Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten öyle birşey varmı ya 2gb mesela standart değilmi tarifeden tarifeye değişiyormu 3g 4.5 g farkediyormu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Onay mesajı gelene kadar bekleyeceksin geldikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz OZET->7000 yanımda yada online self servisten takip edebilirsiniz

Hocam bu doldur 3gb 10 tl.
    1-Bu doldurma islemi nasıl oluyor? 3 gb yeni mi veriyor yoksa mevcut interneti 3 gb ta mı cikariyor?
    2- bu 3 gb kullanma süresi ne zaman bitiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husamabi H kullanıcısına yanıt
    3gb yeni veriyor tarifenin bitis sitesine gore tarifeye ek veriliyor 1 gün kalmışsa 1 gün geçerli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 30 Ağustos 2016; 13:22:33 >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• daha önce olmamıştı, şimdi mesaj gönderince 15 lik tarifeye geçtim.
  • Bilgilendirme için teşekkürler.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    hocam var mı bilmiyorum valla. psikolojik de olabilir. hani 3 gb, 6gb internetim var diye çok mu kullanıyorum acaba diye düşünüyorum. ama önceki sayfalarda da daha önce dile getirilmiş. diğer tarifeye geçtikten sonra tekrar yazarım buraya.
  • september28th kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun veri kullanımı bölümüden aylık ne kadar harcadığınıza bakabilirsiniz telefon oparetörden bağımsız olarak ne kadar kullandığınızı gösteriyor . Bende telefonun sayacının saydığı miktar ile vodafone da harcadığım aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabaman -- 31 Ağustos 2016; 2:39:07 >
  • Beyler bu mega3 tarifisindeyim de bunda spofity kampanyası var mı acaba

• Bu kampanya ne zamana kadar gecerli ?

• MEGA2GB paketindeyim. 17 lira yükledim TL öylece kaldı. Tarife yenilenmedi. Yardımcı olabilecek biri var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile geçiş formu doldurduk telefoncu bana yaa o tarife çok eski felan ayakları yaptı sistemde göremiyoruz felan dedi. Bende abi ben biliyorum var siz yapın dedim yazdılar mega 2gb diye not aldılar olmazsa herhangi bir tarifeye geçircekler ben kodla geçiş yapıcam sıkıntı olmaz değilmi?

• Bende geçen hafta numara taşırken 19 TL ye 2 gb lı bir tarife yazdı, tabi ben numara taşınır taşınmaz mega3gb yazıp mesajı attım hemen geçti

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Vodafone hızlı olduğundan dolayıdır o

• Antalyadaki bayinin haberi var kampanyadan, mega 3 gb devam ediyormu dedim evet dedi, bende numaramı taşıdım. Bugün geçiş olacak, tl yükleyip buradan bilgilendirme yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Vodafone hızlı olduğundan dolayıdır o

Keşke öyle olsa, ama bağlantısı çok vasat. Tekirdağ Çanakkale Gelibolu Edirne turu yaptım 30 ağustosta, PTTCELL Vodafonea fark attı. Full çeken yerde internete bağlanmadığı oldu defalarca farklı yerlerde ve farklı telefonla.
    İdareten kullanıyorum, TTelekomda yolu göründü.

• hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    Sistemde sıkıntı var halen de devam ediyor
  • hattımı bugün taşıdım bende . kampanya devam eder umarım.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz mesajla geçebilirsin.
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    uzun senelerden beri bu ay ilk defa hazır karta geçtim, mega3gb tarifesi.
    şimdi bu tarifeyi devam ettirebilmemiz için bu mesajı her ay yinelememiz mi gerekiyor? yoksa kendiliğinden devam mı ediyor.
    bir de lira yüklemesi o ay ki süre dolduktan sonra mı yapmak gerekiyor, yoksa önceden mi.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.