Şimdi Ara

Vodafone Freezone(YENI ABONELERE ÖZEL) 500 DK 5000 SMS 2,5 GB Net+Aylık Spotify 28,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
6
Favori
9.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spotify masaüstünden dinlerken tesadüfen karşılaştım, paylaşılmadı sanırım. Forumdaki 3 aylık spotify konusundan sonra bu bana sıcak gibi geldi. LİNK
     Vodafone Freezone(YENI ABONELERE ÖZEL) 500 DK 5000 SMS 2,5 GB Net+Aylık Spotify 28,90 TL

NOT : Dakika ve SMS ler her yöne geçerli. Önce 2gb, 500 dk, 5000 sms 25 Tlye alınıyor. Ek istenirse 500mb+spotify 5 Tl'ye alınıyor. Spotify önce 500 MB dan harcıyor. Biterse 2Gb dan harcamaya devam ediyor. 500 MB internet sadece Spotify için değil, normal internet gibi kullanılıyor.

ESASLAR
    Faturasız Spotify Premium'lu Esnek Tarife: Numarasını Vodafone’a tasıyanlar ve yeni hat alan Faturasız aboneler için geçerlidir.
    Esnek Tarife, Esnek 2 GB, Esnek Süper, Mega Üçlü veya Yeni Esnek Tarifelere abone olan bireysel müsterilerimiz, 7000 kısa koduna mesaj atarak veya diger kampanya katılım kanallarıyla kayıt olduktan sonra 4,90 TL karsılıgında esnek Spotify Paketi’nden yararlanabileceklerdir
    Abonenin tarifesinin, Esnek Spotify Paketi’ne kayıttan sonraki ilk yenilenmesinde önce tarife ücreti 25 TL ve ek olarak bakiye mevcut ise paket ücreti 4,90 TL çekilecektir. Esnek Spotify Paketi kapsamındaki aylık 500 MB ve piyasa fiyatı 9,90 TL degerinde 1 aylık Spotify Premium aboneligi iptal edilmedigi sürece tarife içeriginin yenilenmesiyle birlikte düzenli ve aylık olarak yenilenecektir.

Esnek Spotify Paketi aynı dönemde 1 defa alınabilir. Paket 30 gün geçerlidir. 30 gün sonunda yeterli bakiye mevcutsa tarife yenilenince Esnek Spotify opsiyonu da otomatik yenilenir. Kullanılmayan bakiye devretmez. Paketten çıkıslar dönem sonu itibariyle gerçeklesir. Abone dönem sonuna kadar haklarını kullanabilir. Kayıt esnasında bireysel ön ödemeli aboneler, aktif olmalı, kampanya kayıt kanallarından biriyle katılım yapmalı, Vodafone Telekomünikasyon A.S. gri/kara listelerinde olmamalıdır. Kampanya sadece yurtiçi internet kullanımı içerir. Esnek Spotify Paketi asımında tarife sartları ve ücretleri geçerlidir. Aboneler kampanyaya katıldıktan sonra kayıt iptali, sebeke içi ve sebekeler arası geçis (numara tasıma, ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçis dahil) veya devir, dondurma islemi yaparsa haklarını kaybeder. Haklar devredilemez. Kampanyadan kazanılan dakikalar, 60 sn’lik atıs periyodu ve internet KB üzerinden ücretlendirilir. FCT içinde kullanımına ve konferans çagrıya izin verilmez. Kullanımı tespit edilen abonelerin hattı için tek taraflı kısıtlanma hakkı bakidir. Vodafone, kampanya sartlarında degisiklik yapma ve gerekli gördügü zaman BTK'ya yasal kurallar çerçevesinde bildirerek kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 24 Temmuz 2015; 14:40:40 >

• Faturalı olsa geçerdim
  • Harika fıyat 15 tlye 500 mb alıyorum Spotify ıle harıka fıyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bakayım dk her yöne mi , suan bakamadım ona göre geçebilirim.

• FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Evet dakika ve sms ler her yöne
  • Harika

• Başlığa Vodafone Freezone'a özel olduğunu belirtin. Herkes öğrenci değil. Herkes 26 yaş altı değil. Herkes çocuğun yeğenin torunun TC'si ile hat kaydı yaptırmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dakikayı 1000 yapsalar ,internet 2.5 gb yapsalar fiyatıda 30-35 tl olsa sportifde mesajlarda onların olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Dakikayı 1000 yapsalar ,internet 2.5 gb yapsalar fiyatıda 30-35 tl olsa sportifde mesajlarda onların olsun.

Bende dakikayı 150 sms 150 internet 5 ve üzeri istiyorum ama yapmıyorlar ışte , eldeki bu :)

• 2,5 gb internet bitince hız düşümlü olarak sınırsız devam ediyor mu?ya da vodafoneda bu sekilde bir tarife var mi arkadaslar

• şu an 500 dk 5000 sms 2 gb internet faturalı freezone tarifesini kullanıyorum bu tarifeye direkt geçebilir miyim?
  • spotify nasıl oluyor her ay mb larımızdan gitmeden sarkı dinleyebiliyomuyuz sınırsız olarak
  • Kampanya ne zamana kadar geçerli 1 ay sonra katilabilirmiyim

• Bulunsun...
  • Ayrıca faturalıda,

HY 500 dk. + HY 4000 SMS + 2,5 GB = 35 TL
    HY 750 dk. + HY 6000 SMS + 3,5 GB = 45 TL

Değişik bir şey olmuş. Buçuklu internet, bilmem kaç bin SMS. Onlar da biliyor SMS'i bu kadar kullanmayacağımızı.
  • Arkadaşlar detayları ben de bilmiyorum, spotify premium Kullanıcı Değilim fakat Oluşturulan çalma listeleri premium hesapta internet olmadan da dinlenebiliyor, 500 mb vermelerinin sebebi müzik dinlemek için olsa gerek fakat yetersiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava spotif aldım bi aylık... bence tırt bişi çoğu yabancı şarkı her şarkıda yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Bedava spotif aldım bi aylık... bence tırt bişi çoğu yabancı şarkı her şarkıda yok...

+1
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    sen bide ücretsiz sürümü dene zulüm resmen. günde 6 kere şarkı geçebiliyosun, istediğin şarkıyı oynatamıyorsun, müzikten sonra sesli reklamlar vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

sen bide ücretsiz sürümü dene zulüm resmen. günde 6 kere şarkı geçebiliyosun, istediğin şarkıyı oynatamıyorsun, müzikten sonra sesli reklamlar vs vs

Ttnet muzik işimi görüyor zaten yabancıları youtubedan dinliyorum yok yok orda.. para verip alınacak şey değil spotify...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.