Bildirim
Vodafone: Hy 1500 + 2000 sms + 2 gb // 25 tl // Samsun için özel kampanya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
500 dk yap 500 de sms koy. İnterneti 4 yap. 25 liraya sendeyim vodafone
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akinavlar
+1
Samsuna yerleştim -
çok iyi bir fırsat... diğer illerden başvuramıoyr muyuz? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: tr37tr
http://forum.donanimhaber.com/m_96786798/tm.htm
O konu bundan 25 saniye sonra açılmış.:) -
su vodayı bı turlu sevemedım yok suraya ozel yok buraya dıye 81 ıle sms at bı de eksık bılgılendırme yap.koskoca dunya devı ne yapmak ıster bu sekılde -
ne zamana kadar gecerli arkadaşlar bilgi alan cevap yazsın lütfen taahütümün bitmesine 13 gün var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal
ne zamana kadar gecerli arkadaşlar bilgi alan cevap yazsın lütfen taahütümün bitmesine 13 gün var..
yalnız burada eksık bılgı verılıyor sms te.ben bayıye sordum sms ve ınternet sadece 3 ay hedıye edılıyor dedı bılgınıze -
quote:
Orijinalden alıntı: donanimhaberpaylasimcisi
Samsuna yerleştim
Aynen bundan sonra samsundsyiz
Koskoca dünya şirketisin samsuna özel kampanya yapıyorsun sizin yapıcagınız işe -
mantıktan yoksun kampanyana... -
Merhaba ben Samsun'da yaşıyorum eğer dediğiniz gibiyse çok güzel bi kampanya fakat arkadaş yukarda sms ve internetin 3 ay öyle olduğunu yazmış kesin kampanya bilgileri nedir acaba öğrenebilen yazabilir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER
quote:
Orijinalden alıntı: akinavlar
+1
+1 -
kontorlu vodafonluları faturalıya çekmek için yapılmış bi kampanya olablir.Simdi Vodafone faturaliya gecin kısmı kafa karıştırıcı.
bende su an vodafone kontorludeyim 25 tl 500 dk+ 1000 sms + 2gb
kontorlu oldugum için yollanmış olabilir -
Kastamonuda da aynı mesajı gönderdiler hemen gittim.
1 yıl değil 2 yıl kontrat yapsan bile 2 gb ve sms 3 aylık hediye vodofonun reklam yapıyım derken kendinden sohutma taktiği; -
biz nasıl alcaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X