Şimdi Ara

Vodafone FT paketinde yok yere giden TL leriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizinde hattınızdan haksız yere TL gittiyse e-mail çekin.Sizi sömürlerine izin vermeyin...

Arkadaşlar FT paketim her ayın 4 ünde yenileniyordu. 02.05 tarihinde 3 TL kesildi ilkin sandım paket yenilendi sonra yenilenme tarihi mesajına baktığımda anladım. sonra 04.05 te 3 TL kesildi .Bu asıl yenilenme ücretiydi. Şaşırmıştım. sonra o akşam e-mail çektim vodafone .05.05 de cvp geldi. Bana face dışında bir siteye girdiğimi ve paket aboneliğimin de bulunmadığını söylediler. Bunu üzerine FT yazıp 3636 ya gönderince bana paketimin olduğu msjı geldi. Ama girince TL gidiyordu hesabımdan. bunun üzerine FT iptal yaptım sonra tekrar FT abone yaptım 3 TL kesilerek abone oldum. Normalde abone iptal olsada dönem sonuna kadar kullanabiliniyor.

Bunun üzerine Vodafone online servisten dökümü çıkarttım ve resmini çekip ve detaylı anlatıp tekrar e-mail attım. Birazda yazıda sesimizi yükselttim.
    ŞU emaili attım;

Bakın size resimde yolladım.
    Benim FT paketim her ayın 4 'ünde yenileniyor. Resimde de bu görünüyor . 04.04.2012 de hattımdan 3 TL kesilerek FT paketi yenilenmiş.Bu 04.05.2012 ye kadar sürmesi gerekir. Ama 02.05.2012 tarihinde m.facebook.com adresine girip çıktıktan sonra hattımdan 3.3 TL kesildi.Ben bunu paket yenilenme sandım ama değilmiş. Bu konuda bana m.facebook.com dışında bir yere girmişsiniz demeyin. Cep telefonumun tarayıcısında flash player olmadığından video felan izleyemiyorum yani m.facebook.com dışında bir yere girmedin. Daha sonra 2. resimde gördüğünüz üzere 04.05.2012 tarihinde hattımdan 3 TL daha kesildi ve bu kesim tarihi gördüğünüz üzere nisan dönemi kesimiyle aynı saat ve aynı dk da kesilmiş.Asıl FT paket yenileme işlemi budur. Ama ben size e-mail çektiğimde paket aboneliğiniz bulunmuyor dediniz. Öyleyse bu nedir. Ben de bunun üzerine 05.05 tarihinde FT iptal yaptım daha sonra yeni abonelik yaptım ve tekrardan 3 TL hesabımdan kesildi. Yani benim paketim devam ettiği halde ben yeniden paket aldım. FT paket esaslarında şöyle bir madde vardı; paketiniz iptal olsada dönem sonuna kadar kalan Kblarınızı kullanabilirsiniz. Burada benim 04.05 tarihinde yenileniyor ama iptal edince ücret keserek yenisini veriyor.

Lütfen beni daha fazla oyalayıp kandırmaya çalışmayın her şey ortada resimde görünüyor bu. Bu yüzden yok yere giden 6 TL ücretin hesabıma tekrar yatırılmasını istiyorum. Aksi taktirde hattımı kapatacağım veya taşıyacağım.

Ve sonuç:

Giden 6 TL yi Sessiz sedasız hattıma yatırdılar.

Evet arkadaşlar tekrar diyorum sizinde eğer böyle olduysa aynısını yapın. 6 TL belki fazla bi ücret olmaya bilir ama binlerce kişiyi düşünürsek neler olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 7 Mayıs 2012; 23:49:06 >

• vf musteri hizmetlerine böyle tek tek anlatmayinca anlamiyorlar. Kendi sistemlerinin yanlisini da kabul etmezler kolay kolay, siz yanlis bir yere girmissiniz derler.

Mesela benim aylik cepnet pasifken, mms gönderemiyordum, sorunu defalarca anlattim, sorunu hep telefonda buldular. Kadina kayit ac incelesinler diyorum, yok olmaz kayit acacak sorun yok diyorlar. Oysa ki cepnet kullananlar bilir ki, cepnet pasifken internet, mms dahil kullanilamiyor. Nedense bu kadar basit anlasilabilir bir seyi, anlayaman mus. hizmeleri var karsimizda. O yuzden vf mus. hizmetlerine derdini anlatmak, atomu parcalamaktan daha zor
  • 0tl olan hattan giriyorum. sözde facebook+twiiter paketi ama ne hikmetse faceye giriyor twittera girmiyor. demekki kontor olsa sömürücekler sonra uğraş dur.
  • O zaman abone olmanın bi mantığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

O zaman abone olmanın bi mantığı yok.

Neyin hortudur bu Allah aşkına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.