Şimdi Ara

Vodafone, iPad 2'yi satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
12.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dünyanın ve ülkemizin önde gelen servis sağlayıcılarından Vodafone, geçtiğimiz çeyrekte yaklaşık 10 milyon adet satarak tablet pazarına damgasını vuran iPad 2'yi, yakında abonelerine sunacağını açıkladı.

iPhone 4'ü Vodafone Red ayrıcalıklarıyla abonelerine sunmasının ardından iPad 2'yi de satışa sunacak olan Vodafone, ayrıca hazırladığı iPad'e özel tarifeler ile kullanıcılarına tam bir tablet deneyimi sunacak. İletişim devi, şimdilik konuyla ilgili daha fazla detay vermezken, iPad 2’ye ilişkin fiyatlandırma ve satın alma ayrıntılarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacak.

Steve Jobs'un "2011 yılı onun yılı olacak" dediği iPad 2, 1.Nesil iPad'e göre %33 daha ince ve %15 daha hafif tasarımıyla öne çıkarken; A5 işlemcisinden güç alıyor ve yaklaşık 10 saat pil ömrü sunuyor.

• hayırlı olsun dıyelım ne dıyelım aslında fıyatları merak edıyorum ne kadar ısteyecekler cıhaz ıcın 79 asagıya olmayacagı kesın yada 99 dan cıhaz parası gerı kalan ıse aldıgın ınternet paketı bana kalırsa 4 gozle beklıyoruız.............) vodafone yap guzel bı fıyat da gorsun mılleet...:):)
  • Fiyatını uçurmayacaklar ise bilkomdan vs. daha pahallıya gelecekse bana kalkıpta almak pek mantıklı olmaz ama hattını belirli kampanyaları kapsayarak bana verecekse fiyatıda ona nazaran piyasayla aynı düzeylerde olacaksa alınabilir gibi olur
  • sadece wi-fi modelinden satmazlar gibi geliyor 3g internet paketi tanımlayamayacakları için ama yaparlarsa böyle bi babalık süper olur :D
  • 16 3G, 32 3G ve 64 3G modelleri olur heralde, Telekom olsa wi-fi olanıda taahütlü satabilir wi-fi noktaları olduğu için. Ama multivınn tarzında wi-fi yayını yapan aparatlada satabilirler o modelleride.
  • Vodafone, iPad 2'yi satışa sunuyor
  • Sayın Editör,

Steve Jobs"2012,iPad'in yılı olucak" değil "2011,iPad'in yılı olucak" demiştir.

Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Sayın Editör,

Bilginize...

Bunu yazacaktim bende.
  • şimdi Red MH ile görüştüm..iPad 2'nin 3G modelleri satılacak dedi ama %100 kesin bilgi veremiyoruz henüz dediler..
  • Merhaba arkadaşlar

Geri bildirim için teşekkürler. Hata için özür dilerim.

Mustafa ÇAYIRPUNAR
    Donanımhaber.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Sayın Editör,

Bilginize...

2012 yi göremeyecek ki adamcağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIKEmRe

Fiyatını uçurmayacaklar ise bilkomdan vs. daha pahallıya gelecekse bana kalkıpta almak pek mantıklı olmaz ama hattını belirli kampanyaları kapsayarak bana verecekse fiyatıda ona nazaran piyasayla aynı düzeylerde olacaksa alınabilir gibi olur

vf ne zaman cihaz kampanyası yapsa piyasa fiyatının çok altında piyasaya sürer. Eminim ipad2 dede bu geçerli olcak.
  • htc flayer kampanyasında internet (1 gb) + tablet fiyatı 1800 lira. internet normalde 29 tl bunu 24 ay ile çarparsak 696 lira yapar buradan 1800-696= 1104 tl tablet fiyatı demek. piyasada 32 gb htc flayer 1550-1650 tl arası olduğuna göre tablet için 446-546 tl kar etmek demek olurki iyi bir rakam. bu kampanyadan paralel ipad2 için fiyatlar da artı yönde yaklaşık olacaktır.
  • Fiyatlar ne olacak bakalım.
  • Palladium'da Apple magazasi Lydia iletisimde baktim arife gunu aklimdan Vodafone'da satsa iyi olur dedim bence uygun fiyatla cikarsa kesinlikle cok satarlar...
  • Geç kalmadınmı vodafone?

• Tahminimce 2 senelik kontrat ile 4gblık 3G paketi yanında satacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Tahminimce 2 senelik kontrat ile 4gblık 3G paketi yanında satacaklar.

Mantikli
  • 16 gb 99 tl 1 gb tahminim bulunsun

• Fiyatları nasıl olacak acaba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.