Şimdi Ara

Vodafone FreeZone Gençlik Bayramı[Kampanya Sona Erdi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
2
Favori
12.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Vodafone FreeZone Gençlik Bayramı[Kampanya Sona Erdi]

###KAMPANYA SONA ERDİ.###

Detaylı Bilgi için Tıklayınız.

###Avşar Sineması Bilet kampanyası. Sona Erdi###

###D&R Kampanyası Sona Erdi###
    22 Mayıs'ta D&R da geçerli 10TL Hediye çeki verilecek. [ ilk 10.000 kişi]
    10.000 FreeZone'luya D&R'dan 10TL hediye çeki için => D&R yaz 6666'ya gönder!
    22 Mayıs 00:00:00 dan 23:59:59 a kadar SMS yollayarak kampanyadan yararlanabilirsiniz. Alınan kodların Son Kullanım Tarihi 30 Haziran 2012'dir.
    D&R Hediye Çekleri için ALT LİMİT YOKTUR.*
    *Alt limit hakkında bilgilendirme için @Doancrula ya teşekkürler.

###KAMPANYA BİTTİ###

25 Mayıs ta Arby's, Sbarro ve Popeyes'ta geçerli 10 TL hediye çeki verilecek. [ İlk 10.000 Kişi]
    10.000 FreeZone'luya Arby's & Sbarro & Popeyes'ta 10TL hediye çeki için =>ARBYS veya SBARRO veya POPEYES yaz 6666'ya gönder!

Alt limit yoktur. Alınan kodların Son Kullanım Tarihi 30 Haziran 2012'dir.

Edit: Arkadaşlar alınan kodlar 3 firmada da geçerli oluyor. Bizzat ben denedim Yani Sbarro yazıp 6666 ya yolladığınızda gelen şifreyi. Popeyes ya da Arby's te kullanabilirsiniz. 1 şifre ile sadece 1 firmadan yararlanabilirsiniz.

###Şebeke içi 1000 SMS Kampanyası BİTMİŞTİR###

26 Mayıs'ta Şebeke içi 1000SMS kampanyası yapılacak. 26 Yaş altı Tüm Vodafone lular kampanyadan yararlanabilecektir. Bu kampanya için FreeZone'lu olmaya gerek yok. Sadece Hat sahibinin 26 yaşından küçük olması gerekiyor. Kampanya, 26 Mayıs 2012 tarihinde tek gün geçerli 1000 SMS hediyesini içermektedir.

1GB İNTERNET KAMPANYASI BİTTİ.

Kampanya, 29 Mayıs 2012 tarihinde tek gün geçerli 1GB internet hediyesini içermektedir. Kampanya 29 Mayıs Saat 00:00 ' da Sona erecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 30 Mayıs 2012; 0:07:47 >

• nasıl görmedim bunu
  • çarşamba cumartesi bedava 1gb veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

23 ve 26 Mayısta Tüm FreeZone lulara 1GB internet verilecek. Kişi sınırlaması olmaksızın gün boyu 1GB internet.

Bilgilerde yanlışlık var, belirtildiği gibi her iki günde de internet değil; 23 Mayıs 1GB internet, 26 Mayıs Vodafone'lularla 1000 SMS hediye veriliyor.
  • bu 10tl çekler için alt limit nedir acep
  • turkcell uyusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn41

bu 10tl çekler için alt limit nedir acep

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom yeni kampanya
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fena kampanya ama hatta 0,40 TL bile yok. TL yükleyeceğiz mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 20 Mayıs 2012; 19:51:39 >
  • quote:

İlk sürpriz Avşar Sinemaları’nda! AVSAR yaz 6666’ya yolla, bugün sinema biletini kaçırma. İlk 1000 Kişiyle sınırlıdır. [Limit doldu.]

22 Mayıs'ta D&R da geçerli 10TL indirim çeki verilecek. [ ilk 10.000 kişi]

23 ve 26 Mayısta Tüm FreeZone lulara 1GB internet verilecek. Kişi sınırlaması olmaksızın gün boyu 1GB internet.

25 Mayıs ta Arby's, Sbarro ve Popeyes'te geçerli 10 TL indirim çeki verilecek. [ İlk 10.000 Kişiye] (25 Mayısa girdiğimiz anda yani saat 00:00:00 olduğunda SMS göndermeye başlayabilirsiniz. Sinema biletlerini yağmalamışlar zaten

Detaylı Bilgi için Tıklayınız.

bana niye söylemedin la

• quote:

+1

• eğer alt limit yoksa dehşet bir kampanya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlboro23

quote:

Bilgilerde yanlışlık var, belirtildiği gibi her iki günde de internet değil; 23 Mayıs 1GB internet, 26 Mayıs Vodafone'lularla 1000 SMS hediye veriliyor.

Sitesinde öyle yazıyor hocam. Banada ilginç geldi sizin dediğiniz gibi 26 mayıs ta 1000SMS veriyor olabilirler. Ama sitesinde Her 2 günde de 1GB internet yazıyor.

Edit: Şimdi baktım. Ayrıntılarda sizinde belirttiğiniz gibi özel kampanyada 1000 SMS verilecek yazıyor. Ama 26 mayıs ta 1 GB internet yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 20 Mayıs 2012; 21:59:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

eğer alt limit yoksa dehşet bir kampanya :)

quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

quote:

+1

quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

quote:

+1

quote:

Arkadaşlar ben de sizin gibi alt limit var mı diye baktım. Tüm açıklamaları okudum ama alt limitle ilgili bir yazı görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: acaca

bana niye söylemedin la

Ben de bugün öğlene doğru gördüm. Kendimde alamadım sinema biletlerinden. Zaten ilk 1000 kişi ile sınırlamışlar. Millet geceden bitirmiştir. Diğer fırsatları öğrendik onlardan yararlanalım.

• d&r çekleri birleşse tadından yinmez valla
  • reserv.
  • ilk başta 10000sms'ti ama sonradan her iki günü de 1er GB internetle değiştirmişler, bence böylede güzel olmuş...

• iyiymiş ah bi de freezone lu olsaydım ..
  • Sınırlamalı yapmasalardı daha iyi olurdu.tam bir hengame olacak.
  • Bu gece 23:59:59 'dan itibaren D&R yazıp 6666'ya göndererek 10 TL indirim çeki kazanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.