Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.571
Cevap
243
Favori
1.723.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
100 oy
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bytunga050

5 ₺ olması dahilinde oto. Çekmesi kötü, onay istemesi gerekir di, bunu iptal etme imkanı var mı acaba

Maalesef iptali yoktur Kullanım haklarınız bittiğinde kullanmanız halinde devreye girmektedir
  • 19 tl ye 3gb mega paket kullaniyordum. Bu ay fiyati 22 tl olmuş. Ayrıca 3gb yetmediği icin heray 10 tl ye internet dolumu yapmak zorunda kaliyorum. Dogrudan 5-6 gb li bir tarife öneriniz var mi ? Dakika ve mesaj kismi düşük olabilir problem değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fkaplan

19 tl ye 3gb mega paket kullaniyordum. Bu ay fiyati 22 tl olmuş. Ayrıca 3gb yetmediği icin heray 10 tl ye internet dolumu yapmak zorunda kaliyorum. Dogrudan 5-6 gb li bir tarife öneriniz var mi ? Dakika ve mesaj kismi düşük olabilir problem değil.

Mega yeniye geçerek 19+10 29TL ye sahip olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asigenc18 -- 3 Ağustos 2017; 18:58:27 >

Orijinalden alıntı: gigok

Hocam bu doldur 3gb Vodafone yanımda da 1 hafta kullanılabilir diyor 1 aylık değil mıydı bu doldur 3gb

Tarife sonuna kadar ordaki bilgi yanlıştır

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

5 ₺ olması dahilinde oto. Çekmesi kötü, onay istemesi gerekir di, bunu iptal etme imkanı var mı acaba

Maalesef iptali yoktur Kullanım haklarınız bittiğinde kullanmanız halinde devreye girmektedir

Şuan için tek çaresi icerde 5₺. Bırakmamak sanki

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Şuan için tek çaresi icerde 5₺. Bırakmamak sanki

Tarifenize yeteceği kadar kontör yükleyerek internet aşımı yapmamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Numara taşımaya 3gb internetli uygun tarife var mı :)

Evet mega yeni seçebilirsiniz

Faturasız için daha pahalı paketler söyledi ben de geçişi kabul ettim fakat baktığımda faturasız esnek ekstra paketi var yine 25 tl internet aynı dakika sms 500.

Faturalı geçişi iptal edip faturasız olanı nasıl alabilirim?

Orijinalden alıntı: alperen.md

Bugün vodafone bayisine gittim başka operatorden taşıma yaptım. faturalı esnek maksi aile(1000dk 1000sms 6 gb) 25 tl önerdi.

Faturasız için daha pahalı paketler söyledi ben de geçişi kabul ettim fakat baktığımda faturasız esnek ekstra paketi var yine 25 tl internet aynı dakika sms 500.

Faturalı geçişi iptal edip faturasız olanı nasıl alabilirim?

ilk ay yapamazsınız ancak başka bir operatöre taşınıp geri gelerek yapabilirsiniz
    İlk ay faturasıza maalesef geçirmiyorlar

Orijinalden alıntı: fat304h

Arkadaslar acil.

Ben pttcelldim. Geçen bayiye gittim 25liralik bi paket vardi. Faturasiz vodafona gecmek istedigimi soyledim.Kapida yazili olan 25lik paketi nadil yapacagimi falan sordum. Ordaki kiside gecis tamamlaninda kontor yukleyin otomatik olur dedi .

Bugun hattim acildi fakat ben o 25lik extra mi ne o pakete gecmek istemiyorum.19luga gececegim fakat kontor yukleyince otomatik paket yapilmadan 19lugu nasil yapicam.

Bu arada bana gelen mesaj

FreeZonelu, Faturasız Esnek Extra tarifesine gecme talebini aldik! Gonderecegimiz onay mesajinin ardindan tarifeni ve kampanyani kafana gore kullanmaya baslayabilirsin. B003

TL yüklemeden önce
    19TL ye 600DK+1000SMS+3GB için MEGA YENI->7000 e gönderiniz
    19TL ye 750DK+1000SMS+2GB için BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderiniz
    Hattınızı kontrol ediniz *123#23# den 20TL ücretsiz verilmişse TL yüklemenize bile gerek yoktur

• 19 mega ise MEGA YENİ yaz 7000 e gönder, msj gelecektr, sonra ₺;yuklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 5 Ağustos 2017; 10:2:7 >

Orijinalden alıntı: fat304h

Merhabalar

Tesekkur ederim son iki sey daha sormak istiyorum vaktinizi aliyorum ama.

20Tl hediye varmis baslangic paketi falan diyordu.

Mega 19luk tarifeye gectim.Onaylandi şu tarihe kadar kullanabilirsiniz falan dedi.

Daha sonra hani hediye kontordenmi gitmis diye bakmak icin tekrar *123#23# den bakmak istedim bu seferde bu servisten sadece faturasiz hatlar yararlanabilir dedi.

Bu 19luk tarife faturali falan degil dimi hocam? Cunku ben faturalidan kactim geldim vodafone biktim cunku faturali hatdan.

2.sorum internet paketi bitince otomatik 5 tl ye 250mb falan diye hatti ilk taktigimda msj gelmisti onu iptal edebilirmiyim

Sistem bazen sorunludur faturalıdır der Mega yeni Faturasız tarifedir
    cebine uyan paket iptal edilemez Kullanmadıkça ücretlendirilme yaşamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 5 Ağustos 2017; 10:55:10 >

• Bjk forması hediyeli tarife yok mu hocam?

Orijinalden alıntı: reactor1111

Bjk forması hediyeli tarife yok mu hocam?

Maalesef yoktur

• 2GB bedava , lakin onay msjından sonra hemen ıptal edin.

2GB bedava , lakin onay msjından sonra hemen ıptal edin.

İlk ay ücretsiz kampanyasından faydalanmayanlara veriliyor Herkese verilmiyor
  • Merhabalar turkcellden vodafone a geçtim numara taşıma işleminin bitmesini bekliyorum.Sadece konuşma paketine ihtiyacım var aylık 200-250 dakika işimi görür. Paketlere baktığımda büyük seçim 250 dk paketini gördüm aylık 5 tl ye ama sanırım bu paket tarifeye ek olarak sunuluyor.Bu paketi tarifesiz almam mümkünmü. Alamıyorsam bana önerebileceğiniz bir paket varmı?

“Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır.” Nietzsche
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.