Şimdi Ara

Vodafone ne yapmaya çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 23-25 lira civarında 3 operatörde de kampanya var.

Avea 25 yaş altı TCKN getirin, akraba olması şart değil diyor.
    Turkcell 25 yaş altı TCKN, baba adı, doğum tarihi getirin, akraba olması şart değil diyor.
    Vodafone ise 25 yaş altı soyadı tutan kişinin TCKN olur diyor.

25 yaşından büyük olduğum halde avea ve turkcell kampanyalarına katılabilirken vodafone yaş konusunda çok katı. Vodafone yeni abone kazanmak istemiyor, hatta abone kaybetmek istiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 18 Nisan 2014; 0:21:24 >

• Paranız varsa Turkcell, paranız yoksa Avea kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an avea ile turkcell arasında 2 lira fark var. hatta şu an avea'dayım vergi dahil 24.3 lira veriyorum. turkcell'e geçsem ocak 2015'e kadar vergi vermeyeceğim için 25 vericem, sonrasında 26.5 liraya çıkacak. bu şartlar altında turkcell çok daha avantajlı. vodafone da 25 yaş altı için bir kolaylık sağlasaydı vodafone'a geçebilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

şu an avea ile turkcell arasında 2 lira fark var. hatta şu an avea'dayım vergi dahil 24.3 lira veriyorum. turkcell'e geçsem ocak 2015'e kadar vergi vermeyeceğim için 25 vericem, sonrasında 26.5 liraya çıkacak. bu şartlar altında turkcell çok daha avantajlı. vodafone da 25 yaş altı için bir kolaylık sağlasaydı vodafone'a geçebilirdim.

Dostum sen ayakta uyuyon reklamda bas bas bagiri yaav frezone 3U2 var 500 dk her yone 5000 sms ve 2 gb net yetmezmi
  • enemy84 kullanıcısına yanıt
    yaş tutmuyor. 26 yaş altı aynı soyadla birisini bulmam lazım o da yok. Var mı bir çıkar yolu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

yaş tutmuyor. 26 yaş altı aynı soyadla birisini bulmam lazım o da yok. Var mı bir çıkar yolu?

yav alieden aynı soyadı taşıyan 18 yaşında ve 16 yaşında bile olur hiç çocuk yokmu 16 da olur haaa :)

benim yegenim 17 yaşında gittim vodofone bayisine onun kimliği verdim kafam rahat :)

dostum amca çocuklarıda mı yook sülalede aynı soyadı olsa bile olur :)

sülaleden birini bul bunun yaşı 16 olduğundan kendi hattımı verdim ve freezone geçmesini istiyorum de yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy84 -- 18 Nisan 2014; 9:08:04 >
  • 200 200 turkcell'e ödediğim için fakir kaldım 35 liralık avea kullanıyorum
    Her turkcell'li birgün avea'yı tadacak :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmaray'da Turkcell çekiyor mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar bir şey soracağım ben 6 ay önce yeni özgür genç tarifeye geçtim Turkcell'den ama 1gb internet 500'e düşecek bu ay bende iptal ettim paketi yeni bir şey bakıyorum bu yeni kampanya eski vodafonelular için geçerli değil dimi? çok berbat bir şey bu.. tekrar numara değiştirmekte bir sorun çıkar mı 6 ay sonra? turkcelle geçeceğim o zaman tekrar..
  • vodofone süper komple paketinede zam yaptı sanırım üstüne telsiz kullanım ekleniyor yine 25 i geçiyor lanet olsun 30 tl her ay çok pahalı evde int 70 tl ödüyorum valla gına geldi artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.