Şimdi Ara

vodafone internet sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, bu bir rant gibi görünebilir ama sormak zorunda kaldım:


    nisan ayında yeni bir şehre (önceki şehirle aynı bölgeye) taşındım ve vodafone sözleşmemi benimle "taşımak" istedim, bu yüzden yeni şehirdeki vodafone mağazasına gittim ve bana yeni sözleşme oluşturmam gerektiğini söylediler. daha önce kabel deutschland ile bir sözleşmem vardı (önceki sözleşmem vodafone ile de vardı ama sanırım kabel deutschland'ı aldılar ve ben oraya taşındım ya da w/e). yeni bir sözleşme oluşturduk ve bir öncekinin iptalini doldurduk. bundan sonra 2 hafta içinde olacağı söylendi (yeni yönlendirici teslim edilecek vb.).


    bu yüzden sabırla bekliyordum ve kabel deutschland'dan transferin onaylanması gerektiğini söyleyen bir mektup aldım, bu yüzden vodafone mağazasına gittim ve faksladılar, vs. öyle olduğunu düşündüm. bundan sonra 3 hafta daha bekledim ve dükkana geri döndüm çünkü sadece bir yönlendirici almak istedim (dairemin önceki kiracısında vodafone için yerleşik bir bağlantı vardı). döndüğümde o dükkanda benimle bir sözleşmelerinin olmadığını söylediler ve onlara basıl 10.0.0.0.1 ı sözleşmeyi gösterdim ve s

    192.168.1.254
    192.168.1.254
    https://1921681254.one/

    istemde bulamadılar. adam sanırım bir merkez ofisi aramak zorunda kaldı ve ondan sonra tamamen yeni bir sözleşme oluşturmak zorunda kaldıok çünkü bilgilerimi istedi çünkü silmiş veya kaydetmemiş olabilirler (veya bunun gibi bir şey) - bana söyledi yönlendiriciyi 2 gün içinde teslim alacak ve en azından önümüzdeki hafta aldım, yani her şey yolunda.


    yönlendiriciyi aldığımda, ilk sözleşmemi oluşturduğumuzda iptal ettiğimiz eski sözleşmemin hala olup olmadığını kontrol etmelerini istedim (çünkü iptal işlemini de yapamadıklarını hissettim). görünüşe göre hala eski sözleşmem vardı, bu yüzden tekrar iptal etmelerini istedim, biraz daha evrak işi vb.


    ve computer virusün kabel deutschland'dan (daha önce doldurduğumuz) formu doldurmamı ve sözleşmemi iptal etmeleri için göndermemi isteyen başka bir mektup aldım.


    bu günümüzde normal mi? ben çadequate sabırlı bir insanım ama bu durum biraz şaka gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanahGrat -- 25 Ağustos 2021; 17:53:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.