Şimdi Ara

Vodafone Faturalı Hat Devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 Seneye yakındır kullandığım hat abimin üzerine olduğu için genç avantaj tarifesine geçemiyorum. Ayrıca bir çok işlemde sıkıntı yaşıyorum. Acaba hattı kendi üzerime alma şansım varmı? Yeni bir hat almak çok zor geliyor yeniden farklı bir numara vs vs.

Eğer kendi üzerime alma imkanım varsa ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim

• Abinle birlikte bir vodafone shop a gidip devir işlemini yapabilirsiniz, iki dakkalık iş. Ücret 10 ila 15 arası değişiyor.
  • normal şartlarda git yeni hat aldım derdim ama numara eskiyse ve değiştirilmemesi önemliyse devir almak mantıklı.. hattın kendi üzerinizde olması her zaman daha iyidir.
  • Hattımı turkcellden vodafone a taşımıştım. Turkcell çıkışlı olduğu için turkcell e geri dönüp devrini yapıp tekar vodafone a geçmem gerekiyormuş. İptal ettirip kendime yeni bir hat alim dedim ondada taahhüt nedeniyle ay başına 20 lira istediler. Gider ayak vodafone a 200 lira bayılıp yeni bir hat açtırmayı başardım kendime
  • Aslında abin ve sen beraberce vodafone shopa gidip genç avantaja geçebilirdin...Seninle aynı durumdaydık, Turkcell faturasız hattım benim üzerime, bunu Vodafone taşıdım taşırkende kardeşimi kullanıcı olarak gösterip genç avantaj tarifesini seçtim...
  • Vodafone hat devri ucreti ne kadar arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Aslında abin ve sen beraberce vodafone shopa gidip genç avantaja geçebilirdin...Seninle aynı durumdaydık, Turkcell faturasız hattım benim üzerime, bunu Vodafone taşıdım taşırkende kardeşimi kullanıcı olarak gösterip genç avantaj tarifesini seçtim...

Birşey farketmicekti. Yine taahhütten dolayı o ücreti ödicektim. En azından artık hat taşısam bile benim üzerime olduğu için bir problem yaşamam daha sonradan tekrar uğraşmak yerine böylesi daha iyi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel fiyat nedir acaba. Tam olarak bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

güncel fiyat nedir acaba. Tam olarak bilgisi olan var mi

60 lira.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.