Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde hattim bu gece gecicek isallah bir sorun olmaz gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu tarifeler hala geçerl,i mi,? Öyleyse vodafone'a taşıyacağım hattımı. Bir ay kadar önce sorduğumda çok eski olduğunu bittiğini söylediler mega2 paketinin
  • swat57 kullanıcısına yanıt
    Bitmedi devam ediyor
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Eskiden 1 Haftalıktı sonradan 3 güne düşürüldü
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Anladım bu ilk sefere mahsus sonradan tl yüklemelerinde veri kapatmama felan gerek yok sanırım.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Her seferinde kapatmamız gerekiyor

• Pttcellden geçerken pttcele bildirmek gerekiyormuş herhalde yoksa onaylanmıyomuş öyle demişti birisi doğrumu?

Duymadım Taşıma işlemi yeterlidir diye biliyorum Sonuçta Avea altyapısını kullanıyor Vodafona geçiş için başvuru yeterlidir bence
    Öyle bir şey yok hocam. Ben pttcell faturalı tarifeden, vodofone faturasıza direk taşıdım, 3 günde taşındı...

• turhan0505 T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam alakası yokmuş o zaman. Nasıl memnunmusun tarifeden?

• İnternet çok çabuk bitiyor.

• Bende gece itibari ile gecis yaptim haber veren arkadasa cok tesekkur ederim

• 2 aydır bu tarifeyi kullanıyordum Türk telekoma geçtim..yine salakça vodafone hataları yüzünden..
  • burası da olmasa bizi hep sogusleyecekler beyler sağolun 19 bence çok iyi. heleki turkcell de 30 35 tl ye alıyordum buna benzer tarifeleri

birde Vodafone a gitsem desem ki arkadaş 1000sms 600 dk 3 gb en uygun fiyata ne kadar a yapabiliriz kesin diyecekki en az 30 35 tl. paylasana teşekkürler burada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar vodafone kendi sitesi üzerinden tl yüklemede aylik 1gb hediye ediyordu. 15 yada 25 tl diye hatırlıyorum. Var mı net bilgisi olan devam ediyor mu ve ne kadar yükleme gerekiyor acaba

• poet3333 kullanıcısına yanıt
    25 ti eskiden şimdi geliyor mu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

25 ti eskiden şimdi geliyor mu bilmiyorum

Teşekkürler hocam. Yakın zamanda deneyen varsa bilgi verirse seviniriz.

Memnunum şu anlık. Ben pttcel ilk çıktığında 14 lük faturalı tarifeye geçmiştim her operatörde olduğu gibi eskiye bir şey yok hep yenilere kampanya yapmaya başladılar adam orda 12 liraya benden fazlasını kullanıyor benim 14 lük tarife 18 gelmeye başladı...Vodofone böyle bir tarife yaptıda geçtim kurtuldum :)

• arkadaşlar bu tarifede hız sorunları ve kotanın çabuk dolması gibi sorunlar yaşıyorum. acaba bana mı öyle geliyor yahu. 2 gb'lık eski tarifeme dönücem. sonuçları yazarım.
  • turhan0505 T kullanıcısına yanıt
    Aynen bende pttcell ilk çıktığı zamanlar 2014 nisanda almıştım sonra 15 oldu 300 dk ya felan çıkarttılar banada yüksek gelmeye başladı 17-18 bende o yüzden geçicem.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.