Şimdi Ara

Vodafone gözümde sıfır artık !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tigerson yok yere ortalığı velveleye verdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

tigerson yok yere ortalığı velveleye verdin

nasıl yok yere 12 gün hattın dan arama yapamamak yok yeremi? yoksa sende konuyu okumadan sorunun cihaz ayarlarından falanmı olduğunu kastediyosun?
  • Hocam zaten hepi topu 3 operatör var.Hadi birine bozuldun eledin 2.ciye geçtin orda da böyle cins bir sorun yaşadın 3 numaraya kaykıldın bunda da bir müddet sonra bir problem çıktı nere gitceksin?O2 ye mi geçcen T-Mobile mi yoksa Turk Telekoma mı?Pireye darılıp yorgan yakma derim sana,vodafone türkiyenin şu an itibariyle en avantajlı tarifelerine sahip operatörüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

tigerson yok yere ortalığı velveleye verdin

nasıl yok yere 12 gün hattın dan arama yapamamak yok yeremi? yoksa sende konuyu okumadan sorunun cihaz ayarlarından falanmı olduğunu kastediyosun?

Vodafone Türkiyenin şu an itibariyle en avantajlı tarifelerine sahip operatörüdür ve dünyada 3.dür(turkcell 17.dir)

Sıkıntı yaşanan sel felekatinden kaynaklanmış olup,geçicidir ve birkaç kişinin başına daha gelmiştir.Saygılar

• Hocam dünya klasmanı çok ayrı bir şey ona bakarsan t mobile vodafonedan daha ii ama türkiye de var mi olayları türkiye ortamında degerlendirirseniz daha makbule geçer bu arada biri bir operatörü beğenmiyorsa bize onu ikna etmek düşmez bu o firmanın işidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

Bakın beyler emin olun sizden daha az teknoloji bilgim yok bu 1, ikinci olarak telefon ayarları şubu değil sorun bunu konuyu okuma zahmeti gösterseniz anlayabilirdiniz,ayrıca ne insanlar var ki kafa tek düz tek mantık sürekli avukat!!! müsteri temsilciliğinde dahi 10 gündür sorunuma çözüm bulunamadıysa mühendisi var teknik ekibi var bi zahmet okuyup yorum yapında belkide sistemde ilk kez olan bu tür bir arıza neden kaynaklanmış düzeldiğinde hep beraber öğrenelim ( muhalif kişiler için ) ayrıca yukarıda söylediğim gibi onlarca farklı cihaz simkart yeni ve vodafone shop ta tüm bilgilerim aktif görünmekte... bu gün yine müşteri hizmetleri telefon ayarları için mh ni aramamı istemiş mj la onlarada bir türlü anlatamadım derdimi defalarca ayarları konturol edip form doldurup biz size geri döneceğiz diyip geçiyorlar ne arayan var ne soran!!!

senin durumun yine iyi,hani şu sözde türkiyenin en büyük operatörü varya benim 532 li hattım var daha önce çok az bir borcu vardı ve borcundan dolayı kapalıydı. Borcunu ödedim ama açılmadı mh hizmetlerini radım 48 saat içinde sistemden düşer dediler,oysa ben genel müdrülğünde çalıştığım için en fazla 2 saat içinde sistemden düşer. Neyse tam 20 kere aradım şikayet formu oluşturdum 30 tane mail attım ama bana hala 3 aydır dönen yok.. bende s.... et dedim kendi kendime ne uğraşacam dedim zaten çokta önemli değil numarayıda kimse bilmiyor

• tigerson sen hiç mi arama yapamıyordun yoksa bir yapıp bir yapamıyor muydun? selden sonra aynı sorunları yaşıyorum çünkü. tam arıyorum hop bağlantı hatası diyor, ya da şebeke reddedildi diyor ya da meşgul çalıyor kapanıyor vs... ya da tam görüşmeye başlyıorum hop, kapanıyor bir bakıyorum ki vodafone yazısı gitmiş, 2 dk içinde geliyor. bunu başkta telefonlarda çok nadir yapıyordu, yeni telefon aldım bunda sürekli yapıyor hatayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayktcn

tigerson sen hiç mi arama yapamıyordun yoksa bir yapıp bir yapamıyor muydun? selden sonra aynı sorunları yaşıyorum çünkü. tam arıyorum hop bağlantı hatası diyor, ya da şebeke reddedildi diyor ya da meşgul çalıyor kapanıyor vs... ya da tam görüşmeye başlyıorum hop, kapanıyor bir bakıyorum ki vodafone yazısı gitmiş, 2 dk içinde geliyor. bunu başkta telefonlarda çok nadir yapıyordu, yeni telefon aldım bunda sürekli yapıyor hatayı.

ben hiç arama yapamıyordum; bugün vodafone den aradılar tüm sitemlerime rağmen kibarca dinleyip sorunumla ilgili yapılan işlemleri tek tek söylediler,problemi çözmek için hattım ile ilgili tüm fonksiyonları sistemde formatlayıp yeniden girmişler,ben eleştirilerimi bildirdim onlar özürünü dileyip gereken açıklamayı yapmak aradıklarını söylediler,tekrarı yaşanmaması ümidiyle hatlarımı taşımaktan vazgeçtim,hayırlısı artık...

• Hayırlı iletişimler tigerson.:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.