Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.757
Cevap
198
Favori
435.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar annemin hattını da Red 20 olan tarifeden yaptırdım geçen sene,yanımda uygulamasında ikinci dönem göstermiyordu ama tarifenin bitimine üç gün kala yani dün SMS geldi ve aynı tarifeden devam edebileceği yazıyordu bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone ücretsiz çark harici birşey var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakınımın şubatta 2. dönemi bitiyor düz 20gb TKÜ hariç 131₺ kullanıyor

sınırsız instagram facebook lazım data 10gb olsa bile yeter, başka operatöre git gel yapıp en ucuz ne kadar güncel bilen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar.Bu ay taahhut surem sonlaniyor.Bu tarife bana sunulan en ucuz tarife olarak gozukuyor.Daha uygun bir tarifeye nasil gecis yapabilirim operator degismeden.Tesekkurler
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, faturasıza geçmek istediğinizi belirtin müşteri hizmetlerine, size o arada tarife sunuyorlar, siz de ima edin daha uygun tarife olsa devam ederim vs gibisinden size teklif sunacaklardır, eğer uygununuza gelirse kabul edip devam edersiniz.

• Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Oneriniz icin tesekkurler.Bende ayrica hem red hem freezone uyeligi var.Bu tarifeye gecersem ornegin suan mevcutta 20 gb freezone uygulamari icin ekstra gb veriyor Vod.Bu paketi nasil alabilirim peki?Bilginiz var mi?

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Üyelikleriniz devam ettiği müddetçe, ek paket satın alma yerinden o paketleri de almaya devam edebilirsiniz.

• Son gün bugün ve hâlâ SMS gelmedi patladık.
    İlk üç ay 150 sonrası 250 TL buna geçip sonrasında belki iyi bir şey gelir diyorum ama gelmez gibi

• Red20 tarifesi kullanıyorum. 2.dönem bitiyor 21 Aralık da. Redli 18gb çıkıyor ilk 3 ay 150 sonraki 9 ay 250 TL. Biraz daha beklesem mi yoksa kabul edip geçsem mi ? Son 10-15 gündür bakıyorum rakamlar inanılmaz artmış durumda sanki.

• dekonline kullanıcısına yanıt

Vodafone gibi bir operatörde bundan daha düşük bir tarife bulman çok zor. Kabul etmek mantıklı.

• Benim 21 kasım tahattut sonlaniyor arkadaşlar 1000 dakika 30 GB 250 SMS 147 lira ne yapmamı onerirsiniz

• 30 GB lık tarifem vardı 162 TL ödüyordum.21 Kasım'da bitiyor, teklif vermişlerdi 22 GB ilk 3 ay 170 TL sonraki 9 ay 240 TL, tarihin yaklaşmasını beklerken onu geri çekmişler şimdi 15 GB 300 TL . Aynı teklifi almamın bir yolu yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissedersin -- 6 Kasım 2024; 9:50:49 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Gelmedi :) ne yapıcaz.
    Sunduğu teklifler de pahalı

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

1 gün daha 1 gün daha derken patladık. Sabah bir baktım bu tarife yok olmuş. Şimdi verdikleri teklifler ;

Redli 20 Gb 2000 Dk 250 Sms - 330 TL/Ay - Sınırsız İletişim + Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız dakika

Redli 18 Gb 2000 Dk 250 Sms - 310 TL/Ay - Sınırsız İletişim + Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız dakika

Uyumlu 15 Gb 1000 Dk 250 Sms - 280 TL/Ay - Sonraki aya devir var ama üstteki avantajlar yok.

Hangisi mantıklı bilemedim. Büyük patladık ya. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

• byJuck kullanıcısına yanıt

Bende de sizin gibi 3 ay 150 TL sonraki 9 ay 250 TL vardı. Kabul etmedik, bugün baktım kaybolmuş. Sizde de durum böyle mi ?

12 gb 280 TL
    13 gb 350 TL
    Bunlar var durum berbat.

Geçmiş olsun hocam. Taahhüt bitimi yakın olduğunda belki benzer tarifeler sunarlar.

• Teklif 30 gb 365 tl den 410 a yukseldi bugun itibari ile bana sunulan.Ahh Vodafone...

• Vodafone mevcut müşteri tarifelerine zam geldi.

Misal 5 Mbps hız sınırlı limitsiz tarife 819₺'dan 950₺'ya, 10 Mbps hız sınırlı limitsiz tarife ise 949₺ dan 1049₺'a çıktı.

Tamamen hız sınırsız yoktu, oda 1249₺ olmuştur tahminimce, 50 GB bir tarifeyi de 650₺ olarak gördüm.

• Arkadaşlar selamlar, 30gblık redli paket kullanıyorum. İlk ayım daha. Sınırsız net hız limiti olmayan tarifeye geçmek istiyorum. Yapabilecek var mı?

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.