Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.634
Cevap
255
Favori
593.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    06.11.2022 tarihinde sürem bitti teklif yoktu bugün 4 adet teklif gelmiş.
    269 TL sınırsız ve alttaki teklifler gelmiş. Eve internet aboneliği alacağım için en düşük olanı teklifi seçeceğim.
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

AMD Ryzen Apu İşlemci Kullananlar Kulübü

• zathura93 kullanıcısına yanıt

Bana taahhüt bitince aynı şey oldu 3 gün boyunca hiçbir şey gelmedi,3 günden sonra 3 tarife tanımladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih016 -- 10 Kasım 2022; 12:1:10 >
  • Güncel tarifem redli 18 plus 82₺ ödüyorum 15 kasımda taahhütnamem bitiyor 3 tane tarife teklifi vardı bugün 2 taneye düşürmüşler. En uygun tarife teklifi redli 30 gb 179₺ bana fahiş geldi. Buradan aldığım deneyime göre taahhütname bitince 4-5 gün daha bekleyip teklifleri kontrol edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR......FATURALI HATTIM İLE 59 LİRALIK VODEFON PAKETİ KULLANIYORUM...SINIR AŞIMI YOK..RED BİLMEM NE KÜPÜ TARİFESİ.......Bu ayın 30 unda abonelik bitiyor...Bana sürekli telefon geliyor...Açtım konuştum...170 Liralık paket teklifi yapıyorlar.....kabul etmiyorum...Deyip kapattım.... Devamlı arıyorlar.......BU GERÇEK AHMAKLIK....59 DAN 170 LİRAYA..Ne la buuuuu ??? Kimin maaaşı 3 katı arttı ?? ..Sürem dolsun hemen operatör değiştireceğim....En ucuz faturalı hat kimde ??? Bilgisi olan lütfen yazsın...

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • Taahhüt bitince 3-4 gün bekle.Bana da 130 dan aşağı teklif gelmiyordu.Bitimden 3 gün sonra 150-160 istedikleri teklifi 69'a verdiler.

18 GB + her ay 2 GB ek hediye

2000 dk

250 SMS

İlk 3 ay 59 devam eden 12 ay 79 lira.

Bundan geldi bana aslında mobil veriyi neredeyse hiç kullanmadığım için 5 GB olan bi tarife kullanıyorum 42 lira. Yalnız ihtiyaç olunca da 15 -20 GB aylık paketleri alınca 200'e dayandı birkaç kez fatura buna geçebilirim.

• Redlerden uygun tarifelere geçerim diye hattımı faturasız vodafona taşıdım.Dışardan çağrı alamıyorum.MH aradım, bayiye gittim yok.Çağrı engelleme kapalı olduğu halde kim ararsa şu anda çağrı kabul etmemektedir uyarısı alıyor.

Hocam taahhüt bitince faturasız a mı geçtiniz yoksa aynı tarifede mi kaldınız? Nasıl oluyor bu işler?

• Geçen aya kadar vodafone kullanıyordum ve taahhütüm bitiyordu, verdikleri teklifleri hiç sevmemiştim. 90 tl lik paket kullanıyorken adamların önderdiği 180-200 lük paketler önerdi. Sonra Türk telekoma geçtim ve selfy mi ne karın ağrısıysa beni yanlış bilgilendirmişler. Vodafone sayfasında numaramı bıraktım ve ilk ay bedava diğer aylar 154 tl karşılığında Red 25GB Sınırsız Sosyal önerdi. Şimdi buradaki tekliflere bakıyorum da yine bana teklif edilene göre pahalı. Siz nasıl alıyorsunuz bu teklifleri ?

Fosil Grubu (Dikkat içerde dedeler var)
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    3 aylik 10tl

Tarifeme indirimsiz olarak devam ettim.3 gün sonra makul tarifeler gelmeye başladı.

Sanırım uyumlu 5 kullaniyordunuz 42.9 tl olan bende esimle ayni tarifeyi kullaniyorum ve esimin 4 gun sonra bitiyor benimde ay sonu bitiyor. Bizde o zaman bitince 3 gun falan bekleyelim bu size gelen teklif iyimis insallah bizede gelir. Yoksa su an anlik olarak 15 gb 89 tl ve 12 gb 83 tl teklif ediyorlar yenileme icin.

• arkadaşlar bana sadece kolay paket teklifleri sunuluyor, Tam Senlik 7 gb + 750 dk + 250 sms 89 lira diyor, 10 gb'lı paketler 100 küsür lira. bu döngüden nasıl kurtulabilirim yukarıda paylaşılan tekliflerin yanından bile geçmiyor bana sunulanlar.

• annemin de tahhut bitecek 2 3 gb yetiyor suan 66tl 6gb diyor. Yani fena değil aslında ama daha uygunu vestel var gibi sim varsa geçirecegim yoksa turkcell mega 70 düşünüyorum yarın son aya girecek bakacagım tekliflere.

Birkaç aydır düzgün teklif bekliyordum gelmedi. Ben de bugün Turkcell mega 70'e geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 21 Kasım 2022; 13:10:42 >

hocam anneme 2 3 gb aylık yetiyor üstüne sadece dk kullanıyorken mega 70 en mantıklı olanı gibi geldi. 66tl de normal 6gb veriyor ama mega 70 aylıga vurunca daha karlı.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.