Şimdi Ara

Vodafone KaraKartal 4x3gb Yeniden 5TL (11.01.2018)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar vodafone'dan gelen mesajda geri gelenlerin davet kampanyasından faydalanacağı yazsada, sistem izin vermiyor. "Kampanyaya katilim hakkiniz dolmustur. B003" mesajı yolluyor. Dolayısıyla daha önce faydalananlar 5TL'lerinden olmasınlar.

Eski konu biten sıcak fırsatlara taşındığı için tekrar konu açıyorum. Daha önce kullanmış ve internet bitince (1 ay dolmadan) üyeliğimi iptal etmiştim.

Bugün mesaj geldi ve tekrar 12GB internet ve maç günleri 2 katı internet hediye ediliyor. Dayanşmayı gösterelim. 5TL'ye 12GB çok iyi.

Mesaj şu şekilde:

Karakaltalli seni ozledik ve maç günü hediye internetleri 2 katina yukselttik. Ayrica Karakartal Hareketinde 12GB'a kadar hediye internet firsati devam ediyor. Karakatalli yaptigin arkadasinla 3'er GB kazanmak icin BJK5 yazip 1903'e gondererek Karakartal hareketine geri gel, sonra TRANSFER bosluk arkadasinin numarasini yaz 1903'e tekrar SMS gonder! Avrupa'da en iyi 16 takim arasinda yerin alan Besiktasimiza destegini goster. Seninicinbesiktas.com B003

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiosborn -- 12 Ocak 2018; 12:47:35 >

• Daha once hic mesaj atmadim ne yapmam lazim ? İnternet lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once karakartal tarifesine gecip 12gb somurenler tekrar katilabiliyor mu. Bu sorunun cevabi evetse burayi yikarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3tl var diye vermedi bu sefer eskiden tl yokken bile alınıyordu diyorlardı sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 5 liralık paketi mi almak gerekiyor acaba? Daha alt paketleri deneyen arkadaşlar paylaşırsa seviniriz.

• tarifeye geçiş ücreti 5tl ve karakartal'da kaldığınız her ay 5tl kesilecek sizden. hesabınızda 5tl yoksa haliyle geçemezsiniz. daha iyisi için mastercard

not: hesabında lirası olmayan vodafonelular bana mesaj atabilir. 5 lira transferi yaparım
  • Bende daha önce faydalanmadim . Nasıl yapicaz bunu internetim eli kulağında bitecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı mesaj banada geldi ama lira olmadığı için deneyemiyorum

hattında 5 tl olan bir gönüllü aranıyor.
  • Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiosborn -- 12 Ocak 2018; 12:48:44 >
  • referans olabilirim pm atabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 11 Ocak 2018; 23:36:59 >
  • Hemen referans olunur

• Davet gonderilir Pm

• Yazdim gonferdim bu sekilde cvp geldi. Sirf hatti tasiyacam diye paketi yenilemeyecem bundan gelecek olan nette her turlu yeter bana ayin 25 ine kadar.. Yardimci olabilecek varsa pm den numarami verebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TitaNicc -- 11 Ocak 2018; 23:52:32 >
  • Davet gonderilir

• parça lira gönderilir
  • Önceki kampanyadan faydalandım bundan da faydalanabilirmiyiz?

Davet gönderebilecek varmı?
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Asil soru bu,ben de bekliyorum cevabini bakalim.

• Benim de hattımda 5 lira olmayınca 1 liralık pakete üye oldum fakat transfer etmek istediğimde katılım hakkınız dolmuştur diyor. Eski kampanya dan yararlanmıştım.

• Eski kampanyadan faydalananlar bu kampanyadan faydalanamayacak mı yoksa?
    Başka deneyen var mı?
  • Kampanyaya katilim hakkiniz dolmustur. B003

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.