Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.893
Cevap
79
Favori
215.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 1...147...292293294295
Sayfaya Git
Git
Giriş

İlk Vodafone fiber abonesi olduğumda modem verdiler aylık bir miktar ödedim modem için. 1. yıl dolunca başka yerde yaşadığım için aboneliği iptal ettim. Modemin ücretini ödemişim 1 yıl içinde o yüzden modem bende kaldı.

• Binada vodafone fiber var 1000,20 hız,a 400 tl ödüyorum bugün adresimi kontrol ettiğimde fiber yok redbox veriyoruz diyor şaka gibi bu ne saçmalık 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 8 senedir superonline fiber altyapısıyla vodafone fiber kullanıyordum. Son taahhütüm: 100mbps 508 TL'ydi. Taahhütüm bitmeye yakın yanımda uygulaması aynı hızı 999TL'ye yenileme fırsatı olarak veriyor. evet fırsatı :) superonline'dan 850TL'ye 1000mbps alacağım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taptazesut -- 8 Eylül 2026; 12:48:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Modem ve yanına küçük Bi cihaz bağlamışlar o ne ki...

Ont. Bir nevi dönüştürücü. Sinyal formatını değiştiriyor.

Hocam benim de bu ay sonunda taahhütüm bitiyor. İptal edip başka issye geçmek mi mantıklı yoksa churn yoluyla başka bir yere geçmek mi? Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz?

• benim uğraşacak fazla vaktim olmadığından başka sağlayıcıya geçeceğim sanırım. binamda fiber altyapı olarak sadece superonline olduğundan ona baktım. internetsiz kalmadan bir çözüm varsa onu da deneyebilirim. @Rapch Pishico

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taptazesut -- 9 Eylül 2026; 8:58:37 >

Benim modem Vodafone'a ait. Kiralama usulüyle kullandığım için iade etmem gerekir mi acaba bilginiz var mı?

o konuda bilgim yok hocam. bu arada 659 TL 12 ay olarak yeniledim ev internetini.

Alıntı

metni:
    Sayın Vodafone Yetkilisi,8 yıldır Superonline fiber altyapısı üzerinden Vodafone Fiber kullanmaktayım. 100 Mbps paketim (508 TL) için taahhüt yenileme döneminde sunulan 999 TL'lik teklif kabul edilemez.Binamdaki altyapının sahibi olan Superonline 1000 Mbps hızı 850 TL'ye sunarken, aynı altyapı üzerinden 10 kat daha düşük hız için 999 TL talep etmeniz piyasa gerçeklerinden uzaktır.8 yıllık abonelik geçmişim göz önüne alınarak tarafıma makul ve rekabetçi bir yenileme teklifi sunulmasını talep ediyorum. Aksi takdirde hizmet sağlayıcımı değiştireceğimi bildiririm.

vodafone internet sitesinden şikayet oluşturup yukarıdaki metni yazdım. gün içinde çözüm merkezi aradı. yanımda uygulamasındaki tekliften(999TL) daha düşük bir teklif sundu. kabul ettim. deneyebilirsiniz.

• Online İşlemlerde download/upload miktarına bakıyorum sıfır yazıyor. Neden böyle. İllaki oynama olması lazım burada... Ayrıca güncel fatura da yazmıyor..
    Yeni geçiş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 11 Eylül 2026; 22:0:21 >

Ben yeni abone oldum. 12 ay modem kirası ödedikten sonra yine vodafone da devem edince kendimize ait oluyor muş..

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.