< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (268. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
anladım hocam çok teşekkür ediyorum yardımınız için, 18 gb 286 tl hayırlı olsun diyelim o zaman :D
-
Rica ederim hocam.
Hayırlı olsun evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir operatör tarifenizden daha ucuz bir tarifeyi teklif etmez zaten. Daha düşük GB teklif edebilir ama daha düşük fiyat olmaz 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onumuzdeki ayin 15inde tarifem bitiyordu bu hafta 4 kez aradilar teklif verdiler bende diger operatörler daha uygun onlara gecis yapacagim dedim kapattim bugun en son arayan 30gb int heryone 3000 dk 250 sms whatsap insta twetee youtup sinirsiz paketi 330 tlye verdi 12 aylik taahhütle sinirsiz ultra redli 30 diye gecis yaptim
Rica etsem tarife ekranının fotoğrafını atabilir misiniz lütfen? Ona göre şikayetvara yazıp o tarifeyi isteyeyim. Çünkü bana 450 tl dediler aynı tarifeyi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bana da aynı tarife 410 TL ilk 3 ay 510 TL sonraki 9 ay mecbur kabul etmiş tim geçen hafta.
Merhaba bi yakınımın üzerine olan hattı kendi üstüme almak istiyorum yeni yıl gelmeden fakat hat şuanda Faturalı ve tarifesi çok iyi bu tarifeden tekrar devam edebiliyor muyum edemiyorsam devir işlemi yaparken Faturasız olarak kendi adıma başlatabilir miyim ücreti vs nasıl oluyor yakın zamanda yapan ya da bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi operatör acaba?
-
Turkcel deyim bitiyor Vodafone da 20 gb geçebileceğim bi tarife var mı ? Turkcel 20gb devam 420 tl
Hocam ne yaptınız acaba..Kendinizi arattınız mı? Benimde 3 gün sonra son..İşe yaradımı acaba..
Evet var 245 TL olması lazım vergi hariç
hangi tarife bu bilgi verebilir misiniz
-
Ne yaptınız hocam..Arattınız mı kendinizi..Tarife verdilermi..Benimde taahhüt doluyor deneyeceğimde...Gelişmeyi merak ettim..
-
ay sonuna 3 gün var data bitti hediye gb filan alabileceğim bir şey var mı arkadaşlar güncel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hat iptali istiyorum diyince biraz daha indirim yaptılar ancak istediğimiz seviyede değil. Her yöne 2000 dk,Vodafone ile sınırsız, İnternet 18 GB, aylık 280 civarına geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 28 Ekim 2024; 14:44:7 >
Tamam hocam teşekkür ederim..
Hat devrinde tarife iptal olur, cayma bedeli varsa o da ödenir. Sonrasında istediğiniz yeni bir tarife veya faturasız hatla devam edebilirsiniz. Devir ücreti bildiğim kadarıyla yeni hat ücretine yakın.
Not: Hat hangi operatör üzerinden alındı ise devir o operatörden yapılmalı onu da belirteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 28 Ekim 2024; 14:58:42 >
Hocam ne kadar ücret çıkar tahmini bi bilginiz var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X