Şimdi Ara

Vodafone Hıza Bak be (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

dijital operatörden bakabilir miyim hocam adına falan
    1. Resim ses hattım, 2. Data hattım.
    Vodafone Hıza Bak be

Vodafone Hıza Bak be

Hatta bu ay (ayın 10unda) bi ara internetim sınırsız oldu sandım. Youtube'da takılıyorum, abi kotadan yemiyor. Paketlere bakıyorum hep aynı. Daha sonra mesaj geldi yaani paketinizden 204mb kalmıştır diye. Aradım taradım uygulamalar kısmında buldum

Aylar önce 1er kez 25 arama yapmıştım, daha hic ellemedim. O gün bugün her ay 1gb fix geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hocam bu normalde yaani'de geçerli, uygulama interneti kısmında gözükmezdi yoksa
    ama bazı kullanıcılar diyordu normal internet kullanıyorum hep yaani paketinden gidiyor diye, sen de o şanslılardansın bende de var aynı paketten sadece yaani kullanınca tükeniyor
    hediyeyi almak için yaaninin yüklü olması yeterli her ay yenileniyor

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

hocam bu normalde yaani'de geçerli, uygulama interneti kısmında gözükmezdi yoksa
    ama bazı kullanıcılar diyordu normal internet kullanıyorum hep yaani paketinden gidiyor diye, sen de o şanslılardansın bende de var aynı paketten sadece yaani kullanınca tükeniyor
    hediyeyi almak için yaaninin yüklü olması yeterli her ay yenileniyor
    Valla yani yüklü bile değil, bug oldu banada o hâlde

• Evet bugün itibariyle turkcellden vodafone’a geçtim. En çok merak ettiğim konu 4.5G çekim kalitesiydi çünkü her yerde olumsuz yorumlar vardı vodafone için. İlk hız testini evimde yaptım. Turkcellden belki biraz daha yavaş ama gayet yeterli bence.
    Vodafone Hıza Bak be
    Vodafone Hıza Bak be

Tarife olarak BenimPass’im tarifesini kullanıyorum. Sınırsız kullanmak için instagram, youtube ve whatsapp ekledim. Youtube’dan 480p kalitesinin üzerinde video izlediğimde kendi internetimden gidecek mi merak ediyorum. 1080p izlemedikçe tadı çıkmıyor açıkcası. Pass paketi kullanıpta 1080p izleyen varsa konu hakkında bilgilendirse sevinirim.

• Aratorn Oglu Aragorn kullanıcısına yanıt
    Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    vodafone için baya iyi değerler
    1080p de düşürmez kotadan, @Jazzalyn de kullanıyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aratorn Oglu Aragorn kullanıcısına yanıt
    1080 de izlesende hotspot yapip tum cihazlarindan 1080 yada 4 k acsansa kotadan gitmiyor ister wepten isten uygulama uzerinden denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

Evet bugün itibariyle turkcellden vodafone’a geçtim. En çok merak ettiğim konu 4.5G çekim kalitesiydi çünkü her yerde olumsuz yorumlar vardı vodafone için. İlk hız testini evimde yaptım. Turkcellden belki biraz daha yavaş ama gayet yeterli bence.

Tarife olarak BenimPass’im tarifesini kullanıyorum. Sınırsız kullanmak için instagram, youtube ve whatsapp ekledim. Youtube’dan 480p kalitesinin üzerinde video izlediğimde kendi internetimden gidecek mi merak ediyorum. 1080p izlemedikçe tadı çıkmıyor açıkcası. Pass paketi kullanıpta 1080p izleyen varsa konu hakkında bilgilendirse sevinirim.
    1080p izleyebilirsin, hiçbir sıkıntı olmaz.

Keşke benim buradada iyi olsa, kendini şanslı sayabilirsin vesselam

• İnternette çoğu kişi şikayetvar’a yazmış 1080p izledim paketim bitti diye, bir de vodafone bayide çalışan kişiye sorduğumda o da 1080p izlersen kotadan gider ben de izledim 400 küsür fatura geldi demişti. Onlara kulak asmıyorum o zaman sizlere güveniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

İnternette çoğu kişi şikayetvar’a yazmış 1080p izledim paketim bitti diye, bir de vodafone bayide çalışan kişiye sorduğumda o da 1080p izlersen kotadan gider ben de izledim 400 küsür fatura geldi demişti. Onlara kulak asmıyorum o zaman sizlere güveniyorum
    İçin rahat olsun, her söylenene inanma.

İyi sömürmeler

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.