Şimdi Ara

VODAFONE NE YAPMAK İSTİYOR ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    faturalı hattın 1 yıllık süresinin dolmasına 1 gün kala müşteri hizmetlerini aradık kontörlüye geçmek için bildirim yaptık ... işlem kaydı yapıldı "sizi arayacaklar" dendi ...

aradan birkaç gün geçti aramadılar, aradık hatırlattık ... "sizi arayacaklar" dendi ama yine aramadılar ... birkaç gün sonraki aramamızda da "arayacaklar" cevabı üzerine biz "hat açık ve kullanıyoruz, bu kullanım ne olacak" diye sorduk ...

cevap olarak "başvurunuz alındı, bundan sonraki kullanım ücretsizdir, vodafone hediyesidir, merak etmeyin size fatura kesilmeyecek" dendi ... aradan zaman geçiyor ama arayan olmuyor yine arıyoruz "merak etmeyin başvurunuzdan sonraki kullanımlar ücretsizdir" deniyor ... bu ifade en az 3 konuşmada geçti ...

bu oyalama üzerine gittik avea'ya geçtik ... aradan zaman geçti vodafone'dan mesaj geldi, daha önce 'ücretsiz-hediyemiz' dedikleri halde fatura kesmişler , "bu parayı ödeyin" diyor ... dikkate almadık çünkü konuşmalar belli ...

bir gün aradılar "ücretsiz diye bir şey yok, arkadaşlar yanlış bilgi vermiş" diyerek inkar ettiler, biz de " konuşma kayıtlarını inceleyin" dedik ... "ödeyin" mesajları devam ediyor ... vodafone ne yapmak istiyor, biz ne yapalım ?..

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ... son mesajda avukatlık-mahkeme ücretinden falan bahsetmiş vodafone, kendi kaydını silme veya kaydetmeme durumu olur mu bunların ?.. btk'da kayıtlar kesin var mıdır ?..

@reyes_19
  • Ses kaydini incelerler hatalari varsa ki var , odemezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturayi thhye iletin ve durumu anlatin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende başımdan geçen olayı söyliyim mh aradım tarifemin durup durmadıgını sordum evet kesinlikle duruyor dedi 20gb kullanım yapılmış internet 300tl fatura geldi çok zor şartlarla şikayet kaydı oluşturduk sonunda bayan temsilciler tamamen bilgisiz kesinlikle bir bay saolsun çok yardımcı oldu kaydım dinlenbmiş ve zar zor faturam silindi bi acemi birisi olsa ücreti mecbur ödemişti
  • onca görüşmeden sonra içinden çıkılmaz hale girince gittik parayı ödedik, önce ödemek sonra iade için başvurmak gerekiyor ...
    görüşme kayıtlarının incelenmesini talep ettik, süreci bizim takip etmemiz gerekiyor onlar haber vermiyor ...
    o para sana haram zıkkım olsun vodafone ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Peki vodafone dan sonra Türk Telekom nasıl geldi?
    çekimi, internet hızı vs.?
    Turkcell den geçicem bende kararsızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fth F kullanıcısına yanıt
    TT vodafone'dan daha iyi ama turkcell kadar iyi mi bilemem ...
    evdekilere sordum en iyisi turkcell, sonra TT en son vodafone dediler ...

@fth
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    turektıcı heyetıne bıldırın derım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.