Şimdi Ara

Vodafone kuponları kullanılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone Yanımda uygulamasında verilen Hepsiburada, Migros Sanal Market kuponlarıyla ilgili sorun yaşayanlar var mı?

Bu kuponların kullanım kısıtlaması var mı? Mesela HB'da gıda alışverişinde kullanabiliyor muyuz?

Yanımda uygulaması içinden HB sepetime gidince, Kod Ekle dediğimde hiçbir tepki vermiyor. Kuponlarım sayfasından eklemeye çalıştığımda eklendi diyor ancak sepetimde görünmüyor.

Y

Yeni üyelik açıp YANIMDA150 kodunu denedim bu da işe yaramadı.

Verdikleri kodu Migros Sanal Market uygulamasında ödeme ekranına girdim, böyle bir kod yok hatası veriyor.

Vodafone kuponlarını kullanmayı başaran var mı?

Güncelleme: Bu arada, Migros kodunu 5818'e YANIMDA boşluk Migros Kodu şeklinde SMS atarak onaylatıyormuşuz. İki gün sonra aktive oluyor. Garip bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 3 Kasım 2025; 10:32:23 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bilgilendirdiğiniz için sağolun. Ben de gıdada geçmiyor sandım, halbuki HB satıcısı olmayanlarda geçmiyormuş.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.