|
Vodafone Haftalık Çark hediyelerini buyrun yazalım (22. sayfa)
-
-
Zaten çark çevriliyor yükleme yapmak hikaye ona bakarsan ben haziran 2020 den beri yükleme yapmıyorum hala çeviriyorum 2 defa
-
Bu haftada bana o geldi.geçen hafta sosyal pass gelmişti. -
1 aydır red 40 tarifesinde yim 4 kere hediye çarkı çevirdim 4 ünde de haftalık iletişim pass geldi , ileştim pass zaten tarifeden dolayı tanımlı benim hattıma... hatadan mı kaynaklı oluyor yoksa böyle mi ayarlı? müşteri hizmetlerini aramalımıyım?
-
Vodafone yanımda süpermarket 200/50 kod geldi bu hafta -
iletişim pass geldi son zamanlarda baya cimrilik yapıyor
-
1 günlük 1 gb geldi
Geçen hafta 15 günlük 2 gb gelmişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Günlük sınırsız video pass.
-
2 günlük 3 gb geldi. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: TitanDemon1 aydır red 40 tarifesinde yim 4 kere hediye çarkı çevirdim 4 ünde de haftalık iletişim pass geldi , ileştim pass zaten tarifeden dolayı tanımlı benim hattıma... hatadan mı kaynaklı oluyor yoksa böyle mi ayarlı? müşteri hizmetlerini aramalımıyım?
Ben de red20deyim bir aydır aynı durumdayım. İkimizinde 4 kere aynı şeyi yaşaması imkansız. Olasılık bilenler anlayacaktır.
hala eski sürümden çarkı çevirebilen var mı?
Nasıl oluyor bu iş:D
ödül yarışması joker paketi geldi son zamanlarda harbiden cimrileşmeye başladı.
-
Kesinlikle katılıyorum, son zamanlar da hediyeler iyice çöpe döndü.
-
“25 lira yükle” uyarısı verdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 / 4 haftadır bize de sürpriz yapmaya başladı çark😱😱
5 haftadır vodafonluyum tam 5 hafta üst üste iletişim pass verdi lanet olsun. zaten bütün pass lar tanımlı benim hatta... 1 kere internet vermedi.
-
3 günlük 4 gb verdi. Son haftalarda kötüydü ama -
3 günlük 4 gb
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X