Şimdi Ara

Vodafone de mesaj saklama sistemi,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vodafone'un kısa mesajlarınızı istediğiniz adette dilediğiniz sürece saklamanızı sağlayan size özel bir servistir.
    Mesaj saklamak için:
    Saklamak istediğiniz mesajı 7373 kısa numarasına gönderin.

benim böyle bir durumum var, bu ücretli mi peki ? bunun hakkında bir bilgi bulamadım.. ücretli değilse süper olacak benim için..

• Malesef ücretli bir servis..

Her yöne sms kampanyası dahilinde gidip gitmediğini test edin ona göre konuşalım bizde
  • Şu an için test edemem, ancak akşam yapabilirim,

İnşallah heryöne sms kampanyasında gitmez, hepsini atarım..

ama biryandan da düşündüğümde mantıklı gelmiyor, ücretli servis, ..gidecek gibi duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

gitti sanırıum
  • hayır gitmedi de

daha denemedim,mesajları kaydedeceğim telefon daha gelmedi.. ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

hayır gitmedi de

daha denemedim,mesajları kaydedeceğim telefon daha gelmedi.. ondan

E hadi bekliyoruz seni...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2002 yılından bu yana var bu servis, daha önceki adı cep mesaj-box
  • symbianlı bir telefonunuz varsa smsexport v.s tarzı bir programlar da alabilirsiniz mesajlarınızı. eğer ücretliyse ne işe yarayacak ki bu servis?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 9 Temmuz 2009; 20:54:09 >
  • Bu servis hiçbir zaman işime yaramaz benim içim. Hem ücretli hem de saklama gereği duyduğum mesajım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 9 Temmuz 2009; 21:34:53 >
  • symbianlı değil telefonum.. ve telefonum samsung, nokia olsa yine programla alırımda işte alamıyorum..

bütün mesajlar telefon hafızasında, nasıl aktaracağımı da bilmiyorum.. onun için bu yolu araştırdım..

deneme amaçlı denedim 2 kontör gitti ama herhangi bir uyarı mesajı filan gelmedi,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.