Şimdi Ara

VODAFONE FIBER. SİZCE İNANMALIMIYIM!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    19.11.2017 gunu TTNET ile olan sözleşmem bitiyor. Defalarca aramama rağmen bana 24 mbitten fazla hız veremeyeceklerini söylediler. ben de vodafone'u bi arayayım dedim. Telefondaki bayan bizim altyapımız farklı ve size 76 mbite kadar hız verebiliyoruz dedi. önerdiği paket ise şu şekilde.

    76 mbite kadar hız+ 100 gb akn+ yalın+ vdsl modem.

    Fiyat 80.90 TL.

    Fikirleriniz çok öenmli.

    Birazdan arayıp teyit alacaklar. Bir de bilen bir arkadaşımız ttnet hattımın taahhüt bittikten sonra nasıl kapanacağı hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

    Teşekkürler



  • Pazarlamacıların her dediğine inanmayıp araştırmak gerekiyor. Vodafone hem tt üzerinden vdsl, hem de superonline üzerinden fiber verebilir. Öncelikle binanızda hangi firmaların ne çeşit altyapısı var bakmanız lazım.
  • Superonline'ın sitesinden fiber sorgulaması yap binan için, eğer yok ise millenicom dan da altyapı sorgulaması yap (millenicom'da çıkan sonuçlar TT için de geçerlidir) Superonline fiber varsa TT ile uğraşma ya Superonline ya da Vodafone seç.
  • Hattı kapatmak için türk telekoma gidip imzali dilekçe vermelisiniz hocam,birde modemi isterler yanında verdilerse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide 15.11.2017 tarihinde aradılar, işyerimde iki adet 60 Mbps 150 GB vardı, taahhütüm de Aralık ayında bitecekti.MHT fatura düzenli ödenmiş vs geyiklerle mevcut aboneliğime ek 100 GB AKN yani 250 GB yapıp 72,90 TL'den 24 ay taahhüt teklifinde bulundu.Bende MH Temsilcisine dedim ki hatlarımdan birini eve nakil yaptırmak kaydıyla taahhütümü uzatabilirim ancak evimin olduğu binada TT Fiber yok SOL fiber var.
    O da sistemden baktı ve SOL ile ortak bir altyapı (FiberMAX diye birşey) yürütmeye başladıklarını ve bundan yararlanabileceğimi söylediler.
    Bende telefonda kendisine açık açık 60 Mbps 250 GB fiber vermeyi taahhüt ediyorsanız ev adresimde bende 24 ay boyunca abone kalmayı taahhüt ediyorum dedim.O onaylıyor musunuz diye sordukça bende 60 Mbps 250 GB fiber vermeyi onaylıyorsanız onaylıyorum diye üstüne basa basa 2-3 defa söyledim.

    Nakil işlerimini 10-15 gün sonra başlatacağım, bakalım nasıl bir macera beni bekliyor.Gerçi bir taraftanda mevcut evde kullandığım Türksat Kablo'nun alternatifleri arayıp duruyordum 2-3 aydır, iyi denk geldi gibi.Bekleyip göreceğiz bakalım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.