|
Merhaba, Ttnet kullanıcısıyım, evde internetimi vodafone üzerine taşımaya karar verdim. Bugün 0542 542 00 00 üzerinden bilgi almak istedim, 27 ay taahhüt 50 mbit aylık 115 TL + 10 TL modem ücreti; aylık 125 TL'ye tamam dedim ve kimlik bilgilerimi telefondan vererek başvurumu yaptım. Vodafone den randevu için aranacağım ve kullanıcı bilgilerimi içeren bir mesaj geldi. Daha sonra Vodafone sitesini kontrol etmek aklıma geldi, 24 ay taahhütlü aynı paket 50 mbit, ilk 6 ay 59 TL, kalan 18 ay 118 TL toplamda 2478 TL yapıyor. Benim telefonda başvurduğum aynı paketin toplam ücreti ise ilk 3 ay ücretsiz son 24 ay aylık 115 TL toplam= 2760 TL. Bu durumda 282 TL daha fazla ödemiş olacağım ve fazladan 3 ay daha taahhüt vermiş oluyorum. Soruma gelicek olursak, kurulum randevusu için aradıklarında istemediğimi belirtip farklı paketten bir kaç gün sonra tekrar başvurma hakkım var mıdır? Müşteri temsilcisi bu şekilde olmayacağını söyledi. Fakat ben henüz bir şeye imza atmadım. Yanıtlarınız için teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt