Şimdi Ara

Vodafone izinsiz tarife değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce turkcelin uygun fiyata kampanya sunmamasindan dolayı vodoafone 32tl esnaf paketine geçiş yaptım. 1 haziranda esnaf L PAKETİNE geçiş yapmislar. 69tl lik. Müşteri hizmetlerini aradığımda paketin yüzde 80lik kısmını asınca otomatik olarak sonraki ay bir ust pakete geçildiğini, heray yüzde 80lik kısmı aşmamaya dikkat etmemi söylediler. Benim iyiliğim icin en uygun paketi kendileri seçiyormuş. Ben onay vermesem bile!

Yüzde 80lik limit var ise bunu neden üye olurken söylemediler?
    Bu durumda yaptıkları kampanya 4gb internetin 3.2gb ini kullanırsan gelecek ay 2 katını odetirirz kampanyası oldu.
    69tl e izinsiz getirtilen paketimin yüzde 80 ini kullansam 150tl lik paketi dayatacaklar demekki.
    Faturamın 40tl olduğunu gördüm fakat ayrıntılı göremiyorum bir turlu. Müşteri hizmetleri de göremiyormuş.Nasil bir firmadır bu?

Daha 1 ayim dolmadan somurmeye başladılar. Turkcell'e geçme kararı aldım. Bu 70tl lik faturayı yansitirlarmi? Ne kadarlık ceza öderim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3v3N -- 3 Haziran 2017; 19:6:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceza bedelini onlar hesaplarnaoler tahhut varsa odersin ve bu ayki faturada dahil olacak

Ben boyle sacmalik duymadim keske akil kupu tarifesine gecseydiniz bittiginde duran devreden tarifeler mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Ceza bedelini onlar hesaplarnaoler tahhut varsa odersin ve bu ayki faturada dahil olacak

Ben boyle sacmalik duymadim keske akil kupu tarifesine gecseydiniz bittiginde duran devreden tarifeler mevcut

İlk defa böyle bi uygulama ile karşılaştık.Saka gibi uygulama.... Dün itibari ile turkcele başvurumuzu yaptık.

• Şaka gibi böyle saçmalıkmı olur,onaysız sizi üst tarifeye gecirdik diye:) bide sizin iyiliğiniz için diyerek:)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife değişikliği
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.