Şimdi Ara

Vodafone'dan yedigim kazik yalan dolan icerir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Vodafone yine yapti yapacagini ve 2.kaziginida yemis bulunuyorum faturali vodafone hattimi iptal ettirmek istedim cep merkeze gidip talebimi aldilar ertesi gün Vodafone merkezden arandim sordu yetkili neden iptal ettirmek istiyorsunuz diye anlattim bende binbir takla atti neredeyse kapatmamak icin hatti en son dediki gelin kontörlü hatta gecin hemde 55 liralik telsiz vergisinden kurtulursunuz yansitmayiz dediler bende tamam deyip kabul ettim etmez olaydim faturam cikmis ve 55 liralik vergiyide yansitmislar itiraz ettim bakalim ne olacak artik bu operatörlerin yasal hirsiz olduklari konusunda hic bir süphem kalmadi eger itirazim kabul edilmezse tüketici hakem heyetinde görüsürüz siz siz olun vodafone'a gecmeden bir daha düsünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 4 Mayıs 2012; 22:37:52 >

• Hem sahtekarlar hem yüzsüz bu VODAFONE itirazim kabul edilmemis gülüyorum sadece Allah c.c misli misli cikarir insallah.
  • kaziktan ziyade yanlış bilgi verilmiş.ses kaydının dinlenmesini isteyin, tabi siz yanlış anlamadığınıza eminseniz.hattı ister kapat ister faturasiza çevir son cikacak faturaya tüm vergiler yansır işleyiş hepsinde aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

kaziktan ziyade yanlış bilgi verilmiş.ses kaydının dinlenmesini isteyin, tabi siz yanlış anlamadığınıza eminseniz.hattı ister kapat ister faturasiza çevir son cikacak faturaya tüm vergiler yansır işleyiş hepsinde aynı.

Bana ne söylendiginden ne teklif edildiginden adim kadar eminim,ses kayidinin dinlenmesinide istemistim ama sonuc komik bir sekilde aleyhime oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

kaziktan ziyade yanlış bilgi verilmiş.ses kaydının dinlenmesini isteyin, tabi siz yanlış anlamadığınıza eminseniz.hattı ister kapat ister faturasiza çevir son cikacak faturaya tüm vergiler yansır işleyiş hepsinde aynı.

Bana ne söylendiginden ne teklif edildiginden adim kadar eminim,ses kayidinin dinlenmesinide istemistim ama sonuc komik bir sekilde aleyhime oldu.

hakem heyetine başvurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

hakem heyetine başvurabilirsiniz.

sonra bu sahtekarlarla ugras dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone çok pahali
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.