Şimdi Ara

Vodafone freezone Mega 25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
5
Favori
6.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2GB internet, her yone 500 dakika ve 1000SMS sadece 25TL! Hemen almak icin MEGA25 yazip 7000'e gonder, Mega Uclu Tarifesine gec! Son gun 30 Kasim.

Arkadaslar mesaj geldi suanda freezone en iyisi bu sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone standartlarında iyi gibi
  •  Vodafone freezone Mega 25

var zaten bu

• Yazdan beri kullanıyorum çok sağlam bi kampanya.

• şu günlerde şebeke sıkıntısı yaşayan varmı arkadaşlar..
  • Bana da az önce mesaj geldi, önceki tarifemde 1 gb internet, heryöne 500 dk, 5000 sms kullanıyordum. Sms ile pek işim olmadığından 2 gb internet daha cazip geldi hemen geçiş yaptım.
    Geçiş yaptıktan sonra vodafonedan bilgilendirme amaçlı banttan aradılar 1 gb internet, her yöne 500 dk ve 1000 sms ve mms hakkımın olacağını aktardılar. Değişen pek birşey olmadı ama neden mesajda 2 gb yazıp aramada 1 gb olarak bellirttiler
  • yaş sınırı var mı?
    yoksa geçeyim avea'dan buna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitafnalsa

Bana da az önce mesaj geldi, önceki tarifemde 1 gb internet, heryöne 500 dk, 5000 sms kullanıyordum. Sms ile pek işim olmadığından 2 gb internet daha cazip geldi hemen geçiş yaptım.
    Geçiş yaptıktan sonra vodafonedan bilgilendirme amaçlı banttan aradılar 1 gb internet, her yöne 500 dk ve 1000 sms ve mms hakkımın olacağını aktardılar. Değişen pek birşey olmadı ama neden mesajda 2 gb yazıp aramada 1 gb olarak bellirttiler

aynı şey banada oldu 1 gb dediler ben zaten aynı paketin 1 gb lisini 22 tl ye alıyorum 2gb diye geçmiştim net nasıl öğrenebiliriz bunu?
  • Aynısı turkcellde 30lira, 25 yaş altına 25lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho81

Aynısı turkcellde 30lira, 25 yaş altına 25lira.

link alabilirmiyim hocam turkcellde böyle bi kampanya varsa dusunmeden geçerim?
  • Komple 1000 tarifesindeydim 1 gb net yetmiyordu şimdi buna geçtim dakika düştü 500e ama net 2 gb oldu 25 tlye haber veren arkadaşa teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

quote:

Yıldız 500 Paketi alıp üstüne yıldız ek genç almak lazım o da 19+6 tl 25 tl ye 500dk 1000sms 2gb oluyo.

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-paketi

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

25 Yaş üstüne yıldız ek 11 lira idi ama 21 ekimde sonlanmış. Kusura bakmayın.

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    Benim internette bir sorun var. Ama sadece evde kullanirken sorun oluyor. 5-10 dk da bir 3g simgesi olmasina ragmen baglanti olmuyor veya olsada cok acayip yavas. Su an isyerimde kesintisiz baglaniyorum.

• şimdi 25 üzeriyim ve Avea'dan buna geçmek istiyorum,
    link bilgi hiçbir şey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

Komple 1000 tarifesindeydim 1 gb net yetmiyordu şimdi buna geçtim dakika düştü 500e ama net 2 gb oldu 25 tlye haber veren arkadaşa teşekkürler...

Hocam bende kompla1000 tarifesindeydim mesaj attım telesekreter aradı heryöne 500 dk - 1000 sms- 1000 mms ve 1 Gb internet hakkınız 30 gün boyunca geçerlidir dedi ayrıca bu görüşme esnasında gelen mesajda mevcut paketinizle geçmek istediğiniz paket aynidir mesajı geldi arkasından bir mesaj daha geldi oradada mega uçlu tarifenize geçiş işleminiz tamamlanmıştır yazıyordu bu işten hiç bişey anlamadım.
    Sizdede aynı durum oldumu ?
  • 500 dk - 1000 sms- 2 gb 20 tl yap vodafone

türkiyenin bir numarası ol
  • Keşke bu paketlerde de yurtdışı araması pakete dahil olsa.
  • ben mesajı atınca tarifeye geçişim onaylandı ardından 5425420000 nolu numaradan arandım heryöne 500 dk - 1000 sms- 1000 mms ve 1 Gb internet hakkınız 30 gün boyunca geçerlidir dedi sana gelen mevcut tarife ile şimdiki aynıdır şeklinde mesaj gelmedi.benim hattımdan 25 tl çekti tarife aktif oldu.
  • Sana ozel sadece 25 TLye her yone 500dk + 1GB paketi icin hemen GNCPAKET 25 yaz 2222 ye gonder! Ustelik 1GB+her yone 1000SMS sana hediye!30 gun rahatca kullan:)

Bana gelen mesaj beyler turkcell faydalanmak isteyene

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

quote:

Yıldız 500 Paketi alıp üstüne yıldız ek genç almak lazım o da 19+6 tl 25 tl ye 500dk 1000sms 2gb oluyo.

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-paketi

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

25 Yaş üstüne yıldız ek 11 lira idi ama 21 ekimde sonlanmış. Kusura bakmayın.

25 Yaş üstü kullanıcı için soruyorum. 25 yaş altı farklı TC ile yararlanabiliyormuyuz Arkadaşlar ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.