Şimdi Ara

Vodafone Gani Tarifelerin işleyişi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani tarifeler dakika üzeri gözüküyor. 35 tlye 3000 gani dakika diyor. Mesela ben istesem 3000 dakika her yöne konuşabilir miyim? Hiç İnternet kullanmadan

Tarife için :https://i.hizliresim.com/Z5NXAZ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDex -- 27 Mayıs 2019; 23:11:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Gani Tarifeleri: Kapsamlı Bir Kılavuz

Vodafone Gani Tarifeleri, bolca dakika, mesaj ve internet içeren esnek ve uygun fiyatlı bir dizi mobil plandır. Bu tarifeler, iletişimde kalmanı ve çevrimiçi kalmanı kolaylaştırır.

Kolay Gani 1500 Nedir?

Kolay Gani 1500, Vodafone'un en popüler tarifelerinden biridir. Bu tarife, her yöne 1500 dakika, her yöne 1500 SMS ve 30 GB internet içerir. Aynı zamanda Türkiye'de 7/24 geçerlidir.

Gani Dakika Ne Demektir?

Gani dakika, Vodafone'un tarifelerinde yer alan bir tür dakikadır. Bu dakikalar, Vodafone şebekesi içinde yapılan aramalarda kullanılabilir ve diğer şebekelere yapılan aramalara kıyasla daha düşük bir maliyete sahiptir.

Kolay Gani 1500 30 GB Nedir?

Kolay Gani 1500 30 GB, Kolay Gani 1500 tarifesinin daha fazla internet içeren bir sürümüdür. Bu tarife, her yöne 1500 dakika, her yöne 1500 SMS ve 30 GB internet içerir. Bu seçenek, internette gezinmek, oyun oynamak veya video akışı yapmak için daha fazla veriye ihtiyaç duyanlar için idealdir.

Vodafone Gani Tarifeleri, iletişim ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun çeşitli seçenekler sunar. Kolay Gani 1500 veya Kolay Gani 1500 30 GB gibi bir paket seçerek kesintisiz bağlantının ve uygun fiyatlı mobil hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3000 dakikanın hepsini konuşmak için kullanabilirsin,bu durumda internet için dakika kalmaz. 2500 dakika konuşacaksan 500 dakika internete kalır. 1000 dakika konuşacaksan 2000 dakika internet kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grok

3000 dakikanın hepsini konuşmak için kullanabilirsin,bu durumda internet için dakika kalmaz. 2500 dakika konuşacaksan 500 dakika internete kalır. 1000 dakika konuşacaksan 2000 dakika internet kullanabilirsin.
    Dakikalar zaten her yöne dimi hocam?

• quote:

3000 dakikanın hepsini konuşmak için kullanabilirsin,bu durumda internet için dakika kalmaz. 2500 dakika konuşacaksan 500 dakika internete kalır. 1000 dakika konuşacaksan 2000 dakika internet kullanabilirsin.
    Hocam 3 bin dk hepsini İnternete kullansam kaç GB ye tekabül eder? Tahmini bişey söyleyebilir misiniz?

• DrDex kullanıcısına yanıt
    3000 dakika heryöne. (yurt dışı hariç)
    3000 dakika internete girsen kaç gb eder ne yaptigina bağlı ama bu tarifede GB sınırı yok,istersen 3000 dakika youtubede takıl,netflixden film izle. Yalnız gün ve saat hesabı yapıldığında Gani tarifeler internet için kullanışlı degil. Bunu daha önce gani tarifeler konusunda açıkladık.
    3000 dakika kaç saat eder,güne böl vesaire. 12 saat interneti açık olanlar için iyi degil ama sadece whatsapp ve mail için internetini açıp kapatanlara uyar.

• quote:

3000 dakika heryöne. (yurt dışı hariç)
    3000 dakika internete girsen kaç gb eder ne yaptigina bağlı ama bu tarifede GB sınırı yok,istersen 3000 dakika youtubede takıl,netflixden film izle. Yalnız gün ve saat hesabı yapıldığında Gani tarifeler internet için kullanışlı degil. Bunu daha önce gani tarifeler konusunda açıkladık.
    3000 dakika kaç saat eder,güne böl vesaire. 12 saat interneti açık olanlar için iyi degil ama sadece whatsapp ve mail için internetini açıp kapatanlara uyar.
    2 gün yani 48 saat ortalama Youtube açık kalsa bitiyor paket ortalama olarak dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDex -- 28 Mayıs 2019; 3:41:15 >
  • Gani tarifelerinin hepsin de internet olarak 30 gb kota sınırı var.
    30 gb kota dolduktan sonra kalan gani dakikalar silinir.
    Ek paket olarak hangisindeyseniz 15 liraya gani L 1500 . Gani super 2500 veya gani XL 3000 dakika daha alabilirsiniz .
    Ek paketlerde dönem sonuna kadar 5gb kota sınırı var , eskiden 10 gb idi..
    Ek paketler , tarifenizin gününü uzatmaz
    Ben 2 hattimda gani tarifesi kullanıyorum
    1 gani super 2500 dakika gani
    2 gani L 1500 dakika gani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 28 Mayıs 2019; 7:30:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • formula 1 kullanıcısına yanıt
    Evet GB sınırı yazılı olarak var ama uygulanmıyor,ben 50 gb tuketiyorum diyenler var. Aynı GB sınırı sınırsız bazı paketlerde de var,Vodafone gerek görürse bu sınırı uygular yazıyr ama sanırım uygulamıyor.

• 1.5 senedir 2 hattımda , zaman zaman tarife değiştirerek , gani 1500 - 2500 ve 3000 dakika olan tarifeleri kullanıyorum ,
    Sadece 1 sefer 60gb yaptım.
    Bunun dışında 30gb kota dolduğu için kalan gani dakikalarım iptal oldu..
    Vodafonede hiç youtube paketi almadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: formula 1

Gani tarifelerinin hepsin de internet olarak 30 gb kota sınırı var.
    30 gb kota dolduktan sonra kalan gani dakikalar silinir.
    Ek paket olarak hangisindeyseniz 15 liraya gani L 1500 . Gani super 2500 veya gani XL 3000 dakika daha alabilirsiniz .
    Ek paketlerde dönem sonuna kadar 5gb kota sınırı var , eskiden 10 gb idi..
    Ek paketler , tarifenizin gününü uzatmaz
    Ben 2 hattimda gani tarifesi kullanıyorum
    1 gani super 2500 dakika gani
    2 gani L 1500 dakika gani
    Teşekkür ederim hocam. 30 GB kota sınırı var yani

• quote:

Evet GB sınırı yazılı olarak var ama uygulanmıyor,ben 50 gb tuketiyorum diyenler var. Aynı GB sınırı sınırsız bazı paketlerde de var,Vodafone gerek görürse bu sınırı uygular yazıyr ama sanırım uygulamıyor.
    Gerçi İnterneti o kadar kullanacağımızı sanmıyorum daha çok dakika için aldık biz
    Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.