- 2 Mart 2016; 20:12:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrite

Benim internet geçen hafta açılmıştı

80mpbs destekliyor demişlerdi

Ama 16 mpbs adsl2 bağlamışlardı sürekli aradım telekoma yönlendirdiler vs vs

Şimdide hattımı g.mdt moduna almışlar 11 mpbs hız var şaka gibi 😊 ne yapacağımı bilmiyorum

Aynı durumdayız 2 hafta önce bağlandı başvurali 3 hafta oldu 64 mbit hız dendi şuan 16 mbit :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar gittikçe kötüleşiyor, banada türktelekom ve superonline makisumum vdsl ile 24 mbit' e kadar hız alabilirsiniz demişlerdi. Şimdi vodafone 64 mbit e kadar destekliyor denildi. Şuan en kötü net forumda benimdir mutlaka 8mbit' e 59 lira ödüyorum. superonline a demediğim kalmadı. fiberi getircez dediler 3 yıldır gelmedi. sözleşme nisanda bitiyor ne yapacağımı bulamadım bir türlü. vodafone ile boşu boşuna 2 sene yine 8 mbit veya 16 mbit gibi komik hızlara 59 lira vermek istemiyorum.
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • Arkadaşlar pingim cs go da 150 civarında çözümü var mı fiber. Speedtestte normal çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi başvurdum. Pazartesi TT geldi kontrol etti, bugün modemim geldi ama ne hikmetse hat açık değil 2 ila 12 gün arasında değişir diyor var mı bir fikri olan ? 0 dan hat aldım ben. 4-5 yıldır net bağlı değildi. komsudan idare ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skill.exe -- 2 Mart 2016; 23:19:22 >

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Orijinalden alıntı: gulluborek

60 Mbps'a Kadar Limitsiz 150 GB AKN paketi kullanıyorum aralıktan beri.. Hızım gayet iyi 70 mbit falan alabiliyorum. Hazır yeniyken aynı hızda kotayı aynı parayla 240 gb ye arttırabilir miyiz? İptal vs işlemlerini yapsam tekrar başvursam sizce başarılı olur mu yoksa uğraştırırlar mı ondan korkuyorum. Başka firma olsaydı direkt iptal edip ona geçerdim...

VDSL kullanıyorsun zaten mh'lerinden direkt yükseltebilirsin

Hocam direkt yükseltmiyorlar diye biliyorum taahhüdüm var benim cezamı ödeyeceğim ondan sonra geçersem buna geçeceğim. Normal firma olsa direkt iptal edip geçerim de şimdi iptal etmesi bi dert buraya geçmesi ayrı bir dert olabilir :)))

• Bu vodafone'nin yurtdisi çikislaridami turktelekomun?blgisi olan?

1 haftadaır 15-20 kez aradım hep kayıt açtılar 2 saat ile 48 saat arasında dönülecek ama dönen yok bişey yok en son bağırdım biraz bayan çıktı şansa oda genel merkeze ilettim dedi hala bekliyorum bakalım

• tyll kullanıcısına yanıt
    Ben de bağlandığı gün akşam 76mb/4mb idi. Sabah kaltığımda içime doğmuş gibi hız testi yaptım 35mb/2mb ye düşmüş (Eski hızlarım). Vodafonnet mh yi aradım, öğleden sonra TT ekibi gelmiş, komşu aradı telefon üzerinden ekip hız da sorun yok diyor. Arkadaş vodafona geçtim dedim, biraz çıkıştım. Merkezi aradı vodafona geçmiş, en son hız istiyor, koparsa kendi bilir bağla sen muhabbeti yaptı. Zaten TT de 100mb her ay roketliyordum sıkıntısız dedim, sen bilirsin birşey olursa vodafon bakacak dedi, gitti. Şu an sıkıntı yok bir haftadır hız sabit 76mb/4mb.. Sanki Telekom işi yokuşa sürüyor gibi...

Orijinalden alıntı: QhellThosh

Ben de bağlandığı gün akşam 76mb/4mb idi. Sabah kaltığımda içime doğmuş gibi hız testi yaptım 35mb/2mb ye düşmüş (Eski hızlarım). Vodafonnet mh yi aradım, öğleden sonra TT ekibi gelmiş, komşu aradı telefon üzerinden ekip hız da sorun yok diyor. Arkadaş vodafona geçtim dedim, biraz çıkıştım. Merkezi aradı vodafona geçmiş, en son hız istiyor, koparsa kendi bilir bağla sen muhabbeti yaptı. Zaten TT de 100mb her ay roketliyordum sıkıntısız dedim, sen bilirsin birşey olursa vodafon bakacak dedi, gitti. Şu an sıkıntı yok bir haftadır hız sabit 76mb/4mb.. Sanki Telekom işi yokuşa sürüyor gibi...

Türk telekom da gurur yok kendi ttnet adına çalıştıkları için müşteri kayıp ediyorlar istemiyorlar tabi her türlü şeyi yapıyorlar deniyorlar

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i

• bu tam hızı acmaları ekıplere gore bolgeye gore degısıyor sanırım baska netlı olunca farklılık yapıyorlar..
    ben ugrastım o kadar actıramadım ...vodafone ye en son 51 den yukarı acmadılar...ekıbe sorarım musterı hızmetlerını arayınız musterı hızmetlernı araryım ekıpler halldecek..arada gıdıp gıdıp oynadım durdum oyuncak gıbı..bır ara ekıbe dedım benım hızı vardı daha once den 76....yok dedı santral zaten 50 mbps cıkıslı tübi tübi.vodafonda en son hız acı dedı ılgılenmedıler
    en son care kapatmak ıle sonlandırdık vd u...
    tlkm dan mucaratta 100 mbps hıza 1 gunde actılar hemen kullanmaya basladım
    hanı olmuyordu 50 den yukarı demekkı suc kımdedır bılınmez.
    ne dıyım artık
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

• quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

hocam kesinlikle katılıyorum,

bağlantının olduğu ertesi gün eve geldiler,evdeki bağlantıyı da kontrol edelim dediler,vodafone abonesi olduğumu anlayınca hiç bir şeye bakmadan çekip gittiler.

ben bu sorunumun telekom ekiplerinin bu tavırları yüzünden olduğunu düşünüyorum.

• Az önce genel müdürlük aradı hattımı vdsl yerine adsl bağlayıp sonra 11 mbps düşürmüşlerdi hatırlarsanız 😊😊 vallahi komedi ama trajikomedi 😊

Neyse hattımda başvuru yaparken de 83 mpbs destekliyor denmişti snr 34 hat zayıflaması 4.5 siz anlayın gerisini.

Kısacası genel müdürlük hemen ilgilenecek dedi 1 haftada 20-30 kere aramışımdır en sonunda genel müdürlüğü iletiyoruz dediler bugün sonuç geldi.

Bekliyorum 76 mbit hız verilecekmi yok 50 mi hattım desteklediği halde ne verecekler merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

bu tam hızı acmaları ekıplere gore bolgeye gore degısıyor sanırım baska netlı olunca farklılık yapıyorlar..
    ben ugrastım o kadar actıramadım ...vodafone ye en son 51 den yukarı acmadılar...ekıbe sorarım musterı hızmetlerını arayınız musterı hızmetlernı araryım ekıpler halldecek..arada gıdıp gıdıp oynadım durdum oyuncak gıbı..bır ara ekıbe dedım benım hızı vardı daha once den 76....yok dedı santral zaten 50 mbps cıkıslı tübi tübi.vodafonda en son hız acı dedı ılgılenmedıler
    en son care kapatmak ıle sonlandırdık vd u...
    tlkm dan mucaratta 100 mbps hıza 1 gunde actılar hemen kullanmaya basladım
    hanı olmuyordu 50 den yukarı demekkı suc kımdedır bılınmez.
    ne dıyım artık
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

Arkadaşın olayı yazdıklarımızın en bariz örneği. Adama demezler mi ulan i...ler hani 50mb en son hızdı.. Tamamiyle TT'nin işleri.. Ben 2 yıldır vdsl abonesiyim, adam daha diyor iç tesisat sıkıntılı olabilir; koparsa karışmam lan 2 yıldır aboneyim her ay roketliyoruz ne diyorsun deyince en son hızı verelim oldu olay..

• Hocam Antalya ilçe olarak neresi? Ben arapsuyundayım ve en fazla 24 diyen superonline(sadece vdsl ile) vodafone 64 dedi(vdsl ile) Sizin t.telekom mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric _Theodore_Cartman -- 3 Mart 2016; 15:21:26 >
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

Hocam Antalya ilçe olarak neresi? Ben arapsuyundayım ve en fazla 24 diyen superonline(sadece vdsl ile) vodafone 64 dedi(vds) ile. Sizin t.telekom mu?

burası 48 sıze uzak tayım...
    olcum sunucusu antalya ve denızlı var antalya uzerınden olcuyorum onun ıcın antalya goruluyor sunucu..
    yanı hep ezbere bişiler dıyorlar ama tutmuyor ınan dedıklerı hızlar....
    aynen bende sordum 10 gun oncesınde
    ben su an telekomdan baglıyım 100 mbps e kadar hipernet
    voda bana da 81 mbts calsıır dedı oyaladı 1,5 ay acmadı 51 den yukarı vermedı.....dıger iss lerde sordum 42 dedıler..ama onceden bana 76 verıldi..di..
    bana saha dolabı yakın oldugu ıcın yuksek hız desteklıyordu..degerlerı ıle telekoma gıttım.....telekom musterı hızmetlerı baktı 24 alırsınız tübi tübi ya dedım onceden tt den 35 baglıdı sımdı 51 baglı voda ,dan bır ara 76 acıldıdı ,biz anlamayız dedıler fazla..
    tanımlama ıslerıne bakan teknık servıs odasına gıttım gorustum dedım zaten su an 51 baglı ama bakın desteklıyor hattım 100 mbps alacagım dedım baktı baglı olan hatta alır dedı sız alın yarın acılır dedı..1 gunde butun ıslemler tamamlandı kullanmaya basladım
    vd dedıgıne bakma 64 dıyorlar 32-51 acıp gecıyorlar aylarca ugras dur sonra ya olacak ya olmayacak garantısı yok..(banada 81 dıye oyladılar 1,5 ay bıraktım sonra) sen en temızı gıt telekom mudurlugu ıle gorus..
    varsa su an baglı vdsl hattınız degerleri atarsanız yaklasık kac alır bellı olur
    son karar senın hangısıne kafan yatarsa alabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 3 Mart 2016; 15:30:58 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.