Şimdi Ara

Vodafone için önemli bilgi,Stok var yumulun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 4 kontratlı almak istiyorum şu paket seçenekleriyle alınabiliyormu acaba?
    Cep Avantaj Mini Her yöne=20tl
    iPhone 24 ay taahhütlü=58tl Toplam fiyat 1392 tl
    Asıl soru yeni abone olucağım için bu paketi alabiliyormuyum hemen.İlk 12 ay telefonun 58 lirasını karttan çekicekler sanırım.24 ay telefon+faturam 1872 lira oluyor böyle alırsam.
    Edit:Bugün Vodafone bayilerine gidip şartları öğrendim Mimaroba-Beylikdüzü-Haramidere bayilerinde yoktu cuma veya sonraki hafta gelir diyorlar kartlarını aldım 2 gün sonra arayın dedi hepsi.Şuan İstanbul Avrupa yakasında hiçbir yerde yokmu Vodafone kontratlı 16g.Bilgisi olan varmı?
    Edit:Dün yine araştırmaya devam ettim.Öncelikle Bahçelievlet yayladaki dükkanları dolaştım kesin bir bilgi vermiyorlar.Sonra Haznedar Kale Centera gittim ordada durum aynıydı.Sonra onun yakınında olan biryere alışveriş merkezi yapılmış.Mediamrkt ve Real var içinde.Mediamrkt girdim ve burdaki rezillik sinirimi bozdu neden derseniz.Öncelikle kontratsız satış yok.Vodafone veya Turkcell kontratlı satış var va toplam 10 civarı makine var.Vodafone ile ilgilenen hastalanmış ve 2gün izinliymiş.Turkcell ise sadece Garanti bankası kartlarını kabul ediyor.Turkcellde vardiyali iki kişi çalışıyor fakat Vodafonede ise bir kişi ve oda hastalanmış.Ordan alamadım.Sonra haznedar bir bayiye uğradım.1650 lira 8 taksit dedi.Önce elimizde var sonra yok dedi numaramı aldı en kısa sürede getirticem bir tane dedi ondan haber bekliyorum.Sonra dedemin tanıdığı iki dükkana daha uğradık biri 1650 10 taksit diğeri 1600 10 taksit söyledi.En kısa sürede getirtip arıyıp bilgi vericez dedi.Biri bugün 1 gibi arıyıp kesin bilgi vericek.Sonra babamda tanıdık bir Turkcell bayisini aradı Cuma yada haftasonu gelicek gelince ayırıp haber veririm demiş.
    Evet dünde bu bilgileri edindim.Eğer Turkcell kontratlı alıcaksanız ve Garanti bankası kartınız varsa gidip Haznedardaki Mediamrktden alabilirsiniz.
    Edit:Ayrıca bizim burdaki Mimaroba Vodafone gittim.Bu 2.gidişimdi.Kesinlikle şunu söyliyorumki keşke her bayi böyle olsa.Bana sürekli istediklerini ama daha gelmediğini p.tesi salı kesin gibi dedi.Bende kontratlı paketleri konuştum.Bana şunu önerdi.Cepnet paketi 65tl bunu kredi kartından 12 taksit çekicez dedi.Ondan sonra (burayı büyük yazıyorum kimse kaçırmasın)CEP AVANTAJ TARİFELERİNDEN HERHANGİ BİRİNİ SEÇEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİ.BEN EN DÜŞÜK MİDİ DEĞİLMİ DİYE SORUNCA HAYIR BEN ÖYLE BİLİYORUM DEDİ VE MAĞAZA MÜDÜRÜNEDE SORDU.ODA 15 TLLİK OLANIDA SEÇEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİ.Böylelikde 24 ay toplam 1920tlye 16gb sahibi olabiliyorum.Ayda 150 dakika her yöne ve 1gb internet paketi dahil.Numaramı verdim.Geldiğinde haber vericekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 29 Eylül 2010; 21:52:35 >

• Bilgisi olan yokmu?
  • 58 lira değil 65 lira
    ilk 12 aylık fatura miktarı karttan çekilirse alabilirsiniz
    sitedeki şartları bir okuyun derim
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olucak,yeni sim alıp vodafone dan 99 luk paketten ip4 alıp,dk ları turkcell hattımla kullanabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hook1903 -- 26 Eylül 2010; 21:59:50 >
  • Kullanabilirsin. Bir de ben sorayım o zaman. Ben 32 gb istiyorum yani 12x75 tl vereceğim daha sonraki 12 ay da faturaya eklenecek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Arkadaşlar benimde bir sorum olucak,yeni sim alıp vodafone dan 99 luk paketten ip4 alıp,dk ları turkcell hattımla kullanabilir miyim
    Nasıl anlamadım ?
    Vodafoneun hediye ettiği dakikayı Turkcell e aktarmayı planlıyorsanız yapamazsınız
  • Üstteki arkadaş ta kullanabilirsin demişDemek istediğim herhangibir simkartı vdf ye taşımadan yeni simkart la 99 luk paketten ip4 alsam dkları falan turkcelle kullanabilir miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dkları tabiki kullanamazsın Ben cihazın simkilitsiz olup olmadığını sordun sandım hızlı okudum da
  • Beyler ben tam olarak anlayamadım şimdi ben hattımı vodafone a taşıyıp iphone almak istersem kredi kartımdan 900 tl çekilcek daha sonra kalan 900 ise faturayamı eklenecek?
  • ben şimdi turkcell veya vodafone den alırsam onların hattını takmak zorunda myım yani simkilitli mi çünkü ben avea kullanıyorumda onun için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

58 lira değil 65 lira
    ilk 12 aylık fatura miktarı karttan çekilirse alabilirsiniz
    sitedeki şartları bir okuyun derim

Forumdan biri cep avantajın bendekinden farklı bir tarifesi ile almış ve 58 liraymış.Onu gidip vodafone ile konuşurum.İlk 12 ay cihaz bedeline taksit yaptırılacak sonra faturaya eklenicek sanırım araştırdım ve bu sonuca ulaştım.Ayrıca toplam fiyat eğer sizin dediğiniz gibi olursa
    65*24=1560
    20*24=480
    Toplam fiyat:2040 tl oluyor.
    Eğer forumdan alanın dediği gibiyse
    58*24=1392
    20*24=480
    Toplam fiyat:1872 tl oluyor.
  • bnm anlamadıgım faturada neden fiyat tamammen gözükmüyor kontratlı satışlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoq2

bnm anlamadıgım faturada neden fiyat tamammen gözükmüyor kontratlı satışlarda

Faturada cihaz bedelini tam olarak kesiyor sanırım.
  • Cep avantaj tarifesinden en az 35 TL olan Cep avantaj midi tarifesini seçmen gerekiyor.
    Cep avantaj mini tarifesini seçemiyorsun.

Ekleme ;

Kampanya kapsamında geçerli tarifeler aşağıda verilmektedir; aboneler taahhüt süreleri boyunca bu tarifeler arasında istedikleri gibi geçiş yapabilirler. Paket değiştirmeleri durumunda yeni paketleri dönem sonu itibariyle başlayacaktır.

Bireysel tarifeler:
    - CepAvantaj Midi,
    - Cep Avantaj Vodafone'lularla,
    - Cep Avantaj Her Yöne,
    - Cep Avantaj Her Yöne+,
    - Cep Avantaj Her Yöne Ekstra,
    - Cep Avantaj Her Yöne Ekstra+

Kurumsal tarifeler:
    - İş Ortağım Midi Paket,
    - İş Ortağım Maxi Paket,
    - İş Ortağım Süper Paket,
    - İş Ortağım Mega Paket
    - İş Ortağım Mega Plus Paket

http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iPhone4-kontratli-mobil-internet-paketleri.php
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bilmiyorum bazıları 12 ay krediden cekilip gerisi faturaya falan aktarılıo falan bişeyler diyorda onun için sordum
  • visualize,Bilgilendirme için teşekkürler.Bugün gidip vodafone üye olucam ve kontratlı olarak alıcam iPhone.Yeni üye olduğum için telefon parasınının ilk 12 ayını karttan çekicekler sanırım.Umarım İstanbul içinde kontratlı olarak kalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

visualize,Bilgilendirme için teşekkürler.Bugün gidip vodafone üye olucam ve kontratlı olarak alıcam iPhone.Yeni üye olduğum için telefon parasınının ilk 12 ayını karttan çekicekler sanırım.Umarım İstanbul içinde kontratlı olarak kalmıştır.

istanbul içinde kontratlı kalmadı. acele etmene gerek te yok çünkü geçiş işlemi 4-5 gün sürer. Vodafonun 2 adet uygun paketi var. bir tanesi 65TL ödemeli cep net paketi diğeri 99 TL ödemeli paket.

1. Cepnet paketinde 65TL 24 ay boyunca ödenir ve bununla birlikte sana 8 TL değerinde sınırsız cepnet internet paketi ücretsiz verilir. Sen bunun yanına tarife seçersin ve kullanırsın.

2. 18 ay boyunca 99 TL ödersin, heryöne 250dk konuşma+150sms/mms+sınırsız cepnet paketi verilir. Bu tarifede 16GB iphone 4 için senden 250 TL ek para isterler.

• Dedemin vodafone hattı var onun adına yeni bir hat alınıcak o yüzden bekleme sorunu olmaz sanırım.Bugün gidip bayilerle konuşucam ne zaman geliceğini telefonun.
  • Bugün Vodafone bayilerine gidip şartları öğrendim Mimaroba-Beylikdüzü-Haramidere bayilerinde yoktu cuma veya sonraki hafta gelir diyorlar kartlarını aldım 2 gün sonra arayın dedi hepsi.Şuan İstanbul Avrupa yakasında hiçbir yerde yokmu Vodafone kontratlı 16g.Bilgisi olan varmı?
  • gerek yok kartlarınızı falan almaya. 0 542 444 1 549 u arayıp almak istiyorum deyince. eve kadar telefonu ve sözleşmeyi yolluyorlar. doldurup geri veriyorsunuz.ben bugün böyle aldım stok var yollayacağız dediler.numaranızı taşırsanız eski hattınızdaki her hakkınızdan feragat edersiniz.vodafone ve turkcell hattınız varsa aldığınız cihaz sim kilitsizdir istediğinizi mikro sim boyutlarına keserek yada alarak kullanabilirsiniz.istanbulda olduğunuz varsayılırsa telefondan vereceğiniz teklif daha çabuk çözülecektir.eskişehir için bir hafta dediler.stoğa gelebilir bir haftaya kadar ama alamama durumu ortaya çıkmasın diye şimdiden garantiledim sözleşmemi bekliyorum.ne kadar çabuk geri yollarsam işimde o kadar çabuk çözülecek.
    vodafone için en ucuz 35+65=100 tl aylık olarak alabilirsiniz 24 ayda da 2400tl yapar (16 gb için)daha ucuzu yok ip4 için.

eğer numara taşırsanız ve 75tl üzerindeyse en son faturanız kredi kartı olmadan da kullanabilirsiniz yani faturada taksit taksit ödersiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.