< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (272. sayfa)
-
-
Vodafone ücretsiz çark harici birşey var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yakınımın şubatta 2. dönemi bitiyor düz 20gb TKÜ hariç 131₺ kullanıyor
sınırsız instagram facebook lazım data 10gb olsa bile yeter, başka operatöre git gel yapıp en ucuz ne kadar güncel bilen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba hocam, faturasıza geçmek istediğinizi belirtin müşteri hizmetlerine, size o arada tarife sunuyorlar, siz de ima edin daha uygun tarife olsa devam ederim vs gibisinden size teklif sunacaklardır, eğer uygununuza gelirse kabul edip devam edersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oneriniz icin tesekkurler.Bende ayrica hem red hem freezone uyeligi var.Bu tarifeye gecersem ornegin suan mevcutta 20 gb freezone uygulamari icin ekstra gb veriyor Vod.Bu paketi nasil alabilirim peki?Bilginiz var mi?
Üyelikleriniz devam ettiği müddetçe, ek paket satın alma yerinden o paketleri de almaya devam edebilirsiniz.
Son gün bugün ve hâlâ SMS gelmedi patladık.
İlk üç ay 150 sonrası 250 TL buna geçip sonrasında belki iyi bir şey gelir diyorum ama gelmez gibi
Red20 tarifesi kullanıyorum. 2.dönem bitiyor 21 Aralık da. Redli 18gb çıkıyor ilk 3 ay 150 sonraki 9 ay 250 TL. Biraz daha beklesem mi yoksa kabul edip geçsem mi ? Son 10-15 gündür bakıyorum rakamlar inanılmaz artmış durumda sanki.
Vodafone gibi bir operatörde bundan daha düşük bir tarife bulman çok zor. Kabul etmek mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 21 kasım tahattut sonlaniyor arkadaşlar 1000 dakika 30 GB 250 SMS 147 lira ne yapmamı onerirsiniz
30 GB lık tarifem vardı 162 TL ödüyordum.21 Kasım'da bitiyor, teklif vermişlerdi 22 GB ilk 3 ay 170 TL sonraki 9 ay 240 TL, tarihin yaklaşmasını beklerken onu geri çekmişler şimdi 15 GB 300 TL . Aynı teklifi almamın bir yolu yokmu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissedersin -- 6 Kasım 2024; 9:50:49 >
Gelmedi :) ne yapıcaz.
Sunduğu teklifler de pahalı
1 gün daha 1 gün daha derken patladık. Sabah bir baktım bu tarife yok olmuş. Şimdi verdikleri teklifler ;
Redli 20 Gb 2000 Dk 250 Sms - 330 TL/Ay - Sınırsız İletişim + Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız dakika
Redli 18 Gb 2000 Dk 250 Sms - 310 TL/Ay - Sınırsız İletişim + Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız dakika
Uyumlu 15 Gb 1000 Dk 250 Sms - 280 TL/Ay - Sonraki aya devir var ama üstteki avantajlar yok.
Hangisi mantıklı bilemedim. Büyük patladık ya.
-
Bende de sizin gibi 3 ay 150 TL sonraki 9 ay 250 TL vardı. Kabul etmedik, bugün baktım kaybolmuş. Sizde de durum böyle mi ?
-
12 gb 280 TL
13 gb 350 TL
Bunlar var durum berbat.
Geçmiş olsun hocam. Taahhüt bitimi yakın olduğunda belki benzer tarifeler sunarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teklif 30 gb 365 tl den 410 a yukseldi bugun itibari ile bana sunulan.Ahh Vodafone...
Vodafone mevcut müşteri tarifelerine zam geldi.
Misal 5 Mbps hız sınırlı limitsiz tarife 819₺'dan 950₺'ya, 10 Mbps hız sınırlı limitsiz tarife ise 949₺ dan 1049₺'a çıktı.
Tamamen hız sınırsız yoktu, oda 1249₺ olmuştur tahminimce, 50 GB bir tarifeyi de 650₺ olarak gördüm.
Arkadaşlar selamlar, 30gblık redli paket kullanıyorum. İlk ayım daha. Sınırsız net hız limiti olmayan tarifeye geçmek istiyorum. Yapabilecek var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X