Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktaki 3gb internetli tarife hala devam ediyor mu? TT'den vodafone geçiş yapacağım ediyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Emre

Başlıktaki 3gb internetli tarife hala devam ediyor mu? TT'den vodafone geçiş yapacağım ediyorsa.

Devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

ben yanlışlıkla gelen mesajı onaylamak yerine iptal dedim. arama yapacaktım dank diye çıkınca aceleyle iptal ettik..

eski tarifeye devam etmenin başka yolu var mı mesaj atarak, tekrardan onay mesajı gelir mi ya da?

Hattinizda TL yoksa MEGA YENI->7000 e gönderiniz

• Bugün numara taşıma işlemi tamamlandı ve yeni mega 3g tarifesine geçmiş bulunmaktayım. Konu sahibi parlak47 arkadaşa teşekkür ediyorum.

Yalnız tek sıkıntı 4.5g evde çekmiyor, tt de iken evde 4.5g çekiyordu. Tt cidden 4.5g konusunda galiba önde vodafoneden, daha çok yatırım yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 19519

Bugün numara taşıma işlemi tamamlandı ve yeni mega 3g tarifesine geçmiş bulunmaktayım. Konu sahibi parlak47 arkadaşa teşekkür ediyorum.

Yalnız tek sıkıntı 4.5g evde çekmiyor, tt de iken evde 4.5g çekiyordu. Tt cidden 4.5g konusunda galiba önde vodafoneden, daha çok yatırım yapmışlar

Vodafone bazen sıkıntılar ülke genelinde oluyor

• Valla ben vodafone nin 4.5 g sinden hiç ama hiç memnun değilim bunu giresun merkez için söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Esnek paketlerde var 5tlye 500mb ile

hocam bu tarifede iken alabilir miyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

ben yanlışlıkla gelen mesajı onaylamak yerine iptal dedim. arama yapacaktım dank diye çıkınca aceleyle iptal ettik..

eski tarifeye devam etmenin başka yolu var mı mesaj atarak, tekrardan onay mesajı gelir mi ya da?

Hocam dün Vodafone a geçtim. Hattı taşırken Heryerindirim e geçtim. TL yüklemedim henüz. MEGA YENI yazıp 7000 e gönderiyorum ama hatalı mesaj gönderdiniz diyor sürekli. Neden olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    Yok esneklerde alinir freezone tarifelerine bakin yas 26alti isr

500dk 5000sms 2gb+ aksam 9sabah 9 arasi 2gb 22tl 5tlyede sootify 500mb aliniyor mh ile geciiyiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rom11

quote:

quote:

Hocam dün Vodafone a geçtim. Hattı taşırken Heryerindirim e geçtim. TL yüklemedim henüz. MEGA YENI yazıp 7000 e gönderiyorum ama hatalı mesaj gönderdiniz diyor sürekli. Neden olabilir?

muhtemelen tarife alıma kapatıldı:(

• quote:

quote:

quote:

Geçişler halen oluyor
    MEGA boşluk YENI->7000 sadece 1 boşluk var olmazsa
    19TL ye 500DK+1000SMS+3GB Mega 19 için BETA123BETA->7000 e gönder

• dostlar öncelikle herkese iyi bayramlar . Turkcell beni bugün rezil etti yıldız 6gb paketimin 1 senelik paket süresi bitmiş içinde dakikalarım.sms lerim olmasına rağmen bilgilendirmeden dikmişler bende sms in.var diye toplu mesaj attım 40 TL gitti bu yüzden turkcelle bir daha dönmemek üzere vodafona geceyi düşünüyorum bu tarife yeni aboneye açık mı ?

eşim vodafondaydi sms atarak bu pakete geçişini yaptım .

sorum kısa ve net 600 dk 1000 sms 3gb 19 tl paketi yeni abone açık mı ?

eğer yeni.aboneye açıksa hattı taşırken hangi tarife olacak ? tarife seçmeden de hat taşınıyor mu ?

birde ilk sayfada sanki iki tarife var mega yeni mi olacak yoksa bittikce dolan mi olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 25 Haziran 2017; 23:19:28 >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Beta olanı oldu sanırım. Yanımda uygulamasında TL yükleyeceğim ama 19 yüklenmiyor mu? Göremedim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hediye çeki için 50 lira yüklemistim paket yenilenince de hatta 30 liradan fazla vardı ve daha bi daha ki yenilemeye 3 hafta vardı malum ekran mesajı geldi atladım evet dedim anında 19 lirayı kesti yeni Mega 3 gb da ekstra olarak tanımlandı şimdi eskisi de yeniside hattimda tanımlı aralarında 1 hafta süre var benim için gereksiz erken yenileme oldu.. ama 1 senedir memnunum vodafone ndan sadece bu son yenilemeyi eski paket bitince yapmalıydı sistemleri bu açıdan çok saçma

• rom11 kullanıcısına yanıt
    20yukleniyor 19yok

• tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir tarifeye gevin hat acilinca kodu ama olarak atin

• quote:

Beta olanı oldu sanırım. Yanımda uygulamasında TL yükleyeceğim ama 19 yüklenmiyor mu? Göremedim?

19TL yükleme yoktur
    A101 çeki almak için
    Bereket paketlerinden birini online self servisinden yada yanımda uygulamasından tanımlayarak
    yada
    Bereket 1gb istiyorsan 1GB BEREKET->7000
    yada
    Bereket 1000dk istiyorsan BEREKET 1000->7000 e gönder

Sonrasında
    20TL yuklemissen MARKET25->6666
    50TL yuklemissen yanimda uygulaması banane var adlı bölümde 2 adet hediye çeki kodu alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

Hediye çeki için 50 lira yüklemistim paket yenilenince de hatta 30 liradan fazla vardı ve daha bi daha ki yenilemeye 3 hafta vardı malum ekran mesajı geldi atladım evet dedim anında 19 lirayı kesti yeni Mega 3 gb da ekstra olarak tanımlandı şimdi eskisi de yeniside hattimda tanımlı aralarında 1 hafta süre var benim için gereksiz erken yenileme oldu.. ama 1 senedir memnunum vodafone ndan sadece bu son yenilemeyi eski paket bitince yapmalıydı sistemleri bu açıdan çok saçma

Maalesef hatta TL olunca tarife değişikliğinde hemen yenileniyor
    Gelen bildirimde uyarı söz konusu değildir Sanki 4 Temmuz itibari ile size özel 19TL olacakmış gibi bir izlenim bırakıyor Sonuna kadar haklısınız Deseydi Mega yeni olacaktır siz onay vermezdiniz Geçmiş olsun kardeşim
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben eski vodafoneluyum. 30 tl yükleyip 25 tl a101 almıştım, şimdi 50 tl yüklesem tekrar alabiliyor muyum çek?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Hocam ben eski vodafoneluyum. 30 tl yükleyip 25 tl a101 almıştım, şimdi 50 tl yüklesem tekrar alabiliyor muyum çek?

Mevcut vodafonelular için sona erdi
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.