Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.695
Cevap
197
Favori
427.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam bende iyiymiş diyip düşünüyordum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kuultakılanzubbe K kullanıcısına yanıt
    birsey değil.vodafone değişik firma neye göre kişiye teklif veriyor.redli 15 plus var.red 25 ile hersey aynı 10 gb eksik 500 dakika fazla 72 TL vergi ile 76 tek farkı 500 dk+Spotify uygulamasi ek yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

12 GB ilk 12 ay fiyatı iyiymiş, sonra dan bozuyor

• Red 25 aylık 75 verıyorum.13 gb fazla 500 dk eksik Facebook-instgram-Twitter messenger WhatsApp yanında dahil sinirsiz Red 20 gb var 60 tl gıbı aynı paket 8 gb eksık 55 tl mantıklı degil.

• @angaralim teşekkür ederim sayesinde faturalı pakete geçtim 29,5 ₺ 12 ay 3 GB internet hediyesi 10 GB 3 ay hediyesi ve ilk 4 ay +3GB ile güzel bir faturalı tarife oldu . Emekleri ve çabası için minnettarım

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSovietX -- 1 Şubat 2022; 18:57:34 >

• Tarifeniz çok güzelmiş güle güle kullanın

• 9 GB 29 TL nefis görünüyor. Şuan bunu mu kullanıyorsunuz? Benim kafa iyice karıştı.

Eğer 12 ay 29 TL sabit fiyat ve 9 GB ana kota sabit ise geçmek isterim. 29 TL'ye gayet iyi.

• Valla 9 GB 29 TL'ye sudan ucuz şu devirde eğer 12 ay sabit fiyat garantisi varsa ben de detayları öğrenmek isterim.

• Saf 6gb görünüyor 29.5₺ hediye gb ile yükseliyor. Saf 6gb için verilir mi bilemedim

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Bende ana kotası 9 GB sanmıştım ama değilmiş. 6 GB için 29 TL bence kötü ve az bir data.

• 6gb saf paket yanında 12 ay +3gb tanımladılar hediye olarak. Toplamda yine 9gb değişen birşey olmadı bunun yanında +3 GB 4 ay hediye faturalaya geçtiğim için +4 GB 4ay hediye ile baya avantajlı oldu. Tabi bu tutarım içinde telsiz kullanım bedeli yok oda her ay +4,22 TL ediyor toplamda 34 TL lik bir pakete sahip oluyorsunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSovietX -- 1 Şubat 2022; 23:6:31 >
  • Asıl olay bu teklifi nasıl alıyoruz

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• TheCrutiaL T kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, kabul etmeyi düşünüyorsanız

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.