Şimdi Ara

Vodafone Mutlu Aile ! Ikinci hat %50 INDIRIMLI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/MutluAilem.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 5 Eylül 2014; 0:25:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel kampanya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'un sitesinde detaylı bilgi yok..

Ben nedense bu operatöre güvenmediğim iki konu var..

1- İllaki ikinci hat aileden başkasımı olması lazım yoksa bir kişinin ikinci hattına olabilir mi. 2 hat ile geçsem ikinisi yararlanabilir mi ?

2- İlk hat tahhütle indirimden yararlandığında ikinci hat kampanyası geçerli mi ?
  • bu %50 indirimin süresi varmı? kampanya ile ilgili hiç ayrıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlito83

bu %50 indirimin süresi varmı? kampanya ile ilgili hiç ayrıntı yok

Detaylara girdiğinizde böyle yazıyor.
    ''Kampanya 30.09.2014 tarihine kadar yapılan başvurularda geçerlidir.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USAEA -- 5 Eylül 2014; 1:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: USAEA

quote:

ben indirim ne kadar sürecek onu merak ediyorum. 6 aymı 1 senemi ne kadar süreyle indirim geçerli?
  • 12 ay..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel kampanya gerçekten ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Vodafone'un sitesinde detaylı bilgi yok..

Ben nedense bu operatöre güvenmediğim iki konu var..

1- İllaki ikinci hat aileden başkasımı olması lazım yoksa bir kişinin ikinci hattına olabilir mi. 2 hat ile geçsem ikinisi yararlanabilir mi ?

2- İlk hat tahhütle indirimden yararlandığında ikinci hat kampanyası geçerli mi ?

+1

Örnek olarak ben diğer operatörden numara taşıma ile Red Extra clasic tarifesine geçiğ 59 lira öderken atıyorum ablam Red Extra'ya geçip indirimden yararlanır mı yazmıyor ? çok ucu acık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: USAEA

quote:

ben indirim ne kadar sürecek onu merak ediyorum. 6 aymı 1 senemi ne kadar süreyle indirim geçerli?

Detayları okuduğumda 12 Ay taahhüt süresi var. Yani kampanya 12 Aylık bir süreyi kapsamakta.

• Bugün vodafone cep shop ve müşteri hizmetlerini aradım sordum ama saçma bir kampanya gibi geldi yada anlatamadılar veyahut ben anlamadım :) Şimdi ben vodafone red classic abonesi olduğumda ve taahhüt verdiğimde 70 tl den faydalanıyor muşum referans vereceğim hattım ise normal fiyat üzerinden indirimli şekilde (70-35tl) 35 liraya pakete sahip oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Bugün vodafone cep shop ve müşteri hizmetlerini aradım sordum ama saçma bir kampanya gibi geldi yada anlatamadılar veyahut ben anlamadım :) Şimdi ben vodafone red classic abonesi olduğumda ve taahhüt verdiğimde 70 tl den faydalanıyor muşum referans vereceğim hattım ise normal fiyat üzerinden indirimli şekilde (70-35tl) 35 liraya pakete sahip oluyormuş.

Peki sen tahahhüt veremiyormusun..

Red Classik Vodafone abonelerine taahhütle 55 lira mnt ile 49 lira çünkü.
  • Hocam o kismini anlamadim iste normalde iki tarafinda taahut vermesi lazimmis ama biri red klasige 70 lira oderken digerinin 35 lira odemesi cok sacma geldi bana.Red musteri hizmetlerini aramak lazim sanirim

• Ben red extra olup 42.5 lira odemek istiyorum diger aile bireyimden bir kisiye de 22.5 dan devreden 1500 u kullandirmak istiyorum,vodafone cep merkezinde calisanlar yardimci olurlarsa kampanya hakkinda net bir bilgi alabiliriz kanisindayim.

• Bir aile bireyi red tarifesi kullanıyorsa 49 yada 55 mnt yada yeni tesisle almış olması fark etmez, diğer aile bireyine referans oluyor ve referans olduğu kişi taahütsüz fiyat üzerinden yüzde 50 indirimli kullanıyor, akıllar karışmasın burda referans olan kişinin taahütü önemli değil ama referans olunan kişii red classic için 35 liradan 1 yıl taahüt veriyor.

Soru sorabilirsiniz vf shop çalışanıyım gün aşırı satıyorum mutlu aileyi

• 2 hafta önce Avea kamu mega dan Turkcell e geçtim. Ama Turkcell'in interneti su gibi akıp gittiğinden 1 haftada 1 gb internet bitti. Bugün itibariyle bu kampanyaya vodafone'a başvurumu yaptım. Su sekilde ; hanım zaten halı hazırda RED Classic kullanıyordu. Aynı nüfus kütüğünde olduğumuzdan dolayı benim adıma olan Turkcell hattımı vodafone'a indirimli taşıdım. Yine hat benim adıma sadece hanımın numarasına referans mesajı gidiyor. Fiyat 35 lira.
    Her yone 1000 dk, vodafone ve sabit hatlara sinirsiz, her yone 1000 SMS, 2 gb internet
  • Bilgi icin tesekkur ederim hocam ama bir vodafone bayisi telefonla bana soyle bir bilgi verdi: Benim suan ki hattim yeni vodafone faturali oldugu icin,ben red extrayi 42.5 liradan referans olacagim hat ise 22.5 liradan devreden paketini alabilirmis.Zaten diger sekilde devreden paketini 25 liradan aliyoruz numara tasima kampanyasi ile dogal olarak cazip gelmiyor dedigimde bunlari anlatti bana.

• Red classic extraya basvurayim diyorum.okdr kullanmam hic ama dursun zarari olmaz.simdide 42 tl oduyorum aveaya daha az dakika icin. Referans olarak kurumsal hat gosterilebiliyormu bilen varmi? Musteri hizmetleri yapabilirsiniz dedi ama cok muallak konustu.ona gore bugun basvuru yapacagim.

• Peki aynı kişinin ikinci hattı yararlana biliyormu bu işten ?

• s.volkan kullanıcısına yanıt
    yararlaniyor hocam aciklamalarda var zaten hat sahibi ayni olsada oluyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.