Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.767
Cevap
72
Favori
206.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 1...144...286287288289
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5-6 gün öncesine kadar 1.1.1.1 DNS ile bütün sitelere girebiliyordum ama artık VPN açmadan hiçbir siteye giremiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    569₺ veriyorlar hocan twitterdan vodafone destek sayfasına o.m atınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam başlatmış oldum bu saatten sonra değiştirebilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

sorma yaa dpi uygulamaya başlamışlar 🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 

sansüronline alt yapısı ile vodafone net e geçtim ha pahalı ve 100 den fazla hız yok ama çok stabil cgnat yok ipv6 yok ve dpi yok vodafone net vdsl de var aynı adreste eski abonelik onda dpi uygulanmaya başlamıştı ama ipv6 var iptal edicektim vodafone vdsl yi 3 ay 75 geri kalan 375 diyince tamam devam etsin dedim evimde süperonline fiber li vodafonet 800 tl 100 e kadar yeni bağlattım eski vdsl 50 ye kadar vodafone net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.ayda taahhütüm bitiyor.Süre sonu yenilemek için yüksek teklif geliyormuş. Sosyal medyadan pahalı olduğunu söyleyip Fiyat teklifi alacağım.Uygun teklif gelirse devam ederim.Gelmezse süperonline bayi ile görüşürüm.2-3 ay ücretsiz bayilerin yıl sonu kota doldurmaları için kampanyaları oluyor.Uygun fiyat olursa süperonlineyede dönebilirim. Ben süperonlinede sorun yaşamadım. Memnundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 29 Mart 2026; 6:52:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.