Şimdi Ara

Vodafone hattım Eksik Evrak denerek kısıtlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Redbox kullanıcısıyım. Sene başında geçiş yaptım ve o zamandan beri (3 aydır) kotasız 10 megabiti 24 ay taahhüt kapsamında ayda 200TL internet ve 50TL de modem taksidi şeklinde kullanıyorum.


    Bugün sebepsiz yere internetim kesildi, MH ile iletişim sağladığımızda eksik evrak yüzünden kısıtlanmış diyor. Ve bunu nasıl düzeltebileceğim hakkında bilgi veremiyorlar. Tüm evraklar kurulum sırasında sorunsuzca teslim edildi aslında ama durumu anlamadım.


    Bu konularda bilgisi olan varsa ne yapacağım hakkında yardımcı olabilir mi? Altyapı olmadığı için mecburen bunu kullanıyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D2324880 -- 16 Mart 2023; 22:47:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlk işlemi yapan birim sisteme eksik evrak girmiş mallar yeni fark etmiş, imza sirküleri vergi numarası gibi birseyler eksiktir, müşteri hizmetleri olmadığı için ilk islemi yapan kurumsal yetkili hala işi bırakmadıysa ancak onla çözersin… büyük geçmiş olsun Allah sabır versin diğer firmalarda iki dk da çözülecek bir konu için seni buyuk macera bekliyor…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynısı benimde başıma geldi ben de eksiksiz teslim etmiştim.Şikayet var a şikayet olusturdum.mh aradım incelenmesini istedim.sonra beni aradılar ve eksik evrak olmadığını söylediler.Süreç birkaç gün sürüyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RmznKvcr R kullanıcısına yanıt

    Bize de inceleme başlattılar. Ama bu çözüm olur mu bilmiyorum. Bir de sizin sorunu inceleme başlattıktan kaç gün sonra çözdüler?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki 2 gün sürdü aşağı yukarı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.